| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,16 |
129.372 |
11,589 |
11,10 |
11,30 |
0,00%
|
“Kakve su šanse društva iz PPD-a i Končara ako mali dioničari izađu sa slučajem pred Europsku komisiju?”
Nas par smo dugo kočili 50-ak malih dioničara da se obrate Europskoj komisiji da pokrene istražni postupak zbog težih prekršaja uredbi i direktiva EU.
No ljudima je sada dosta, i ne dao Bog da im tužbu odbace na ovim našim štalama od sudova jer to bi za PPD i Končar bila teža propast.
Želiš reći da “Vas par” iz Neformalne udruge oštećenih dioničara potajno igra za Dalekovod pa ste kočili tužbu prema europskoj komisiji???
Treba ovo na grupu poslati pa da ljudi ocjene dali imamo krtice u grupi koji navodno rade u interesu oštećenih malih dioničara, a u stvari rade za Dalekovod i obmanjuju male dioničare.
Dobro, ovakve objave ćemo prenijeti ljudima u grupu pa neka svatko sam zaključi što će i kako će se postaviti prema tome.
A što se tiče “nas” i “vas”, vi kolega ipak imate malo više dionica Dalekovoda (što izravno, što neizravno) od mene i mnogih u grupi, stoga ne znam, ako je sve tako lako kako pišete, zašto vi to ne odradite radi sebe.
Najlakše se predstavljati kao neutralna osoba, a imati više dionica od nas mnogih.
Što se mene tiče, ja nisam nikoga kočio u bilo kakvih potezima, dok se suprotno ne može reći
A ponavljam, za objave neka svatko u grupi procijeni što će i kako će.
Neki nisu htjeli potpisati predstavke Hanfi koje smo slali jer su to pravdali da vršimo pritisak na regulatorno tijelo, a sada dijele savjete da treba izvršiti pritisak na Agenciju da proširi rješenje.
Najlakše je pričati, a dijela nigdje.
“Kakve su šanse društva iz PPD-a i Končara ako mali dioničari izađu sa slučajem pred Europsku komisiju?”
Nas par smo dugo kočili 50-ak malih dioničara da se obrate Europskoj komisiji da pokrene istražni postupak zbog težih prekršaja uredbi i direktiva EU.
No ljudima je sada dosta, i ne dao Bog da im tužbu odbace na ovim našim štalama od sudova jer to bi za PPD i Končar bila teža propast.
Želiš reći da “Vas par” iz Neformalne udruge oštećenih dioničara potajno igra za Dalekovod pa ste kočili tužbu prema europskoj komisiji???
Treba ovo na grupu poslati pa da ljudi ocjene dali imamo krtice u grupi koji navodno rade u interesu oštećenih malih dioničara, a u stvari rade za Dalekovod i obmanjuju male dioničare.
Bez uvrede kolega, ali ne može se kočiti formulu koja ima goriva i vozača koji zna svaki zavoj i iskusan tim u kokpitu. Očito je negdje zapelo ako “nas par”- vašu formulu može držati 9 mjeseci na startnoj liniji.
Stisnite Agenciju i neka proširi rješenje na sve clanove No i sve povjerenike Hborice i ostalih ulagaca u FGSu
Kao i na clanove uprava Maltezera i one sestrinske firme od Koncara dd
Kada se to dogodi druga strana nece vise imati kud , ako Kanfa odbije imate konkretan materijal za prijavu komisiji
Jer regulator ne smije sudjelovati u prikrivanju zadrzavanja povlastenih informacija , ima eu direktiva koja propisuje njezin rad i Hrvatska riskira javnu opomenu ako si tako vazno tijelo ne dovede u red
Ili sjedite i dalje doma i halucinirajte da “nas par” delamo potajno za Pavla Vujnovca , Koncar i Dalekovod , svak bira svoj put
Ne kužim zašto mi moderatori brišu postove ako želim odgovoriti na prethodni komentar.
Budući da forumaš johnwayne tvrdi da nema dionice Dalekovoda, a ima ih više od većine nas u grupi (što posredno, što neposredno) ne znam koja je svrha takvog nastupa.
Kada se “stiskalo” Agenciju, neki nisu htjeli potpisati predstavku tvrdeći da se vrši pritisak na regulatora odnosno Hanfu, a sada govore da treba pritisnuti regulatora.
Više djela manje riječi.
I molio bi da se ovaj komentar ne briše jer je vrlo bitan za daljnji tijek procesa vezano za sumnjivu dokapitalizaciju.
Ne kužim zašto mi moderatori brišu postove ako želim odgovoriti na prethodni komentar.
Budući da forumaš johnwayne tvrdi da nema dionice Dalekovoda, a ima ih više od većine nas u grupi (što posredno, što neposredno) ne znam koja je svrha takvog nastupa.
Kada se “stiskalo” Agenciju, neki nisu htjeli potpisati predstavku tvrdeći da se vrši pritisak na regulatora odnosno Hanfu, a sada govore da treba pritisnuti regulatora.
Više djela manje riječi.
I molio bi da se ovaj komentar ne briše jer je vrlo bitan za daljnji tijek procesa vezano za sumnjivu dokapitalizaciju.
To si dobro rekao, više djela manje riječi. Šteta samo što smo mi ljudi takav soj, da smo rijetko kada spremni poslušati vlastiti savjet
Kada grupa napiše predstavku Hanfi vezano za dokapitalizaciju, ne treba bježati i tražiti da micanje s popisne liste ljudi u predstavci, a onda ovdje pisati da treba pritisnuti Hanfu.
Nama trebaju hrabri ljudi, a ne koji jedno govore, a drugo rade.
Naravno da će za ovu dokapitalizaciju ići kaznene prijave.
Čudna situacija! Niti tko prodaje niti tko kupuje. Iz uprave nikakvih novih vijesti. Jel ovo još uvijek živa firma ili je na samrti?
Više djela manje riječi.
Kolega jel možete Vi to malo elaborirati, onako stručno … po čemu je točno ova Vaša objava vezana za “sumnjivu dokapitalizaciju” Dalekovoda koja , uzgred rečeno uopće nije sumnjiva?
Nego, jel zna tko kako stoje mali dionicari u tuzbama za dokazivanje nistetnosti “hush hush” odluke kojom im je elitno drustvo okupljeno oko drzavne tvrtke oduzelo par desetaka miliona kapitala ulozenog u Dalekovod ?
To ako ne padne najkasnije u drugom stupnju onda najbolje pisati Saboru zasto suci ne postuju zakone RH.
Svin zastupncima redom, i ovima koji nose vlast.
Nistetnost brate, da ne moze biti nistetnije.
Ekipica posaugala lovu iz poduzeca nakon Psn, pospremili sve na konto gubici, pa fino gubitke pokrili lovom gradjana i kooperanata.
Ide to polako prema aferi…?!