| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,73 |
2.899 |
298 |
9,66 |
9,76 |
1,04%
|
Čudno je da se neki guraju na kupnju a svaki dan ide dolje. Sutra vjerojatno najniža 6.20 do 6.30.Pa pričekajte dok se trend preokrene.sarkazam
Spalato33.tko si ti da odredivas cijenu i pises to. Ako jedan ĐĐ koji nema posla ni 1/10 od Dalekovoda u govmi… Do grla i sa neizvjesnom sudbinom vrijedi skoro 5 kuna . Ti kazes da Dlkv vrijedi 4. Vrijedi jer bi ti htio uci po 4 . U najgoroj krizi jedva sam ja usao po 4 kad je bio slom financija zbog Covida 19. Evo kad si ti mjerodavan u tim predviđanjima. Ja ti prognoziram danas rast , a za 6 mjeseci nekih 12 kuna .
Fond ce spustiti cijenu do 4,psiholoski ce ona obavjest negativno utjecati na dionicare.Ja ne kazen da dlkv ne vrijedi vise ali odraz stanja u firmi i na burzi u ovum slucaju nije ista.
Gdje je link od tog famoznog članka?
da, i ja ga trazim, moze li itko postaviti link,
lp
Vidi ko je vlasnik fonda pa ti puno jasnije,mislija sam da ce 4 kn biti kroz 2 tjedna ali moglo bi to puno ranije biti.Nisam sretan zbog toga ali to je realnost
Imam dionice već dugo i prežalio samo gubitak jer sam kupio po višestruko većim cijenama, ali tvrdim da samo luđak u nas se može bavit burzom.