| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
10,99 |
36.846 |
3,354 |
10,95 |
11,00 |
0,92%
|
Ako Novoselec prodaje ne preporučam kupnju. Peruško plus Novoselec nije dobro za dionicu.
Neznam da li je Novoselec još u Az fondu.
Ako Novoselec prodaje ne preporučam kupnju. Peruško plus Novoselec nije dobro za dionicu.
Neznam da li je Novoselec još u Az fondu.
O cemu ti pricas?
Oho,idemo još jači uskoro
Uvertira za dolazak novog vlasnika i daljni razvoj Dalekovoda
hehe…pokisla ekipa sa obale se brine o frizurama, no i to je u redu, lijepo je znati da se netko brine
…ne brinite se ekipa, biti će vremena za vas kada prođe financijsko i vlasničko restrukturiranje, uvijek stignete ući tamo negdje iza 15 kuna ako budete brzi na okidaču 😀
Pokisla ekipa je to prodala po daleko višoj cijeni. Cijeni koju Vi nećete vidjeti u naredne 2 do tri godine kada Vam razvodne vlasništvo.
haha…banana, forum sve trpi, na forumu svi vi prodajete po najvišim a kupujete po najnižima ali ja se veselim zbog vas, pogotovo vas sa ingre koji ste u očaju izlazili po 2 kune da sada malo nadoknadite te katastrofalne gubitke 😀
…ali dalekovodu nisu potrebni niti rusi, niti arapi, niti crne limunzine, niti srpski tajkuni niti ništa takvoga da bi odradio svoje, dovoljno je samo zbrajati odrađene i nove projekte u norveškoj, švedskoj, ukrajini, sloveniji, evo sad i njemačkoj, ne zaboravimo hr i regiju…2021 je popunjena, sada se ugovara 2022. na dalje, cijela eu je u energetskoj expanziji a dlkv možda najveća sektorska tvrtka u eu…ebitda je već tu, večina psn obveza je rješena i još samo da restrukturiranjem pa i dokapitalizacijom, riješimo još ove zadnje psn obveze što je upravo u toku, mnogi će se lupati u glavu i govoriti si “a zašto nisam kupovao na 7 kuna, a zašto, a mogo sam…” 🙂
haha…banana, forum sve trpi, na forumu svi vi prodajete po najvišim a kupujete po najnižima ali ja se veselim zbog vas, pogotovo vas sa ingre koji ste u očaju izlazili po 2 kune da sada malo nadoknadite te katastrofalne gubitke 😀
…ali dalekovodu nisu potrebni niti rusi, niti arapi, niti crne limunzine, niti srpski tajkuni niti ništa takvoga da bi odradio svoje, dovoljno je samo zbrajati odrađene i nove projekte u norveškoj, švedskoj, ukrajini, sloveniji, evo sad i njemačkoj, ne zaboravimo hr i regiju…2021 je popunjena, sada se ugovara 2022. na dalje, cijela eu je u energetskoj expanziji a dlkv možda najveća sektorska tvrtka u eu…ebitda je već tu, večina psn obveza je rješena i još samo da restrukturiranjem pa i dokapitalizacijom, riješimo još ove zadnje psn obveze što je upravo u toku, mnogi će se lupati u glavu i govoriti si “a zašto nisam kupovao na 7 kuna, a zašto, a mogo sam…” 🙂
Onda jesi ti zbrojio te sve fantomske projekte koji će se tek odraditi?
Daj nas uputi u tajne njihova zanata jer upravo je fantasticno kako oni po tvojim riječima toliko puno ugovaraju i rastu, a rezultati toga se vide tek kao blijeda sjena nekadašnjeg poslovanja prije desetak ili vise godina. Tu netko ili laže ili nešto dublje ne štima.