EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.05.2026. u 08:32
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
11,18
144.511
12,926
11,20
11,35
3,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

temeljno pitanje glasi

mora lu sav gubitak bitpokriven ili samo veći dio ili sam xti dio

jer ako ne mora, onda spajanje ne mora ići 100 u 1 , već moe ići recimo 10 u 1. najveći dio gubitka dakle pokriju dioničari, ali ostane im recimo 25 posto nakon dokapa

tako plate za svoje loše ulaganje, ali nešto i izvuku od svoje imovine tj. puno, puno više no što bi stečaj donio

zakon o trg društvima je megalomonski, u toj šumi paragrafa i pravniku se teško snaći

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

DLKV ima 200 milijuna eura posla godišnje i sad će se dionica tržiti po 1kn jer neki razbonici smišljaju prevaru, bumo videli.

bolje bi za sve bilo da se proglasi stečaj i da stečajni upravitelj preuzme, bar bi nešto ostalo ulagačima u fgs i dioničarima jerbo čujem da su ih naruđbe u švedskoj krenule ko lude

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

@jeff

Ima posla more u Hrvatskoj za HEP i HOPS.

Odluka prolazi 100% dionice po ovome ne vrijede ni 10 lipa. Lijepo su nas nasamarili . Haha i sta ce se desiti je to da ce mirovinski fondovi opet ulagati u ovo sr… Od tvrtke . Piši propalo

@ zvonar

Prodajte im onda u ponedjeljak po 20 lipa, duplo šta nam nude, ja svoje ne dam.

Kao prvo u ovoj danasnjoj bežaniji treba viditi ko je kupovao,drugo mislim da se nebi sazivala skupština bez dogovora sa najvećim dioničarom.Pa slično je bilo sa agrokorom ,firme su bile zdrave pa su pokradene i pojeo vuk magarca.Država se sa nekima nagodila a sa većinom nije.To je zse,sve ostalo roken rol!

Sretno svim vlasnicima DLKV dionica… nadam se da će se ova situacija riješiti na stranu malih vlasnika dionica…

Sve će da vidimo 30.6 a do tad će se promijeniti još puno mogućnosti i mudrolija..

Konsolidator je većinski vlasnik i njegova će biti zadnja, a sve više mi liči na scenarij pevec-pevex

Što može značiti da nakon spajanja dionica dlkv nominalna novih dionica bude preko spomenutih 10kn 🙂

Obavijest dioničarima – Spajanje dionica

A i iskreno već mi dosadilo to liparenje na burzi, Končar ako uđe za par godina će dlkv biti daleko bolja i profitabilnija tvrtka nego do sada, a s tim će i cijena dionica otići u ozbiljno ulaganje, a ne liparenje..

Ovdje Vam je opisan plan restrukturiranja:

Potop dionica Dalekovoda nakon objave modela financijskog restrukturiranja

Autor: Jadranka Dozan , 21. svibanj 2021. u 21:45

investimir, 21.05.2021. u 15:36

mislim da će ići oko 1 kn, neće pasti bas do o,1 kn

otvaramo oklade

tu negdje bi mogla završiti i stabilizirati se u iščekivanju odluke skupštine, a kad ona bude donesena, očekujem nastavak pada na oko 0,3-0,5 kn jer uvijek će biti tvrdoglavih koji će pokušavati trejdati sve do zadnjeg dana i 0,1 kune, dok sve ne izgube.

vidim da se neki ufaju u končara da bi se za par godina cijena dionice kao mogla biti popraviti, ali sve ovo što se sprema izgleda kao priprema za blitzkrieg i preuzimanje gotovo cjelokupne firme, a onda očekujem povlačenje s tržišta i kroz neko vrijeme squuez out tako da ne vidim računicu da se ide u takve enormne rizike s tako malim šansama za nekakvu zaradu koje će možda biti, ali puno vjerojatnije da je uopće neće biti.

uostalom, sva dosadašnja iskustva na burzi pokazala su mi da mali na kraju uvijek izvise, pa čak i kad se radilo o vrhunskim firmama koje uopće nisu imale dugova poput leda, zvijezde itd. a kamoli neće ovdje gdje je firma prezadužena, a firme budućeg vlasnika ima razne sporove s dioničarima i radnicima

New Report

Close