| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,77 |
140.927 |
11,974 |
11,75 |
11,85 |
-1,67%
|
Ništa još nije gotovo
Ako upis Novih dionica ne bude uspješan, Društvo će najkasnije u roku od 15 (petnaest) radnih dana od isteka roka za upis Novih dionica u trećem krugu, i to na način kako to bude određeno u javnom pozivu za upis Novih dionica, vratiti ulagateljima uplaćena sredstva na broj računa koji ulagatelji navedu u Upisnici. Društvo u tom slučaju neće snositi troškove platnog prometa ili bilo koje druge troškove niti će ulagateljima isplatiti kamate. U istom roku i pod istim uvjetima, Društvo će vratiti pojedinim ulagateljima eventualno preplaćena sredstva.
Ništa još nije gotovo
Ako upis Novih dionica ne bude uspješan, Društvo će najkasnije u roku od 15 (petnaest) radnih dana od isteka roka za upis Novih dionica u trećem krugu, i to na način kako to bude određeno u javnom pozivu za upis Novih dionica, vratiti ulagateljima uplaćena sredstva na broj računa koji ulagatelji navedu u Upisnici. Društvo u tom slučaju neće snositi troškove platnog prometa ili bilo koje druge troškove niti će ulagateljima isplatiti kamate. U istom roku i pod istim uvjetima, Društvo će vratiti pojedinim ulagateljima eventualno preplaćena sredstva.
ne budi smiješan.jasno mi je da se davljenici hvataju za slamku, ali nisi valjda toliko naivan da vjeruješ da su osmislili ovaj model, sve dogovorili s većim ulagačima, izglasali ga jučer na skupštini p da onda puste da sve propadne jer končar ili netko drugi ne uplati svoj udio??? ovdje je sve gotovo, sadašnjih 1 kn po dionici ide na 0,1 kn i to je to. game over
Ako niko neće kupovati i niko neće prodavati za bagatela, onda će cijena ostati na ovih cca 1 kn. Čekamo daljnji rasplet. Da li će sve proći kako je odlučeno, kako će firma funkcionirati dalje, kako će poslovati… Možda na kraju i imatelji dionica dobiju priliku da kupe a možda se udružili na tužbu kada se pronađu svi elementi koji govore da je diskriminacija očita. Ništa još nije gotovo.
svatko tko je ovdje zaglavio i nije izašao iznad 1 kn pa sad gleda kako mu se kapital topi sam je kriv jer se tjednima ovdje pisalo što će se dogoditi i zašto je kupnja na 1 kn izuzetno rizična ako se prijedlog izglasa..pa svi ovi koji su špekulantski kupovali bolje nisu ni zaslužili i njih mi nije nimalo žao
moj ulazak ne prije 0,1-0,15 kn jer to bi bilo 10-15 kuna kasnije na burzi jer preko toga sumnjam da ima šanse preći u nekom kraćem roku
uh koji ogromni nalozi na prodaji 😳
mislite da je kupnja po 0,50 kn jeftina? hočete li to isto misliti kad vam srežu uloženih 0,50 kn na 0,10 kn?
gubitak laganih -80%
PITANE A tko je kupio jučer onaj nalog od 100 000 kom? Da li je to neko tko riskira 110 000 kn samo tako? Ima li neko suvisli odgovor?
eto ti danas odgovor: onaj tko je računao da prijedlog neće proći…a taj je danas možda iskipavao s minusom skupa s drugima…bojim se da će slično biti i s ovima koji špekulativno sada ulaze jer matematika je jasna…ti je možeš ignorirati, ali ona tebe neće…