EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.04.2026. u 08:52
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,74
711
73
9,64
9,76
0,83%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da nas moze veselit ova prodaja,i ovo rusenje jer se samo stvaraju cvrsti temelji  za rast jer puno se trguje oko iste cijene dionice.

Od 6,50 do 7,12 sveukupno cirka 240 000 dionica na bidu s time da je još sakriveno bar 550 000 dionica.

Dakle može se prodat 800 000 dionica do 6,50 taman da AZ Fond izađe i sjaše 😊

Sad sam kalkulatorom 😊

Ispravak od 6,50 do 7,12 ima sveukoupno na bidu 766 000 dionica od toga vidljivo 62 000.

Dakle sakriveno je 700 000 dionica.

Da vidio sam i ja.strasne brojke.

Kako vidite ako su skrivene?

Pa očito neke platforme vide i skrivene naloge kao ja a neki ne vide kao vi.

Zašto netko kupuje 700 000?

noiz111, 14.12.2020. u 09:05

Zašto netko kupuje 700 000?

To je pravo pitanje, nesto netko zna.

Navlačenje, ništa drugo.

Fond se iskipava lagano da ne ruše previše cijenu,da izađu što povoljnije. Ali ako žele brže izaći prodavati će i po 6 a možda i niže. Ja sam izašao i čekam oko 6. Previše je dionica za izlazak fonda i budući da moraju prodati malo je onih koji će im dati iznad 6. Trenutno iznad 6 niti 40 000 kom

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Navode članka gdje autor govori da je cijena nerealna je samo spin velikih igraca . Sto uopce novinar govori da je cijena visoka,jel on kvalificiran o tome pricati , naravno da nije. Uglavnom drukeri koji nemaju veze s vezom. Tip pise da vecinski paket bi trebalo platiti 70 mil kuna sta je kaze nerealno za firmu s 1.5 milijardi prihoda. Sutra cu mu poslati tužbu zbog ovih stvari pa ce i dalje ovo pisati.

Inace tip je sportski  novinar da bude vise smjesno,protiv njega se vodi vise sporova protiv klevete. Placeni članak i vrlo opasno jer dezinformira javnost. Ekipa ne padajte na ove gluposti. U petak su stavljeni veliki nalozi da bi se danas plasirale velike neistine samo da netko pocme grabiti dionice. Dalekovod cijelu 2020 dugove iz PSN. Ovo su gnjusne lazi

New Report

Close