EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 30.04.2026. u 13:49
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
10,98
40.821
3,717
10,85
10,95
0,46%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ppd je out a i sami su rekli više puta kao i vujnovac, da neće ulaziti u vl. dalekovoda, končar i kozorcij su tek špekulacija i to, što se mene tiće, loša kombinacija, eventualno posl. suradnja, …i kad već špekuliramo, evo npr. zašto hep ne bi razmotrio preuzimanje,  imaju sredstava,  sektorski su povezani i  preko dlkv ulazi u poziciju na zapadno eu tržišta…to bi bila win-win kombinacija.

…ali, neka objave javni tender za prodaju i to po mogučnosti i međunarodni, onda ćemo vidjeti gdje smo i što smo…

i kol. one, kako se to razgovaraš, daj skuliraj malo!

i ako ti nešto nije jasno, otvori samo  dlkv. izvješća na zse  i sve ti tamo piše trebaš samo čitati

9mj. 2020.

-POSLOVNI PRIHODI 944,2 milijuna kuna

-EBITDA 62,1 milijuna kuna

za tvrtku koja je bila devastirana i sad prolazi zadnje faze insolvencijskog postupka – upravo fantastično!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Što se tice svega.ja mislim da treba vidjeti 4 kvartal. To je za 2 tjedna otprilike . Onda ce i cijena ici gore.po meni strpiti se jos cca mjesec dana. Ne gine nam vrh cijena

ma nemoj, al ti je firma, takve tvrtke se inaće zovu “zombi” tvrtke a i pitanje koliko će trajati ovaj vrtuljak na ingri, sva ta knjigovodstvena kemija ima jednoktatan učinak i što poslije toga, opet rusi, arapi, crne limunzine ili neki drugi drukeraj kojim si spamao temu ingre zadnjih 10etak godina da bi naivce  navuko da im se možeš istovariti i poslije ih zahebavati da su dugoročni …evo sada ste je zabili na skoro BV i što dalje,  dugovi i novi kredit su prebačeni na arenu da bi se donekle fiktivno umanjila prezaduženost ingre i sav najam ide za podmirenje dugova ako će biti i dosta + jedan posrednički posao od 30etak miliona i koliko to može dobiti donjeti, milju, dvije najviše i što nakon sada kada ste natukli plafon, sada već tamo pišeš o troznamenkastim ciframa

dlkv je svemirski brod za ingr, je da su 20. i 21. teške godine jer po planu imaju isplatiti psn obveze i još je sve usporeno covida radi, ali dlkv svoje obveze izvršava, pozitivna ebitda, 850 radnika posluje i ugovaraju se novi projekti  te se gradi referenca kao jedan od nezaobilaznih  subjekata u eu. energetsko-infrastrukturalnom sektoru, prisutan je po cijeloj eu a gdje ti je ingra, imaju jedan ured tj. zgradu u zg i fantaziraju , kako će obnavljati fasade ili kopati kanale kao ovaj posao u sloveniji…

moj post iznad je odgovor na post korisnika bananarama, kako je u međuvremenu njegov post moderator uklonio, možda onda  sada niti moj nema smisla…

Mislim da griješite, nema veze koliko tko ima posla nego koliko je profitabilan,a Ingra je poznata po vrhunskim ugovorima i ne radi zabadava o0dnosno jako je profitabilna.Tako da može zaraditi više na malom poslu i nije joj sila ugovarati poslove po mus jer se financijski restrukturirala,dok je Dlkv još daleko od toga.

Imao je i Viadukt puno posla i kako je završio

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

Bitno je da ima posla,a ocito ga ima. I da uprava radi kao i dosad i to je to. Win win

kol. kvasac, dalo bi se diskutirati i o ingr i o dlkv a pogotovo o dlkv ali ćemu komparirati, koji je smisao, nije to ili/ili, sasvim različite tvrtke, poslovanje i sektori

inaće sam poduzetnik, više puta je bilo imati/nemati i jako dobro znam što to znači i kako to izgleda kada vučeš repove, novaca nikada dosta a psihoza dere ali treba raditi i biti uporan i onda odjednom sve krene i pozicija se izokrene samo tako…dlkv je upravo na kraju tog završnog ciklusa i uopće ne sumnjam da će i to uspješno odraditi i tada, uz poziciju i referencu koju je izgradio, uopće se više nećemo baviti sa profitabilnošću nego razmišljati o visini dividende 🙂

a za  ingr, mislim da nema te potencijale, drži ju jedino ugovor  za arenu i zgrada na trnju, svu ostalu imovinu stjecanu još u yu su riješili kao i prihod od arene kojime pokrivaju kredite i psn obveze i bez ozbiljnih poslova(ali kojih jer nejasno je što još uopće radi ili može raditi), ingra može samo stagnirati…

kvasac, 10.02.2021. u 14:02

Mislim da griješite, nema veze koliko tko ima posla nego koliko je profitabilan,a Ingra je poznata po vrhunskim ugovorima i ne radi zabadava o0dnosno jako je profitabilna.Tako da može zaraditi više na malom poslu i nije joj sila ugovarati poslove po mus jer se financijski restrukturirala,dok je Dlkv još daleko od toga.

Imao je i Viadukt puno posla i kako je završio

Nema to veze s tim nego s režimom trgovanja dionice.  Kod dlkv se moze ici u lipu dok kod Ingre se ne moze nego u 10 lipa. Kad vidis volumene trgovanja. S tim rezimom dalekovod bi bio vec na 20

???? Do cijene dionice 5 kn možeš zadati nalog u lipu-ddjh

Do 10 kn u 2 lipe-dlkv

Preko 10 u 10 lipa-ingra

Itd

čini se ko da uskoro idemo iz 0.02 režima u 0.05

POstovanje vjernim dionicarima DLKV,

nisam dugo pisao na temi DLKV ali niti pratio posebice burzu jer je koma oko biznisa opcenito.

Dakle, danas tek inicijalni okidac prema koliko toliko fer cijenama…vjerujem da ovdje slijedi konacno financisjko konsolidiranje i vlasnicko preslagivanje a buducnost nije nikada bolje izgledala. Ovo je dionica za ozbiljne investitore i vjerujem da nakon max 3  godine bude na mojim davno zacrtanim visinama.

lp

lp

Ja se slazem da ce Dlkv za 3 godine biti ozbiljna firma, ali sada tek treba vidjeti na koji nacin ce biti provedeno preuzimanje i sto to znaci za postojece dionicare.

New Report

Close