RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.07.2024. u 19:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,28
4.443
841
5,26
5,28
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

što mislite o toj dionici? ispaliti li se nadokupiti, držati, prodati, kakva su vaša predviđanja?

Hvala!

To je nesumnjivo dobra dionica. Ovo ostalo ovisi sto od nje ocekujes.( mislim kakav prinos ).

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."


Evo jedne od rijetkih turistickih dionica kojom se jos trguje ispod knjigovodstvene vrijednosti. Uz Porec imaju i Babin Kuk. Ovih dana sam nesto sitno ubo.Iskrcaj planiran na 2Bv. Sta mislite o ovoj dionici!


Kad pošpricaš masline ću ti reći!!![smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Igor Prstec, web urednik

Čitam u današnjem poslovnom da je u proteklih godinu dana duplo narasla. A Vaši postovi sa početka godine govroe da ste dobro upikali 😉 No ima još nekih finih caka kod RIVP npr. zemljište. Imaju ga jaaako puno 😉 Stvarno je bila podcjenita dionica. Pozdrav.

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Victoria fond među prvih 10:

DOM HOLDING D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. SPLIT, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA ZAGREB, HRVATSKA
RADEŽ D.D. BLATO (KORČULA), HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND ZAGREB, HRVATSKA

SN HOLDING D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN ZAGREB, HRVATSKA
Zastupnički račun, zastupana osoba:
HZZO ZAGREB, HRVATSKA

Poreču ponovno Turistički cvijet – u petak fešta na Rivi
19.9.2006.

Kako smo jučer neslužbeno doznali, nakon tri godine apstiniranja u akciji Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku, koju svake godine organizira Hrvatska gospodarska komora u suradnji s HRT-ovom gospodarskom redakcijom, Poreč je, u kategoriji velikih turističkih mjesta, ponovno dobio tu, najvišu turističku titulu.

Glas Istre, 19.9.06.

Evo, jedna informacija za dioničare Riviere d.d. i Plave lagune d.d. Dodatni element optimizma pred izvješća idućeg mjeseca. Riviera i Laguna tim povodom zajedno (!!!) sa gradom organiziraju feštu u petak na porečkoj rivi.
Bit će dobre klope sigurno. Šteta što nisam tamo. mljac[smiley2]

Danas sam ušo u ovu dionicu na 525. Sobzirom da je cijena prošli tjedan bila 570 kn učinilo mi se kao dobra prilika. Jesta da sam mogao i jeftinije ući, ali što je tu je. S rivierom imam pozitivno iskustvo [smiley2]

Moram proznati da sam jučer pomalo napamet uletio u ovu dionicu ponukan padom njene vrijednosti na tržištu. Danas sam uspoređivao njen FI, sa FI-om ISTT, i nigdje ama baš nigdje nisam vidio razlog da se ova dionica trži na 1,5 * BV, a ISTT na 2,61 * BV.
Naprotiv, od pokazatelja koje sam istina letimice proletio stopa amortizacije, likvidnost, zaduženost je kod RIVP neusporedivo bolja. Moram priznat da mi ovakav razlika cijene dionice nije jasna…

U pravu si. Riviera je jedna od najpodcjenjenijih dionica. Ali tržište to još uvijek ne percipira. Također isto tvrdim za Liburniju koja se trži uredno na 1,2 booka pa tržište niti to ne percipira. Šta se može, ljudi vole kupit skupe dionice.

(PD 23112006)-Lanterna njemačkim kamperima najbolji kamp u Hrvatskoj
U jedan od najvećih kampova na Jadranu, ove je godine uloženo 8 milijuna kuna, a za iduću sezonu planirano je 13,5 milijuna kuna
Porečki kamp Lanterna, u vlasništvu Riviera holdinga, grupacije Valamar, proglašen je najboljim kampom u Hrvatskoj za 2007. godinu, prema ocjeni uglednog njemačkog kamping kluba DCC (Deutscher Camping-Club). Jedini je hrvatski dobitnik DCC-ove Europske kamping nagrade za iduću godinu i jedan od pet dobitnika u Europi. Na temelju zadovoljstva gostiju kampova nagradu od 1996. godine primilo je nekoliko najboljih europskih kampova u konkurenciji 6000 kampova iz DCC-ova kamping vodiča Europa. Predstavnicima Riviere i Valamara bit će dodijeljena na Sajmu putovanja i kampinga u njemačkom Essenu u veljači iduće godine. “Priznanje je potvrda svima nama koji već godinama radimo na podizanju kvalitete u našem kampu koji je među najvećima na Jadranu – prima do 9000 osoba. U pripremu sezone 2006. uložili smo oko osam milijuna kuna za uređenje kampa, plaža i obnovu sanitarnih čvorova, a za pripremu iduće sezone uložit ćemo još više, oko 13,5 milijuna kuna”, kaže Viktor Žužić, dugogodišnji direktor kampa Lanterna. Žužić ističe da su Valamarovi kampovi Lanterna i Turist jedini kampovi u Hrvatskoj u kojima se konkretna parcela može rezervirati putem Interneta. Najavljuje kako će u 2007. internetske rezervacije biti moguće i u ostalih sedam kampova u Valamaru.
Kamp Lanterna u PorečuKamp Lanterna već je primio brojne nagrade i priznanja, među kojima je nagrada za ekokamp godine, 2004. godine uručena u akciji Udruge kampista Hrvatske, HRT-a i HGK “Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku”. Kamping udruga Hrvatske nagradila je Lanternu dvije godine zaredom, 2000. i 2001., kao prvorazredni kamp. Dva velika priznanja kamp je dobio 1997. godine: nizozemski autoklub ANWB proglasio ga je kampom godine u Hrvatskoj za gostoprimstvo, dobro vođenje i hortikulturno uređenje, a njemačko udruženje automobilista ADAC ocijenilo ga je jednim od najboljih kampova u Hrvatskoj. U Valamaru ističu kako je prestižna nagrada DCC-a kruna ovogodišnjih priznanja Valamarovim objektima. Hoteli Valamar Diamant i Dubrovnik President proglašeni su za drugi i treći najbolji hotel s četiri zvjezdice u Hrvatskoj u akciji “Turistički cvijet.
“Potom je vodeći njemački turoperator Neckermann Reisen proglasio porečki hotel “Luna” najboljim hrvatskim all-inclusive hotelom, a na lonodonskom WTM-u, porečki hotel Neptun peti put zaredom osvojio je zlatnu medalju vodećeg britanskog turoperatora Thomsona za najbolji “small & friendly” hotel u Hrvatskoj.

upiknuo Rivieru po 525, izgledala mi jako povoljno na ovim razinama
uspoređujući pokazatelje sa drugim vodećim hotelskim kućama izgleda dosta podcijenjeno
molim mišljenje cijenjenih kolega o ovoj dionici

New Report

Close