| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
RIVP |
6,42 |
48.477 |
7,548 |
6,38 |
6,42 |
-0,31%
|
Da li je prodaja hotela Zagreb (sada Parentino) Imperialu povezana za problemima financiranja završetka investicije?
Kolege zašto se mučite Valamarom 🙂 ima drugih dionica , nemojte se zamarati nepotrebno mrtvim kapitalom i financijskim problemima , jer ionako nemate dionice Valamara 🙂 stvarnost je jedno, a želje su drugo 🙂
Kolege zašto se mučite Valamarom 🙂 ima drugih dionica , nemojte se zamarati nepotrebno mrtvim kapitalom i financijskim problemima , jer ionako nemate dionice Valamara 🙂 stvarnost je jedno, a želje su drugo 🙂
Odakle vama ideja da nemam? Kupovao sam još dok je bila po 14, dobar dio prodao na 43 prije 3 godine pa sad mogu biti objektivan, za razliku od nekih ovdje.
Ako je istina ono sto se spominje pod komentarima …bit ce mozda dobro za dionicare…ali nebi mi bilo bas drago da Rusi kupe..nhf.
Pozdrav
Bilo pa će se opet ponoviti iduće godine 🙂
- VALAMAR RIVIERA d.d., Poreč – 1,60 milijardi kuna
- CROATIA AIRLINES d.d., Zagreb – 1,09 milijardi kuna
- PETROKEMIJA d.d. , Kutina – 1,02 milijrde kuna
- PLIVA HRVATSKA d.o.o., Zagreb – 979 milijuna kuna
- PLAVA LAGUNA d.d., Poreč – 952 milijuna kuna
- MAISTRA d.d., Rovinj – 737 milijuna kuna
- DALEKOVOD d.d., Zagreb – 708 milijuna kuna
- HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE, V. Gorica – 672 milijuna kuna
- BRODOGRAĐEVNA INDUSTRIJA SPLIT d.d., Split – 634 milijuna kuna
- TANKERSKA PLOVIDBA d.d., Zadar – 615 milijuna kuna
https://lider.media/poslovna-scena/hrvatska/liga-prvaka-najvecih-sto-neto-izvoznika-ostvaruje-30-posto-hrvatskog-izvoza-132897
Kolege zašto se mučite Valamarom ima drugih dionica , nemojte se zamarati nepotrebno mrtvim kapitalom i financijskim problemima , jer ionako nemate dionice Valamara
stvarnost je jedno, a želje su drugo
Odakle vama ideja da nemam? Kupovao sam još dok je bila po 14, dobar dio prodao na 43 prije 3 godine pa sad mogu biti objektivan, za razliku od nekih ovdje.
Je kolega i sad bi Vi opet ulaz na 14 ili 20 🙂 vidite da sam pogodio da nemate 🙂
Šalu na stranu, svi znamo da je s..nje u cijelom svijetu, a mi smo još dobro i prošli, za sada… a u Valamaru su veliki igrači da bi odustali od svojih planova i ciljeva i mislim da ih nije loše pratit..
Ako ne i bolje 🙂 sa više kapaciteta
‘Na temelju onoga što danas znamo, vjerojatno bi sljedeće ljeto moglo biti uobičajeno’
Pitanje je zašto je Grad Poreč u zadnjih 5-6 godina izgubio 1 mjesto kao top destinacija u Hrvatskoj. Baš zbog ove politike koju vodi Grad sa Valamarom i Lagunom. Krug je zatvoren. Mogu raditi što god hoće….Grad je dao koncesiju Valamaru na 20 godina na POMORSKOM DOBRU / dakle 15 m plaže od mora Valamar može raditi što god želi, rušiti drveća, postavljati 250 ležaljki na komadić pješćane plaže , a odlukom grada dozvoljeno na toj plaži 80 kom/ . Tko je to dozvolio??? Izgraditi bazen uz samo more?? Sve je to napravljeno ove godine u hotelu Pinia – Marea, a sada će i na Picalu.
Odrasli smo na tim plazama,zelenim livadama i setalistu ispod Hotela Zagreb, Picala i Lune i iskreno place mi se kad vidim sto se desava i kad pomislim da cu se morat pomiriti sa cinjenicom da cu vjerojatno jednog dana morat platiti da udem u more, i to jednom sugavom valamaru koji iskoristava ljude i samo rusi pred sobom da bi njih par direktora punilo bankovne racune. Ovo je neopisiva SRAMOTA za grad Porec koji je ovo dopustio, a i za drzavu koja se toliko dici time da je pravna drzava i kako ne dopusta privatizaciju plaza kao sto to Italija radi, a ovo je sta?
Porušili su 150 čempresa a posadili jednu palmu??? Valamar je poceo megalomanski uzimati sve za sebe i u lanterni su porusili borove stare a nisu zasadili nijednog osim kao zivicu Nazalost sve gubi svoju čar.. Poreč se pretvara u jedan veliki resort.. Zalosno je sta se sve vrti oko “sezone”.
Ja sam uvjeren da ce slijedeca godina,ako ne i dvije,biti vrlo teske i izazovne.
Virus ne da posustaje,on se sve vise siri i siri.Unatoc medijskim naslovima,cijepiva nema,a pitanje je kada ce ga biti ako ga uopce bude.
Izgleda da cemo morati nauciti zijeti sa virusom,a to za turizam znaci mnoge prepreke i ogranicenja.
Dakako,svatko ima pravo misliti sto hoce,ali se treba zapitati sto je realno.
Koji komentar… kad se to tako kaže, čovjek se malo zamisli. Bar ja jesam. Nemam što drugo reć, nego da mi je žao i suosjećam s tobom.
Interesantno je kako neka dobra i pozitivna priča poput Valamara ima i drugu, crnu stranu. Nikad nisam tako razmišljao.
Naravno, sve ovo ne znači da ću prestati trgovati RIVP-om. Ali, dobro je za znati. Hvala na komentaru.
Bit će sa virusom i ostalim stvarima onako kako oni narede medijima da pišu, bilo virusa ili ne , ne bih se čudio da na kraju bude cijela ova priča sa virusom pretjerana, na kraji će se pisati kako nema panike i virus nije toliko opasan 🙂 u jednom danu igrači okrenu igru, vjerujem da ste tog svjesni..
Što se tiče zelenila kolega, imate po cijeloj HR zapuštenih zemljišta, borova,hrastova, čempresa i svega po neobrađenoj zemlji, a Vi barem imate priliku za rad i zaradu, za razliku od Slavonije,Banije i drugim djelovima zapuštene lijepe naše..
Osobno nemam ništa protiv razvoja turizma, a pogotovo protiv Valamara koji zapošljava preko 7000 radnika od kojih živi 7000 obitelji, ulaže i podiže turizam HR na sasvim jednu novi i bolju razinu..
Ova godina restarta je za Valama i prednost jer su se mogli posvetiti daljnjem planiranju i radovima i isto tako pozdravljam način na koji su sebi smanjili plaće , da li su to u državnim tvrtkama napravili, jesu skoro 🙂
Ugl.sad Vam je prilika da uskočite u vlak i po 24 kn a ne kukat kako ništa ne valja 🙂
Bit će sa virusom i ostalim stvarima onako kako oni narede medijima da pišu, bilo virusa ili ne , ne bih se čudio da na kraju bude cijela ova priča sa virusom pretjerana, na kraji će se pisati kako nema panike i virus nije toliko opasan 🙂 u jednom danu igrači okrenu igru, vjerujem da ste tog svjesni..
Što se tiče zelenila kolega, imate po cijeloj HR zapuštenih zemljišta, borova,hrastova, čempresa i svega po neobrađenoj zemlji, a Vi barem imate priliku za rad i zaradu, za razliku od Slavonije,Banije i drugim djelovima zapuštene lijepe naše..
Osobno nemam ništa protiv razvoja turizma, a pogotovo protiv Valamara koji zapošljava preko 7000 radnika od kojih živi 7000 obitelji, ulaže i podiže turizam HR na sasvim jednu novi i bolju razinu..
Ova godina restarta je za Valama i prednost jer su se mogli posvetiti daljnjem planiranju i radovima i isto tako pozdravljam način na koji su sebi smanjili plaće , da li su to u državnim tvrtkama napravili, jesu skoro 🙂
Ugl.sad Vam je prilika da uskočite u vlak i po 24 kn a ne kukat kako ništa ne valja 🙂
Nagovarati nekoga da “uskoci u vlak po 24 kune” sada,nije dobronamjerno ,po meni,obzirom na sve okolnosti vezane za turizam i koronu.