Ne može se poreći da je usvajanje zdrave prehrane ključno ako želite živjeti dug i zdrav život. Uostalom, studije su pokazale da zdrava prehrana i kvalitetni obrasci prehrane mogu značajno smanjiti rizik od prerane smrti. Ali kao i većina stvari u životu, postoji štos. U pravim okolnostima, čak i ona hrana koju smatramo zdravom može postati potencijalno opasna ako je pojedete previše ili ako nije pravilno pripremljena.
Ali koja zdrava hrana može potencijalno predstavljati toksičnu prijetnju i koji je najbolji način da budete sigurni da jedete samo hranu koja je sigurna za konzumaciju? I kako i zašto se to uopće događa? Razgovarali smo s nekoliko stručnjaka za prehranu i liječnikom kako bismo odgovorili na ova pitanja, piše Eatthis.








Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu