EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.05.2026. u 13:25
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
11,22
203.520
18,141
11,20
11,30
3,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dokap će biti po 10 kn tako piše. Znači isto ko da sad kupimo na burzi po 1 kn. Samo mi dosadašnji imaoci smo izgubili 80 posto. Onaj tko je kupio po 5, jasno. Ja sam kupio po 1100 kn, 2007 g, 50 komada.

Ma Konsolidator će na kraju prodati svoj udio nekoj konkurentskoj tvrtki a ovi će napraviti pozajmicu ili dokapitalizrati tvrtku ….. finacijske obveze za ovu godinu su oko 135 mil k ……. dalekovod treba malo posložiti i bez problema na 1,5 milijardu kuna prihoda može imati 100 mil kuna dobiti .  Ovo je realnost a sve drugo …… a ništa

Kako odrediti vrijednost Dalekovda  po prihodima, po dobiti ili materijalnoj imovini , koliko vrijede kao brend ……. recimo u Skandinavij ………

DAJ PET !!!

investimir, 22.05.2021. u 10:15

imao je i uljanik 200 milja posla

i isto toliko gubitka

to nije argument. jedini spas je da dioničaru pokriju dio gubitka, a dio da se prenese na teret bufuće dobiti

može li se to učiniti. da ili ne . zna li tko. sve ostalo je budalakanje

Pa naravno da dioničari mogu izvršiti dokap, upaltiti novac i pokriti gubitke, ali u članku ti lijepo piše da su “gubici iz ranijih razdoblja krajem 2020. iznosili su gotovo 400 milijuna, a iznos raspoloživih rezervi za njihovo pokriće je nepunih 130 milijuna.”

Znači fali 270 milijuna kuna koje od sadašnjih očito nitko nije htio dati,zato se i ide na ovu slamku spasa.

Ignore: KressoM, delux

Sve je moguće i ništa nije nemoguće 😉

Vidjet ćemo uskoro tko je kupovao na rasprodaji jučer 🙂

pocetnikzg, 21.05.2021. u 20:36

sitnariba, 21.05.2021. u 20:33

Ne znam za ostale, ali ja sam ostao unutra i još danas dokupio 🙂 + 3000 kom pa nek se nađe 😉

Danas se fino počistilo u panici, nije gotovo dok nije gotovo, kako kaže ona stara: ili pukovnik ili pokojnik 😉

Morate znati da se danas okrenula milja + i netko je to kupio i sve mi to miriši na čišćenje malih igrača u panici..

Bit će tu još svega 😉 živi bili 👍🏻

I ja sam danas čuo komentar da je to možda taktika da se kupi po 2-3 kn i onda odbije odluka pa kasnije proda po 6-7 kn 🙂

Riječi ti se pozlatile 🙂

Umorio se citajuci odluke….

Da remiziramo ..

Opet krađa neviđenih razmjera.

Nas malih naravno.

Vecinac ce ili je izvuko svoju lovu kroz razno razne kanale a mi mali  prcmilojko…

Pa naravno da dioničari mogu izvršiti dokap, upaltiti novac i pokriti gubitke, ali u članku ti lijepo piše da su “gubici iz ranijih razdoblja krajem 2020. iznosili su gotovo 400 milijuna, a iznos raspoloživih rezervi za njihovo pokriće je nepunih 130 milijuna.”

Znači fali 270 milijuna kuna koje od sadašnjih očito nitko nije htio dati,zato se i ide na ovu slamku spasa.

DA, ALI I NAKON KRESANJA 100 U 1 – OSTAJE 23 MILJE NEPOKRIVENO

KAKO TO – ZAR SMIJE OSTATI ŠTO NEPOKRIVENO. JER AKO SMIJE, ZASTO 230, ZASTO NE 100 MILJA PA DA TO POSLIJE BUDE POKRIVENO IZ BUDUĆE DOBITI

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Temeljni kapital smanjuje se radi djelomičnog pokrića gubitka Društva ostvarenih u prethodnim
razdobljima do (uključivo) 31. prosinca 2020. godine, u iznosu od 268.292.198,14 kuna i to
nakon što su za pokriće gubitaka Društva potrošene sve rezerve propisane člankom 349.
stavkom 2. Zakona o trgovačkim društvima. Društvo nema zadržane dobiti. Nakon
pojednostavljenog smanjenja temeljnog kapitala u skladu s ovom Odlukom akumulirani gubici
Društva iznose 23.571.128,14 kuna.

ZASTO 23,5 MILJA. ZASTO NIJE 230 MILJA. ILI ZASTO NIJE KRESANJE 200 U 1 pa da još više pokriju gubitak

ovako novi temeljni iznosi 2, 471 milja, a nepokriveni gubitak 23, 5 milja

na koju foru – zasto novi temeljni nije npr 24, 7 milja, ili 240 000 kn.

jer ako temeljnio kapital ne moze u cijelosti pokriti gubitak, nego ostaje nepokriveni gubitak, KOJI ZAKON KAZE DA TO MORA BITI 23,5 MILJA. ZASTO NE 50 MILJA. ILI 100 MILJA

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

lojtra, 22.05.2021. u 14:42

Dokap će biti po 10 kn tako piše. Znači isto ko da sad kupimo na burzi po 1 kn. Samo mi dosadašnji imaoci smo izgubili 80 posto. Onaj tko je kupio po 5, jasno. Ja sam kupio po 1100 kn, 2007 g, 50 komada.

jarane moj tebi matematika ne ide ni pod razno,,,100 sadašnjih dionica ide za 1 novu nominale 10 kn, a nominala 10 kn je i sada! jel kontaš ?

ove dionice kojima se sada trguje vrjediće za mjesec dana 0,10 kuna iliti 10 lipa komad! a ti ih plačaš na burzi po 2 kn što je 20x skuplje nego vrjede! to je 200% skuplje!!!

jel sad jasno???

Meni ovo nista nema smisla . Mislim da ponedjeljak donosi trgovanje u lipama .nazalost 0.10 je vrijednost dionice sa spajanjem 100-1 nominale 10 kuna.  Dali tko zna kad je zadnji dan trgovanja dionicom?

Dali je uopce isplativo kupiti ovu dionicu ikako i to u rasponu od 10 do 50 lipa . Kad prekalkuliramo spajanje dionica 100 u jednu to mi se cini opet jako visoko.  Bas smo nadrapali. I da kupujemo opet i nadokupljujemo opet ne mozemo iznivelirati nikako . Treba tužbu dignuti jer ovo je pljačka!!

Trguje se sve do odluke 30.6 što i kako se odluči..

ako u pon. padne na tih 0,10 kn samo dokup još 🙂 a kad se sve završi i ulistaju na burzu nove dionice, sigurno uz končar i općenito neće nitko dat po nominalnoj 10 kn 🙂 već punooo više jer će ih biti u maloj količini, a počet će vrijedit punoooo više,  tako da će se sve to poravnat na kraju krajeva..

sitnariba, 22.05.2021. u 18:43

Trguje se sve do odluke 30.6 što i kako se odluči..

ako u pon. padne na tih 0,10 kn samo dokup još 🙂 a kad se sve završi i ulistaju na burzu nove dionice, sigurno uz končar i općenito neće nitko dat po nominalnoj 10 kn 🙂 već punooo više jer će ih biti u maloj količini, a počet će vrijedit punoooo više,  tako da će se sve to poravnat na kraju krajeva..

Slazem se da bi kupnja po 0.1 kuna mogla biti dobra opcija.To bi bilo slicno kao da ucestvujete u dokapitalizaciji,no da li ce to biti moguce i u kojem obimu ostaje da se vidi.U problemu su oni (mali) dionicari koji su kupovali po puno visim cijenama.

New Report

Close