Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2025. u 06:55
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,45
190.296
29,521
6,36
6,46
-2,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@klaster,

Imas jednog doktoru u PENZIJI (koji je doduse imao reference da prica o epidemijama koliko sam procitao o njemu) koji ima jedno misljenje i imas apsolutno sve njegove kolege na tom nivou koji imaju potpuno drukcije misljenje. Bio on ili nebio u pravu mislim da se u politici ostalih zemalja nece nista promjeniti.

Posto je u penziji on uopce ne barata sa svjezim podacima ni znanjima a virus je novi. Ne znam otkud lupeta da je mnogi vise ljudi zarazeno? To moze biti samo i jedino pretpostavka. Takav podatak jos ne postoji a da postoji sigurno bi i politike bile drukcije.

Vise vjerujem doktorima i strucnjacima koji su na prvoj liniji borbe nego nekom ostarjelom pozadincu koji je debelo u pozadini.

bisakovi, 04.05.2020. u 13:19

klaster, 04.05.2020. u 11:53

Eto i ja “pdrzavam procjene” kolege “Bijeli” s tim da ,mislim,da ce do te cijene doci nesto kasnije,mozda izmedu 6-9 mjeseca.E,sada,sami procijenite,jeli bolje kupovati dionicu po 40-45 kuna ili 15-18 kuna ili mozda i 10 kuna ako dode do 2 vala?Vi ste pokazali koliko dobro procjenjujete,zar ne?Svatko ,dakako,odlucuje za sebe!

Vi VEC NEKOLIKO GODINA fundamentalno procjenjujete dionicu valamara na tim vasim smjesnim razinama. Kada virusa nije bilo ni u primisli. I sad, kad je valamar dramaticno srusen sa SVIM ostalim dionicama kao dio OPCE histerije i panike, vi se sepurite kako ste dobar procjenitelj vrijednosti (bas) valamara. I sad mislite da je netko naivan da bi bio impresioniran vasim procjenama i ocjenama.

A osim toga, svih tih nekoliko godina niste iznijeli niti jedno afirmativno misljenje o valamaru. Ali niti jedno jedino. A bilo ih je oho-ho. I jos se valjda cudite da vas se dozivljava kao drukera katastroficara i nadasve manipulatora. Na srecu, iskompromitirali ste se odavno, pa vas ne dozivljavam ni ozbiljno ni objektivno, a najmanje dobronamjerno.

Dunlop, 04.05.2020. u 14:29

@klaster,

Imas jednog doktoru u PENZIJI (koji je doduse imao reference da prica o epidemijama koliko sam procitao o njemu) koji ima jedno misljenje i imas apsolutno sve njegove kolege na tom nivou koji imaju potpuno drukcije misljenje. Bio on ili nebio u pravu mislim da se u politici ostalih zemalja nece nista promjeniti.

Posto je u penziji on uopce ne barata sa svjezim podacima ni znanjima a virus je novi. Ne znam otkud lupeta da je mnogi vise ljudi zarazeno? To moze biti samo i jedino pretpostavka. Takav podatak jos ne postoji a da postoji sigurno bi i politike bile drukcije.

Vise vjerujem doktorima i strucnjacima koji su na prvoj liniji borbe nego nekom ostarjelom pozadincu koji je debelo u pozadini.

[/quot

Bisakovi i njegova demagogija su svima nadaleko poznati, sjecam ga se jos sa Belja, doduse na kraju je ispalo da je bio u pravu iako ni on sam to nije znao da ce tako biti…ali vasu taktiku nikako ne razumijem…

@gonzales,

Taktiku ne razumijes zato sta je nema.

Kad se nakon mjesec dana pokaze da je sve istina hoce li to i tada biti taktika?

Dunlop, 04.05.2020. u 15:05

@gonzales,

Taktiku ne razumijes zato sta je nema.

Kad se nakon mjesec dana pokaze da je sve istina hoce li to i tada biti taktika?

Vi jako dobro znate da ce je biti…i da je ovo mizerija od cijene koja ce eksplodirati na prvu konkretnu vijest vezanu za nas turizam ili coronavirus uopce

@gonzales

Naravno ali ta dobra vijest mora doci jel? A gdje pise da ce doci? Tko predvidja odlazak virusa?

Ja vidim da apsolutno svi strucnjaci kazu da ce SIGURNO (sad vec niti ne pricaju MOZDA) virusa biti i na jesen, sta znaci da niti ce preko ljeta nestati niti cemo ga se rijesiti tako skoro.

A da sad nestane naravno da ce (barem po meni) cijena jako skociti. Samo sta ako ovo potraje jos godinu dvije? A nisu nimalo mali izgledai da hoce, dapace, to su i predvidjanja.

Jel tebi jasno koji ce to ekonomski armagedon biti?

Pitanje je onda pravo dali ce itko i razmisljati o kupovini dionice pa bilo ona i 10 kuna ili manje ili cemo kes trositi iskljucivo na hranu.

@Gonzales pise,citiram:

Bisakovi i njegova demagogija su svima nadaleko poznati, sjecam ga se jos sa Belja, doduse na kraju je ispalo da je bio u pravu iako ni on sam to nije znao da ce tako biti…ali vasu taktiku nikako ne razumijem…”

Vi ste u sporu sa istinom i cinjenicama.Kazete -demagogija- “na kraju je doduse ispalo da je u pravu”.Dakle kazete dobro je predvidio ,ali “iako je predvidio ni on nije znao da ce biti tako”???

Dali vama ovaj slijed rijeci djeluje smisleno?

Zaboravili ste napomenuti na ovoj temi da je Bisakovi u travnju 2019 predvidio da ce cijena RIVP do travnja slijedece godine pasti na razinu 20 kuna(bila je 40 kuna).Ima bezbroj postova u kojima ste se “sprdali” sa tom “nakaradnom procjenom”!(svatko moze provjeriti) pa kada se obistinilo (opet) ste pisali pa “eto pogodio je,ali cijena je pala i iz drugih razloga itd.”

Ima jos primjera.Dakako,ne zelim time reci da uvijek pogadam dobro,ali ako je netko negdje bio u pravu,bio je i to je to.

Ma nema veze jer znam da ljudi koji gube ,cesto ne vole one koji su u pravu.

NAJNOVIJA SAZNANJA: Vodeći svjetski stručnjaci Ioannidis i Silva objašnjavaju da je koronavirus ipak “nešto kao jaka gripa” i da zatvaranja ekonomije i cijelih društava VIŠE NISU PRIMJERENA

Ioannidis je profesor medicine, epidemiologije i statistike na sveučilištu Stanford, a Silva je bio savjetnih britanske Vlade, a sad je gostujući predavač na čuvenoj Londonskoj školi ekonomije.

https://www.glasistre.hr/svijet/najnovija-saznanja-vodeci-svjetski-strucnjaci-ioannidis-i-silva-objasnjavaju-da-je-koronavirus-ipak-nesto-kao-jaka-gripa-i-da-zatvaranja-ekonomije-i-cijelih-drustava-vise-nisu-primjerena-mjera-640604

Ignore: KressoM, delux

klaster, 04.05.2020. u 14:38

bisakovi, 04.05.2020. u 13:19

klaster, 04.05.2020. u 11:53

Eto i ja “pdrzavam procjene” kolege “Bijeli” s tim da ,mislim,da ce do te cijene doci nesto kasnije,mozda izmedu 6-9 mjeseca.E,sada,sami procijenite,jeli bolje kupovati dionicu po 40-45 kuna ili 15-18 kuna ili mozda i 10 kuna ako dode do 2 vala?Vi ste pokazali koliko dobro procjenjujete,zar ne?Svatko ,dakako,odlucuje za sebe!

Vi VEC NEKOLIKO GODINA fundamentalno procjenjujete dionicu valamara na tim vasim smjesnim razinama. Kada virusa nije bilo ni u primisli. I sad, kad je valamar dramaticno srusen sa SVIM ostalim dionicama kao dio OPCE histerije i panike, vi se sepurite kako ste dobar procjenitelj vrijednosti (bas) valamara. I sad mislite da je netko naivan da bi bio impresioniran vasim procjenama i ocjenama.

A osim toga, svih tih nekoliko godina niste iznijeli niti jedno afirmativno misljenje o valamaru. Ali niti jedno jedino. A bilo ih je oho-ho. I jos se valjda cudite da vas se dozivljava kao drukera katastroficara i nadasve manipulatora. Na srecu, iskompromitirali ste se odavno, pa vas ne dozivljavam ni ozbiljno ni objektivno, a najmanje dobronamjerno.

A kako sebe dozivljavate?Covjece Vase procjene su bile 45 kuna na vise.Pogledajte malo gledalicu.

Zar ne shvacate da to jos nije ni izdaleka “dno”!”Druker” ne moze biti onaj cije se procjene obistinljuju.”Druker” samo moze biti onaj koji svojim pogresnim procjenama “navlaci nekoga da izgubi novac” da bi on eventualno prodao!!!Kako su prosli oni koji su Vam vjerovali kada ste pisali “to ce na 40+”!Ja ne mogu biti “druker” jer nemam dionice.Nisam ih nikome prodavao ili kupovao.Ne uljepsavam stanje i pokusavam biti objektivan.Ne smatram ni Vas da ste zlonamjerni vec da jednostavno emocionalno reagirate i ste “relativno novi” na trzistu.

Pokusajte sagledati cinjenice i stvarnost i nauciti nesto od trzista kapitala,a ne se stalno inatiti.

Ako razgovaramo o RIVP dionici onda razgovaramo o turizmu u Istri, nema potrebe o razglabanju o turizmu u ostalim mjestima na Jadranu ili kontinentalnom turizmu.

Ukoliko ste barem malo upoznati sa turističkom ponudom i gostima koji bookiraju Valamar, Plavu Lagunu, Maistru, Aminess itd. onda znate da su ti gosti naučeni da je Istra (za hotelski smještaj) „last minute“ destinacija. ¾ prihoda dolazi u drugoj polovici godine (od 1.7 -) a danas je tek 04.05.

Kampovi su druga priča, pogotovo za parcele a znamo kad se to bookira.

Što se tiče samih gostiju, kamperi su kamperi, teško da će se odlučiti za apartman ili hotel. Gosti rijetko mijenjaju hotelski smještaj za apartmane, a ono što hotelski gosti najviše mrze su gužve. Gužve na recepciji, za doručkom, večerom…

Nakon kampova, plan je prvenstveno otvoriti sve 4+ hotele a niže kategorije u slučaju overbookinga ili ako se uvjeti za otvaranje pojednostave. Online check in, doručak/ručak/večera u sobu, stolovi na terasama kao i ležaljke na plažama dovoljno daleko jedna od druge… to je želja svakog gosta koji se trenutno nada samo spuštanju cijena kako bi si priuštio taj mali raj za sebe.

Danas na parkingu Valamara gužva, gužva u Poreču kao da se ništa ne događa. Kod placa, tu i tamo neka starija osoba sa maskom pa me podsjeti na covid…

Toliko za moj prvi post i pozdrav svima

Kuraja

https://www.glasistre.hr/istra/zupanijsko-povjerenstvo-za-turizam-od-11-svibnja-postepeno-se-otvaraju-hoteli-i-kampovi-sezona-ovisi-o-tome-kad-ce-biti-otvorene-granice-640643

firerises, 04.05.2020. u 16:54

Ako razgovaramo o RIVP dionici onda razgovaramo o turizmu u Istri, nema potrebe o razglabanju o turizmu u ostalim mjestima na Jadranu ili kontinentalnom turizmu.

Ukoliko ste barem malo upoznati sa turističkom ponudom i gostima koji bookiraju Valamar, Plavu Lagunu, Maistru, Aminess itd. onda znate da su ti gosti naučeni da je Istra (za hotelski smještaj) „last minute“ destinacija. ¾ prihoda dolazi u drugoj polovici godine (od 1.7 -) a danas je tek 04.05.

Kampovi su druga priča, pogotovo za parcele a znamo kad se to bookira.

Što se tiče samih gostiju, kamperi su kamperi, teško da će se odlučiti za apartman ili hotel. Gosti rijetko mijenjaju hotelski smještaj za apartmane, a ono što hotelski gosti najviše mrze su gužve. Gužve na recepciji, za doručkom, večerom…

Nakon kampova, plan je prvenstveno otvoriti sve 4+ hotele a niže kategorije u slučaju overbookinga ili ako se uvjeti za otvaranje pojednostave. Online check in, doručak/ručak/večera u sobu, stolovi na terasama kao i ležaljke na plažama dovoljno daleko jedna od druge… to je želja svakog gosta koji se trenutno nada samo spuštanju cijena kako bi si priuštio taj mali raj za sebe.

Danas na parkingu Valamara gužva, gužva u Poreču kao da se ništa ne događa. Kod placa, tu i tamo neka starija osoba sa maskom pa me podsjeti na covid…

Toliko za moj prvi post i pozdrav svima

Kuraja

Pretpostavljam da ste iz Istre pa sigurno poznajete nekoga iz Valamara. Ako me iz uprave, onda barem iz rezervacijskog centra. Pa pitajte njih da li su last minute rezervacija i zasto su masovno zaposljavali radnike zimi. I pitajte koliko otkaza imaju i koliko ljudi kojima nisi dopustili otkaz je rezervaciju prebacilo na sljedecu godinu kako me ni izgubilo kaparu.

New Report

Close