EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.04.2026. u 07:20
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,73
2.899
298
9,66
9,76
1,04%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

I to članak u Jutarnjem listu, bez mora bi sigurno bili gori od afričkih država.

xato, 16.12.2020. u 10:49

Imam dionice već dugo i prežalio samo gubitak jer sam kupio po višestruko većim cijenama, ali tvrdim da samo luđak u nas se može bavit burzom.

kolega,

iskreno mislim da je ovo sjajna prilika za dokup a ne očajavanje. A da je burza katastrofa, to se slažem.

Dlkv je zaprimio obavijest Konsolidatora, a ne piše da li će Konsolidator prodavati dionice Dlkv. Tu je ovlaštena osoba Peruško, a ne ljudi iz Inspire. Inspire treba prodati udio u Konsolidatoru i ako ga je prodaju do zatvaranja  vlasništvno bi se trebalo podijeliti proporcionalno na udjelničare.

Ova obavijest Dlkv je netransparentna.

Ma ovo su igre samo takve da se netko ukrca,brzo smo na starim stazama.

Prerano je ovdje za bilo kakvu kupovinu. Ja sam doktorirala na Dalekovodu zadnjih godina. Prodala sam sve kao što sam navela još prije par mjeseci čim je prvi puta cijena dotakla 7,20 i preselila u OPTE. Ovdje moja prva ponovna kupnja će biti kada padne ispod 5 kuna, a to je za par dana. Ne žurite, kada bude trebalo kupovati sav novac će te već potrošiti. Fond će i dalje rušiti, jer jednostavno cilj je spustiti prosječnu tromjesečnu cijenu što niže do trenutka preuzimanja. To Vam je čitava priča, a sad naklapati da li Dalekovod vrijedi više ili manje nema smisla. Plan je zacrtan odavno, u toku je provedba zacrtanih smjernica jer onome tko preuzima je svaka lipa u cijeni bitna, u pitanju su desetci milijuna u konačnici. Na Dalekovodu uvijek može niže od nižeg, barem tome me prošlost naučila.

Pratim sada onoga što je prodao u 11:13 sati jutros 10 tisuća Ingre i sada polako upucava tu lovu ovdje u Dalekovod. Čim on to potroši ide ovo danas ispod prosječne cijene do kraja dana. Poslije će žaliti za tih 10 tisuća komada jer ih zasigurno više neće moći kupiti po istoj cijeni a ovdje će gledati minus. Dečki moji ovdje treba pratiti i trgovanje na drugim poletušama da bi uopće razumjeli trgovanje sa ovom dionicom.

Cim je glavna osoba Perusko, pad dionice na niske razine pitanje je dana

A ne smijem ni napisati šta će ovdje biti čim vani zacrveni jer trenutno DAX osvaja vrhove vrhova a danas im stupa na snagu skoro totalni lockdown. Luda kuća od tržišta!

@ amarananab

Zašto bi rušio cijenu kad može preuzeti upravljački paket od konsolidatora po dogovorenoj cijeni???

Čato, ne može uzeti upravljači paket bez da mora dati ponudu. Može samo kupiti udio u Konsolidatoru, zajedno sa svim pravima i obvezama.

Pa ponuda se ne mora prihvatiti isto kao i kod KORf-a nekad davno kad su nudili otkup po 45 kuna, a delistirana je po 250 kn.

Xato, o kome sada točno govoriš? Ponuda za što?

New Report

Close