EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.02.2026. u 10:18
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
10,81
189.812
17,551
10,50
10,70
-7,08%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

redizajnlos, 31.05.2021. u 16:49

Sada je vrijeme da se skupimo i da smo spremni ako donesu štetnu odluku za nas male dioničare a nisu nam dali priliku da i mi kupujemo nakon spajanja. Minimum za dokup su mogli staviti 10 000 kn a ne 10 Milijuna  To bi im u sudskom procesu mogla biti i najveće greška s kojom će plaćati odštete. Nemam puno ali sam spreman dati svoje glasove u okrupnjavanju liste tužitelja. No i dalje mislim da će biti mudriji i da neće riskirati ono što se događa Agrokoru i tužbama protiv Leda i Jamnice i da će izmijeniti protokol tako da svi postojeći dioničari mogu po manjoj cijeni sudjelovati. Inače je to pljačka, očita pljačka koja se lako dobiva na sudu. Pozivam one koji imaju najviše za izgubiti neka potegnu stvar i pozovu zainteresirane da se krenemo skupljati. Već to bi mogao biti znak da skupština mora nešto mijenjati i u našu korist. Moglo bi se provesti i novinarska istraga i koja dobra reportaža s kojoj će se dati do znanja da je dosta šišanja na slične scenarije. Takvih novinara u RH barem ne fali, sposobni, željni pravde i hrabri.

Koje tuzbe protiv LEDA i JAMNICE? Tko je dobio spor za naknadu stete i tko je uopce tuzio od dionicara?Ne bih se ja bas uzdao u spor i sudove,ali da se trebate organizirati prije GS ,to da!

Model dokap. je nepravedan po manje dionicare i slazem se da trebate traziti pravo sudjelovanja u istoj po nekom pravicnom modelu.Npr. ako smanjuju tem. kap . 100 puta ,na 0.1 po dionici pa zatim povecavaju na 10 kuna (100 puta),mogli su Vam dati pravo da sudjelujete barem po formuli da koliko Vam je smanjena vrijednost dionica,u tom iznosu mozete kupiti nove u dokap.

Ali morate znati da se morate sami organizirati ,skupiti dovoljan broj dionica prije GS i naci nekoga kvalificiranog da Vas zastupa na GS.Znam da nije jednostavno,ali mozete samo dobiti i to puno.

Morate znati da ce drustvo angazirati pravnike da pripreme dnevni red i osiguraju legalan postupak i sumnjam da ce biti lako ili uopce moguce osporiti odluke GS kasnije .

Postoji neka udruga Dalekovodaš osnovana 2008. Sa sjedišetm na adresi Dalekovoda. Tko zna da li još postoji ? I zašto je bila osnovana ? Ima čak i kontakt telefon. Nisam zvao..

https://www.companywall.hr/tvrtka/dalekovodas/MMKPzyhC/osnovno

Ako taj link ne otvori ima i na ovom linku kontakt

https://www.poslovna.hr/lite/dalekovodas/1205944/subjekti.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1

Znači slična shema, samo sa dlkv neće kao sa agrokorom jer su se tamo opekli, pa sad kao ovo je drugi model, ali i daje dioničari pušiona 🙂 dobit ćete za uloženih 50000 kn nakon spajanja 1000 kn  🙂 a onda poslije ćemo mi ugurati svoje jarane, vi ako hoćete da kupite i zaokružite na 100 vi ćete kupiti po prosječnoj u zadnja 3.mjeseca znači cca bi trebalo dati po 3 kn za jednu dionicu 🙂 pa kaj je sa glavama..

Nadam se da će dobavljači krenuti u tužbe, nadam se da će se ovdje naći jači igrač i predložiti pokretanje udruge, ako ne Ivančić će da ima posla 🙂 DOSTA je

Ivančić ne staje, ide i van hr sa prijavama

https://youtu.be/j1x2NX3pB2Q;

Da li je netko možda kontaktirao neki medijski portal koji otkriva uhljebe, da malo istraže Dalekovod i što se radilo od 2014 do danas,tko koliko ima plaću, što se vozi, što se ima od privatnih nekretnina, što voze sinovi,čerke supružnici itd.. Zašto je došlo do tog da se pljačkaju dioničari koji su ulagali i spašavali tvrtku, da bi sada što ? ostali bez love jer je lova završavala u njihovim đepovima, fuj !

Prosjek plaće je cca: 19000 kuna  po zaposlenom

Kontaktirana jedna udruga da mi preporuči kompetentnu osobu za pokretanje udruge malih dioničara dlkv, čim odgovore javim detalje, naravno samo dioničarima dlkv gdje će vjerujem trebati neka dokumentacija i potvrda o količini dionica i na kraju punomoć..

Također dragi moji,tražite, raspitujte se i vi, tko nešto sazna, dobije info neka javi.

10 000 dionica im ne dam samo tako i ne želim prodat po 1 kn, a pogotovo ne po 10 lipa ili dokupljavat

Imamo mjesec dana da se izborimo na NAŠE!

Udruga Dalekovodaš je njihova neka, tako da to bolje ništa ne kontaktirati, po meni, sve je to ista bagra i ne vjerujem im baš

http://www.dalekovod.com/udruge.aspx

Fino 🙂 nimalo loše, dobro se životari 😉

Top67, 31.05.2021. u 18:53

Prosjek plaće je cca: 19000 kuna  po zaposlenom

pocetnikzg, 31.05.2021. u 15:58

@johnwayne

Kolega johnwayne rekao se da postoji udruga gdje se skupilo već 56 malih dioničara i od tada ignorira pitanja  kako doći do kontakta od te udruge. Ne razumijem zašto je problem to reći.

Samo meni se čini da je to neistinita informacija jer logično bi bilo skupiti što više malih dioničara pa da se djeluje zajedno.

Ali, ovdje se neki očito poigravaju s malim dioničarima i daju lažne informacije.

Zato oprez, ne valja se upecati na svačiju priču. Ima ovdje vukova u janjećoj koži i ispipivača pulsa malih dioničara.

Ma nikakvo “ispipavanje pulsa” , sumnjam da se autori ove igranke bave takvim glupostima

Po pitanju udruge nažalost i  mene su odigrali, dobio sam info preko odvjetnice koja se bavi

sporovima za dionice , sada ispada da je to neka stara udruga još iz doba kada je DLKV bio preko 100 kn ..  jedino što vam ostaje je naći u registru udruga na stranicama min. pavosuda tko su vlasnici te udruge i pokušat sa njima stupit u kontakt, makar i da vam prepuste udrugu

Čudno je da se na ovom forumu ne može okupiti niti 10 dioničara , a u SKDD sigurno ima više od 2000 dioničara DLKV na takav broj slobodnih

Ovdje bi čak mogla biti odgovorna za štetu država , ako Končar upiše toliko kapitala sa isključenjem prava prvenstva postojećih dioničara jer je Končaru najveći suvlasnik HZMO preko Kapitalnog fonda

To dioničarima uopće ne mora biti loše, da skupno tuže RH jer ih je izvlastila

Sad još samo da se Končar konačno izjasni koliko ulaže i da Habor potvrdi da podržava

smanjenje njihovog uloga za 99/100

To je onda čist slučaj nacionalizacije , bingo za oštećene dioničare

Jer RH je daleko bolji platiša nego bi bila ta firma iz Malte, koja dok izgubi spor

može već biti i u stečaju uredno , a dionice na novom vlasniku

To je rijetko viđeno da se netko naplati od neke off shore tvrtke s Cipra ili Malte ,

njihovo se vlasništvo jako brzo giba, a sudski procesi traju godinama  u nas

amarananab, 31.05.2021. u 15:58

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/drama-na-burzi-dionica-dalekovoda-u-slobodnom-padu-spas-nudi-koncar-ali-drzava-mirovinci-i-fortenova-ostaju-kratkih-rukava-20210525

Kako god užasno i nemoguće izgledalo čini mi se da je ovdje već sve između velikih unaprijed dogovoreno. A mogu si misliti tko su pravi vlasnici ove tvrtke registrirane na Malti. Sve hrvatske lopurde koje su nekada radile u Dalekovodu i s Dalekovodom. Koliko ovdje piše oni su već dio duga otkupili pa to samo trebaju pretvoriti u udjele. Zbači komad kolača je već otkinut i prije izglasavanja na skupštini. Sve ostalo je samo formalnost.

pa ne bi išli u ovako žestoko brisanje kapitala i rezanje dionica da nije sve dogovoreno….daleko od toga da je to fer prema svim dioničarima jer jako malo ih ima 10 milijuna kuna za dokap nakon spajanja 100 dionica u jednu novu tako da je jasno da će jedini gubitnici biti mali dioničari koji neće imati fin.snagu za sudjelovanje u novom dokapu…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ovo s tužbom prema RH je čista fikcija, na dugom štapu, slamčica, … no go!

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close