| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
10,99 |
13.898 |
1,265 |
10,90 |
10,95 |
0,00%
|
.. nitko drugi nista nije ponudio, samo koncar ovo. tako kaze uprava dlkv
Znači ili to ili stečaj? Bolje onda barem nešto pokušati spasiti kroz ovo brutalno rezanje kapitala i spajanje dionica pa se stanje možda kroz par godina poboljša.
No ključno je da sad nema nikakve logike kupovati ove dionice, pogotovo dok su toliko iznad cijene rezanja od 0,10 kn jer je to čisto spaljivanje para. Neki su se danas inatili i kupovali i već su u ogromnim minusima, a bojim se da će se pad idući tjedan samo nastaviti.
Vidim da vi ovdje preporučate kolegama da prodaju po 50 lipa dionice, jer vrijede 10 lipa , sretno onima koji prodaju, pa dođe na ovu lopovsku burzu neka druga vijest i šta onda, tko je kriv??
mislim da će ići oko 1 kn, neće pasti bas do o,1 kn
otvaramo oklade
Pa ako se do sada trgovalo po 6 kn i ide razvodnjavanje 1/100 ekvivalent cijene je 0,06 kn. Slazem se da to necemo gledati ali 0,6 je sasvim realno za ponedjeljak. A moguce i nize. IMHO
Ekipa evo vrlo jasno i kratko . Svi mali koji su imali dionice tj imaju ih jos ,su izgubili novac na burzi na današnji datum . Poanta priče je sljedeća. Dokspitalizaciju u 3 moguća kruga mogu raditi samo veliki igrači i nikako mali dioničari. Zasto? Vrlo jednostavno. Po završetku dokapa Dalekovod se miče s burze , mi kojima je ostalo nakon spajanja 5,10 ili nesto sitno dionica necemo moci nista s tim. Veliki igrači se miču u sigurnost d.o.o a. Bilo mi je drago ali ovo je kraj jedne ere.
@ zvonar
Baš me zanima šta će na to reći Konsolidator i fondovi, nisu oni ovdi uložili po par tisuća eura. Nek ga stjeraju u stečaj, upravi otkaz i da se raspadne kao i cijela ova nakaradna država.
Ovo ako prođe je legalni kriminal, ali u ovoj državi je netko odabirao sve te ljude koji su donosili takve zakone, tako da smo dobili što smo zaslužili. Pri tome mislim na sve opcije.
Ako prođe ovo, ja ću izgubiti ogromne novce za moj pojam i to će mi biti dobra škola u kakvoj državi živim u srcu Europe u 21.stoljeću. Ali i tu Europu smo birali pa nema neke koristi od toga u smislu ovakvog zakonodavstva.
Koliko ta ista država poštuje mene, toliko ću i ja nju. Ovo mi je kao dioničaru jako skupa škola, ali svaka škola se plaća.
Sada znam u kakvoj državi živim u srcu Europe u 21.stoljeću i u skladu s time ću se i ponašati.
Ne znam za ostale, ali ja sam ostao unutra i još danas dokupio 🙂 + 3000 kom pa nek se nađe 😉
Danas se fino počistilo u panici, nije gotovo dok nije gotovo, kako kaže ona stara: ili pukovnik ili pokojnik 😉
Morate znati da se danas okrenula milja + i netko je to kupio i sve mi to miriši na čišćenje malih igrača u panici..
Bit će tu još svega 😉 živi bili 👍🏻
Ne znam za ostale, ali ja sam ostao unutra i još danas dokupio 🙂 + 3000 kom pa nek se nađe 😉
Danas se fino počistilo u panici, nije gotovo dok nije gotovo, kako kaže ona stara: ili pukovnik ili pokojnik 😉
Morate znati da se danas okrenula milja + i netko je to kupio i sve mi to miriši na čišćenje malih igrača u panici..
Bit će tu još svega 😉 živi bili 👍🏻
I ja sam danas čuo komentar da je to možda taktika da se kupi po 2-3 kn i onda odbije odluka pa kasnije proda po 6-7 kn 🙂
Riječi ti se pozlatile 🙂
@ sitnariba
Ja se uzdam u velike igrače koji su uložili kapital, vjerujem da neće tako lako ovo pustiti, znam da smo mi mali manje bitni, ali neko da uloži 20 milja eura pa da mu kažu sad ti vrijedi 200 tisuća malo morgen. A uprav i dalje plaće 20-30 tisuća kuna neto, bit će ovdi svega.