| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,16 |
129.372 |
11,589 |
11,10 |
11,30 |
0,00%
|
Hm, ovi izlaze , a g.Vrhovski ulazi, što on zna, a da mi ne znamo i zašto ulaže 😏 trenutno je na 5.mjestu 🤔
Hm, ovi izlaze , a g.Vrhovski ulazi, što on zna, a da mi ne znamo i zašto ulaže 😏 trenutno je na 5.mjestu 🤔
Ne zelim “baksuzirati”,ali nakon slicnih komentara na “slicnim dionicama” na ZSE,dolazilo je ili do velikih padova dionica ili kod nekih i bankrota i delistiranja.
Kada veliki prodaju (fondovi-institucionalni igraci),a mali kupuju,to je u pravilu los znak.Razmislite malo!
hahahahhahaha….ulazi neki lik koji još nije skupio niti 2000 dionica (ukupno jedva 70K kuna) i to je kao bitno?? a to što tjednima izlazi najveći dioničar koji je imao preko 150.000 dionica (5 mil.kuna, sada je na oko 124.xxx dionica) to je valjda nebitno?!? 😂
Čudi me da itko kupuje, a ne da vjerujem u neki rast i sl.. osobno ne bi kune više uložio u dlkv nakon što su nas opljačkali…
Ne zelim “baksuzirati”,ali nakon slicnih komentara na “slicnim dionicama” na ZSE,dolazilo je ili do velikih padova dionica ili kod nekih i bankrota i delistiranja.
Kada veliki prodaju (fondovi-institucionalni igraci),a mali kupuju,to je u pravilu los znak.Razmislite malo!
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DLKV/COI-DLKV-d137e91318df22216c2553bd2f9c88bf.pdf
Kakve su šanse mali dioničara ..
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DLKV/COI-DLKV-d137e91318df22216c2553bd2f9c88bf.pdf
Kakve su šanse mali dioničara ..
Kolega pravo pitanje je
“Kakve su šanse društva iz PPD-a i Končara ako mali dioničari izađu sa slučajem pred Europsku komisiju?”
Nas par smo dugo kočili 50-ak malih dioničara da se obrate Europskoj komisiji da pokrene istražni postupak zbog težih prekršaja uredbi i direktiva EU.
No ljudima je sada dosta, i ne dao Bog da im tužbu odbace na ovim našim štalama od sudova jer to bi za PPD i Končar bila teža propast.
Ruku na srce, ovo što njihovi pravnici i odvjetnici izveli je čista krađa privatnog vlasništva i nacionalizacija imovine bez dozvole Europske komisije.
No good, no good
Čista krađa i lopovluk ništa drugo, preko leđa malih, Hanfa je dovoljno napisala, a obzirom da su trenutno sudovi u HR na njihovoj strani, cijeli slučaj mora da ide na EK, nema tu druge opcije..
Svi igrači će morati odgovarati pred EK i točka, uskoro!! I ovi koji su prodali dlkv i ovi što su ga kupili, znamo da je upletana politika i političari naši vrsni igrači, one dolaze:
Ima li se tu o čemu više raspravljat, 1/1 korupcija, ukradeni novci ljudima zbog dogovora iza leđa malih
Čelnik Hanfe: “Nigdje nije dopušteno trgovanje povlaštenim informacijama”
Martha Stewart: Savršena američka domaćica odležala u zatvoru zbog dionica i povlaštenih informacija
Sasvim dovoljno informacija 1/1 korupcija i kriminal , samo to naši sudovi još ne znaju 🤣🤣👍
Čelnik Hanfe: “Nigdje nije dopušteno trgovanje povlaštenim informacijama”
Martha Stewart: Savršena američka domaćica odležala u zatvoru zbog dionica i povlaštenih informacija
Točno, ne rade, ne da ne rade već pomažu u kriminalu u preverama 👍
Kovačević: Afera u HNB-u pokazuje da institucije pravne države ne rade svoj posao
Točno, ne rade, ne da ne rade već pomažu u kriminalu u preverama 👍
Kovačević: Afera u HNB-u pokazuje da institucije pravne države ne rade svoj posao
Pa u zemlji iz koje mladi diplomci bježe glavom bez obzira navodeći korupciju i stranačko pogodovanje kao razloge broj 1 i 2 za emigraciju ni ne očekuje se da “Institucije pravne države” (šta god taj pojam u nas značio) rade svoj posao.
Njihov je posao pogodovati velikim igračima, na štetu običnih obitelji i građana.
Mali dioničari Dalekovoda koje su odradili onaj Inspirio i uprava dalikovoda na skupštini 30.06. ima do 20.05. da podnese tužbu protiv poziva za skupštinu po osnovi pravnih grešaka danih pozivom.
Ja nemam više ove dionice srećom, zadnje sam riješio po kunu 20 (po novom 120 :)) tako da nemam interesa za tužbu osim iz hobija, a to mi se baš i ne da.
Ali da ih imam sigurno bih još jednom dobro pregledao taj poziv za GS
https://en.wikipedia.org/wiki/Catch-22
I jasno – mig svima, kako dioničarima , tako i upravi Društva koja kažu ptice i vrapčići, uredno prati naš forum