EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.04.2026. u 20:56
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,73
2.899
298
9,66
9,76
1,04%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kolega noiz je vec u petak pisao da se stavljaju veliki nalozi .sve je instumentirano.

Naručen članak u Jutarnjem za rušenje cijene kako bi  3-mjesečni prosjek bio niži.

60% koje Konsolidator ima po ovoj cijeni je cca.100 m kuna,a trenutna kratkotoročna potraživanja su im  ista kao dugoročni dugovi,a prihodi su se povećali već sad u 3q/20 za 100 m kn u 2020 .g. a ebitda je 85 m kuna.

Najsmješnija  je izjava  da je PPD  otkupio sve dugove od PBZ   da ih preproda   🙂 🙂

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Evo namješta se nekome onih 700 000 da kupi jeftino

Jel istina što navode u članku da Dalekovod nije platio dugove iz predstečajne nagodbe u 2020.?

Uvijek su plaćali sve rate u dospijeću.

U naslovu se spominje cijena dionice odmah je sve jasno, kako Dalekovod ne reagira???

Tako ke kolega xato. Igra jednostavna da se neiskusni uplase

https://www.dalekovod.com/EasyEdit/UserFiles/financije/Objave/20190306-objava-zseprezentacija-za-investitore.pdf

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Gdje je link od tog famoznog članka?

Čudno je da se neki guraju na kupnju a svaki dan ide dolje. Sutra vjerojatno najniža 6.20 do 6.30.Pa pričekajte dok se trend preokrene.

Pa baš i ne znam da svaki dan ide dolje, osim što su danas iskoristili priliku za rušenje i jeftinu kupnju.

Dosad se uvijek odbijala od 7 prema gore.

A tako će sigurno i sad.

Po ovome što forumaši pišu jel to znači da bi ovih dana bilo dobro nadokupiti, budući da se umjetno ruši cijena?

New Report

Close