EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.04.2026. u 01:15
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,73
2.899
298
9,66
9,76
1,04%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

lojtra, 15.12.2020. u 13:48

Čudno je da se neki guraju na kupnju a svaki dan ide dolje. Sutra vjerojatno najniža 6.20 do 6.30.Pa pričekajte dok se trend preokrene.sarkazam

Cila burza je u crveno.

Spalato33.tko si ti da odredivas cijenu i pises to. Ako jedan ĐĐ koji nema posla ni 1/10 od Dalekovoda u govmi… Do grla i sa neizvjesnom sudbinom vrijedi skoro 5 kuna . Ti kazes da Dlkv vrijedi 4. Vrijedi jer bi ti htio uci po 4 . U najgoroj krizi jedva sam ja usao po 4 kad je bio slom financija zbog Covida 19. Evo kad si ti mjerodavan u tim predviđanjima. Ja ti prognoziram danas rast , a za 6 mjeseci nekih 12 kuna .

Fond ce spustiti cijenu do 4,psiholoski ce ona obavjest negativno utjecati na dionicare.Ja ne kazen da dlkv ne vrijedi vise ali odraz stanja u firmi i na burzi u ovum slucaju nije ista.

Fond ce spustit na 4. Bravo to je to. Sjedi 5. Aj zivi bili pa vidjeli. Moguce je 4 moguce je 40

lojtra, 15.12.2020. u 12:39

Gdje je link od tog famoznog članka?

da, i ja ga trazim, moze li itko postaviti link,

lp

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/cijena-od-sedam-kuna-po-dionici-dalekovoda-potpuno-je-nerealna-15036978

Marielena, 16.12.2020. u 10:17

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/cijena-od-sedam-kuna-po-dionici-dalekovoda-potpuno-je-nerealna-15036978

[/quote

Jesi malo drukala pa ti treba jos.

Vidi ko je vlasnik fonda pa ti puno jasnije,mislija sam da ce 4 kn biti kroz 2 tjedna ali moglo bi to puno ranije biti.Nisam sretan zbog toga ali to je realnost

Kakve veze ima vlasnik fonda s ičime??

Mislite da će on dati ono što je platio po 10 niže od toga??

Imam dionice već dugo i prežalio samo gubitak jer sam kupio po višestruko većim cijenama, ali tvrdim da samo luđak u nas se može bavit burzom.

Da dionica može pasti na temelju nekog neprovjerenog članka, a da firma ne reagira, ovo nema ni u Africi.

New Report

Close