EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.05.2026. u 09:29
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
11,19
158.904
14,196
11,20
11,35
2,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

imao je i uljanik 200 milja posla

i isto toliko gubitka

to nije argument. jedini spas je da dioničaru pokriju dio gubitka, a dio da se prenese na teret bufuće dobiti

može li se to učiniti. da ili ne . zna li tko. sve ostalo je budalakanje

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

xato, 21.05.2021. u 17:44

I drugima je book oko nule pa nitko nije ovakvu ludost predložio, znači konsolidator će pristati da sve izgubi.

Ne,nego ce konsolidator i veci dionicari  pristati,po meni,da spasi sto se spasiti moze sada,a u buducnosti se vjerovatno nadaju da ce firma profunkcionirati bez velikog tereta dugova.

Ne može se po zakonu dokapitalizirati tvrtka po 0,1 ili 1 kunu  zakonski minimum je 10 kuna …… dakle netko bi treba uplatiti min. 150 do 400  mil kuna izdavanjem novih dionica i time bi posta novi većinski vlasnik …….. trenutno ima 24 mil dionica a dobili do max .64 mil dionica

Pa njima je Ebituda 60 mil . kuna …. prihod 200 mil eura ….o čemu pričamo

DAJ PET !!!

Ustvari Konsolidator treba prodati svoj udio po zakonu (treba ih natjerati ) ……. bilo kome a taj će i dokapitalizirati tvrtku …dakako po 10 kuna ( po zakonu) a ne po 0,1 ili 1 kunu ( kako mu se prohtije ….. baš zbog toga je i uveden minimum)

DAJ PET !!!

Imao nešto sitno dionica i prodao po 2.8kn,bolje i to nego 0,6 lipa jer 100/1 na 6 kn ispadne 0.6 lipa.

Ovo je ili stečaj ili ovo što nudi jedina ponuda koja je došla.

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

Bilo bi dobro kad bi kolege koje su prodale i izašle jučer u bežaniji 🙂 da smanje svoje komentare jer ih mi koji smo ostali ne čitamo 🙂

Ja svoje ne prodajem za čunga lungu, pa neka i propadnu 🙂 kod mene nije gotovo dok nije gotovo..

Optimista do kraja 🙂

Kažem, očekujem scenarij pevex-a, ili nikakvo spajanje dionica, također ponavljam netko se jučer fino nakupovao 😉

Ovo ovdje je na žalost već gotova priča koliko god se nemogućim činilo. Dovoljno Vam je da pročitate obrazloženje odluka koje se predlažu pod točkama 8 – 15. Otkud sada toliki gubitci da će i nakon smanjenja kapitala sa 247 milijuna kuna na samo 2 milijuna i sedamsto tisuća kuna biti samo djelomično pokriveni. Ništa u izvješćima iz prošlih razdoblja ne štima i sve je na krivi način bilo prikazivano. I tko je kriv? Naravno opet nitko ili bolje rečeno vodeći “nitkovi”!

Jos ce se ovdje moci dobro zaraditi, ali kratkorocno za sada.  Ako Pavo i PPD prođu na skupštini, i dugoročno ce  biti win, win,…

mikro, 22.05.2021. u 10:54

Ustvari Konsolidator treba prodati svoj udio po zakonu (treba ih natjerati ) ……. bilo kome a taj će i dokapitalizirati tvrtku …dakako po 10 kuna ( po zakonu) a ne po 0,1 ili 1 kunu ( kako mu se prohtije ….. baš zbog toga je i uveden minimum)

Pa zar nije 100 dionica po 0.1 kunu 10  kuna?

Bilo bi super novo očitovanje uprave da se dogodio tipfeler i da je omjer 10:1 , a ne 100:1 hahaah top 🙂

investimir, 21.05.2021. u 21:17

temeljno pitanje glasi

mora lu sav gubitak bitpokriven ili samo veći dio ili sam xti dio

jer ako ne mora, onda spajanje ne mora ići 100 u 1 , već moe ići recimo 10 u 1. najveći dio gubitka dakle pokriju dioničari, ali ostane im recimo 25 posto nakon dokapa

tako plate za svoje loše ulaganje, ali nešto i izvuku od svoje imovine tj. puno, puno više no što bi stečaj donio

zakon o trg društvima je megalomonski, u toj šumi paragrafa i pravniku se teško snaći

@ biskavi …… možeš ti i bolje ….. npr. je li 10 kuna minimum za dokap

DAJ PET !!!

zvonar, 21.05.2021. u 20:04

Ekipa evo vrlo jasno i kratko . Svi mali koji su imali dionice tj imaju ih jos ,su izgubili novac na burzi na današnji datum . Poanta priče je sljedeća. Dokspitalizaciju u 3 moguća kruga mogu raditi samo veliki igrači i nikako mali dioničari. Zasto? Vrlo jednostavno. Po završetku dokapa Dalekovod se miče s burze , mi kojima je ostalo nakon spajanja 5,10 ili nesto sitno dionica necemo moci nista s tim. Veliki igrači se miču u sigurnost d.o.o a. Bilo mi je drago ali ovo je kraj jedne ere.

u pravu si,iako još uvijek nije sve propalo dok cijena nije pala na 0,10 kuna (skoro pa nulovanje) obzirom da je na burzi još uvijek na 2,xx kuna pa se ipak nešto još dade spasiti prije rezanja  vrijednosti dionice skoro na 0.

moja logika je da je 2,xx kuna za dionicu ipak puno bolje od 0,1 kune.

nekad treba znati prerezati gubitak i spasiti što se može

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

New Report

Close