| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
10,73 |
429.723 |
40,048 |
10,40 |
10,50 |
-7,96%
|
Ponovno se ispipava teren i pokušava se umiriti dioničare gubitnike kao da je sve gotovo i odlučeno i da se ne može ništa.
Gospodo, nisam baš siguran da je tako. A vi nastavite ispipavati teren i nadati se da će vam ovaj kriminal proći.
Rado ću dati svoje glasove za GS ako će netko krenuti u odbranu pravde i poštenja. Nemam puno ali ako netko ima više pa mu treba za bilo kakvu pravnu borbu, potpisujem. Ivo bi bila pljačka milijunskih razmjera iako ne vjerujem da će proći jer će ti biti još borbe.
@pocetnikzg pojasni to kriminal. Svakako nije pošteno prema malim dioničarima, ali oni su razjedinjeni.
@radek …. sram te bilo …. Konsolidator treba tj. mora prodati svoje vasništvo a nikako umanjiti 100 puta ….. novi vlasnik će odlučiti o daljnjoj sudbini firme …. to je cila poanta ……. ovaj prijedlog je otimačina ….. pa kad si u tom kolu barem ne bacaj ljudima sol na rane …
Netko ulaže u firmu 10 ili 20 godina jer naravno želi zaraditi, a istodobno vjeruje u firmu. Sudjeluje i u dokapitalizaciji i svojim malim udjelom kao jedan od mnogih vadi firmu iz dugova.
I onda nakon 6 godina od toga, tim istim ljudima uvjetuje se da moraju imati 10 milijuna kn kako ne bi umanjili imovinu za 100 puta.
Zar nije onaj poziv iz veljače kriminalno sastavljen da bi se određenim igračima pogodovalo i da se nitko ne javi?
Drugo, firma na Malti, bez ikakvih referenci, koju gle čuda, osnovali neki Hrvati prije godinu dana, a kad se zagrebe dobro se zna tko su.
Treće, većinski vlasnik pristaje na smanjenje imovine sa 150 milijuna, na 1,5 milijun.
Mirovinski fondovi, koji uzgred rečeno koriste naše novce šute. Gle, to su tvoji i moji novci, a ne njihovi.
Ako to nije kriminal, ne znam što je.
Cijena će kliziti prema dolje zbog neizvjesnosti od stečaja i predloženog dokapa po novoj normalno nominali od 10 lipa, nakon što se napravi poništavanje 99 dionica od 100.
@početnikzg pojasni to kriminal. Svakako nije pošteno prema malim dioničarima, ali oni su razjedinjeni.
To ti misliš 😉
Udruga je već okupila 56 dioničara. Ovim tempom
skupit će se tih 5 miliona dionica koji su dovoljni
da se to ne izglasa
Mirovinci su im uprskali deal potencijalno.
Toliko su dionica rasprodali da sada nije nikakav
problem odrediti gdje se nalazi tih 5 000 000 koji
ruše odluke GS . Samo je pitanje vremena
hoće li se uspjeti doći do toliko dioničara
Cijena će kliziti prema dolje zbog neizvjesnosti od stečaja i predloženog dokapa po novoj normalno nominali od 10 lipa, nakon što se napravi poništavanje 99 dionica od 100.
baš na 10 lipa sumnjam da će doći jer prodajom na toj cijeni se ništa ne dobiva, ali do nekih 0,5 bi mogla pasti jer kupaca je sve manje jer izgleda da opada broj onih koji žele dočekati skupštinu s dionicama DLKV na računu…
Možeš li mi reći kontakt te udruge ili neki link staviti kako im se javiti? Da se i ja učlanim. Imam dobar udio u vlasništvu.
Možeš i na PM.
@radek …. sram te bilo …. Konsolidator treba tj. mora prodati svoje vasništvo a nikako umanjiti 100 puta ….. novi vlasnik će odlučiti o daljnjoj sudbini firme …. to je cila poanta ……. ovaj prijedlog je otimačina ….. pa kad si u tom kolu barem ne bacaj ljudima sol na rane …
Većinski će odraditi što je njemu u interesu. Mirovinci za svoje postupke ne odgovaraju nikome (tako je to posloženo). Jedini način da se ovo preokrene je da mali dioničari nastupe jedinstveno što je mala šansa. Realno to može ujediniti jedino neki odvjetnički ured kojem bi se platio fee za zastupanje. I dodatno je pitanje koliko ljudi se već pomirilo sa gubitkom.