Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.12.2025. u 03:16
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ova priča sa igranjem zelenilom, livadama i čempresima je čista patetika  🙂

Kolege, ja sam se igrao i sretan bio u svom kraju do 1991 godine, kad sam silom morao napustiti svoje rodno mjesto, livade,kuću, svoju stoku, svojih 150 zečeva koje sam obožavao kao klinac,svoju djedovinu, ne zbog tog što je došlo do razvoja mjesta i rušenja čempresa i sl.. već zbog rata… kao djete od nepunih 13. godina, ne da su srušeni čempresi već je mjesto uništeno, kuća uništena, zečevi i ostale životinje otete i ubijene, ljudi izgubili iz mog mjesta živote, a Vi pričate za par čempresa i borova 🙂 jao jao..

I ako niste zaključili iz mog teksta gore , bio bih puno sretniji da je došao Valamar 🙂

sonda, 29.08.2020. u 10:50

@Jovan

Koji komentar… kad se to tako kaže, čovjek se malo zamisli. Bar ja jesam. Nemam što drugo reć, nego da mi je žao i suosjećam s tobom.

Interesantno je kako neka dobra i pozitivna priča poput Valamara ima i drugu, crnu stranu. Nikad nisam tako razmišljao.

Naravno, sve ovo ne znači da ću prestati trgovati RIVP-om. Ali, dobro je za znati. Hvala na komentaru.

Neš ti kolega crnu stranu 🙂 kao da su poubijali pola Poreča 🙂 napravili su od ničeg nešto i to je cijela priča, barem sada imaju gdje radit, naravno onaj kome se radi..

Ugl. samo pozitiva , ostalo sve ne valja za zdravlje 🙂

Navodeći hitne poteze za spas privrede dnevnik ističe da će Vlada pomoći djelatnostima u turizmu, ugostiteljstvu, prometu sa sufinanciranjem 2000 kuna po radniku za skraćeni radni tjedan.

Vlada na jesen uvodi šest mjera za ublažavanje krize: Skraćeni radni tjedan, sufinanciranje radnika…

Ne mogu si pomoći, ložim se na patetiku. 😜

Koliko znam, Poreč ove godine nije bio u top 5 destinacija u HR, što inače je.

Tako da, u kom smjeru će dionica, vidjet ćemo. Onaj tko je kupuje na rok od barem godinu dana će biti u plusu. A dal će ispod 24, vidjet ćemo, al mislim da hoće. Sezona je prije vremena gotova. Nijemci nas se ne odriču i svaka im čast na tome. Konferencijskog turizma će slabo biti.

Ove mizerne promete zadnjih par dana je teško gledati.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

sonda, 29.08.2020. u 13:01

Ne mogu si pomoći, ložim se na patetiku. 😜

Koliko znam, Poreč ove godine nije bio u top 5 destinacija u HR, što inače je.

Tako da, u kom smjeru će dionica, vidjet ćemo. Onaj tko je kupuje na rok od barem godinu dana će biti u plusu. A dal će ispod 24, vidjet ćemo, al mislim da hoće. Sezona je prije vremena gotova. Nijemci nas se ne odriču i svaka im čast na tome. Konferencijskog turizma će slabo biti.

Ove mizerne promete zadnjih par dana je teško gledati.

Ma bit će to sve ok, već iduće godine 🙂

sitnariba, 29.08.2020. u 13:17

Isto ocekuju i u Valamaru. https://novac.jutarnji.hr/restart-biznis/stres-test-gospodarstva-kako-su-vodece-kompanije-poslovale-u-prvih-sest-mjeseci-2020/10465069/

klaster, 02.09.2020. u 23:01

sitnariba, 29.08.2020. u 13:17

dakle, pravo vrijeme za ući u hotelijere 🙂

Isto ocekuju i u Valamaru. https://novac.jutarnji.hr/restart-biznis/stres-test-gospodarstva-kako-su-vodece-kompanije-poslovale-u-prvih-sest-mjeseci-2020/10465069/

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

https://www.vecernji.hr/vijesti/u-odnosu-na-konkurenciju-napravili-smo-cudo-i-izvukli-maksimum-1428462

Prema mojem viđenju, ova korona je prilika za velike poput Valamara iza kojih stoji mašinerija, a poteškoće i propast manjih zbog dugova prema bankama koje neće moći otplaćivati i tu su opet prilike za preuzimanja , po žalost manjih..

sitnariba, 04.09.2020. u 11:00

Prema mojem viđenju, ova korona je prilika za velike poput Valamara iza kojih stoji mašinerija, a poteškoće i propast manjih zbog dugova prema bankama koje neće moći otplaćivati i tu su opet prilike za preuzimanja , po žalost manjih..

Dugovi su veliki problem upravo za Valamar i zato mislim da je vrlo moguca dokapitalizacija .

Kako vidimo,korona se sve vise siri i postaje globalni problem,a osim medijskih naslova zutog tiska,veliko je pitanje dali i kada ce se pronaci ucinkovito cjepivo.Nista ne ukazuje na to da korone nece biti slijedece godine.

sitnariba, 04.09.2020. u 11:00

bilo je prilika mogli su kupiti Istraturist za manju cijenu nego sto ce potrositi na Pical

bar smo od trebaju nam hoteli za lokalnu privredu dosli do trebaju nam da bi si kroporacije zaradjivale a mi onda imali sto kupovati I dobar ROI

New Report

Close