| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,77 |
140.927 |
11,974 |
11,75 |
11,85 |
-1,67%
|
pa sada ti ulazi novac na ZSe gdje smo mi mali zadnja rupa na svirali prije tri godine Agrokor pa Ptkm pa sada Dlkv sljedeci Djuro tko zna sta je sljedece Varteks najbolje bi bilo da MF napravi svoju burzu pa da se igraju tko zadnji magare da i PBZ s tim da se tamo dalo nekaj i zaraditi ali velika vecina je spljugala i tu pare
I vani mozete izgubiti sve ako ulazete u stecajuse. Najcesce i gubite.
Slazem se. Na stecajusama se najvise i zaradjuje, ali buy&hold tu nema nikakve logike.
Udji, ali izadju kada treba.
kolega barbosa je bio na skupstini imate na forumu dionice.net u kratkim crtama izglasano je smanjenje pa povecanje temeljnoga kapitala i kako rece nakon toga se ustao i otisao uglavnom usvojeno je sve kako se projiciralo mali dionicari su ostali na marginu kako se i ocekivalo
Ako je to točno, onda je to jako loša vijest za male dioničare jer de facto gube kao i veliki, samo što će veliki moći kupovati nove dionice po 10 kn, a mali neće. Kako god, bojim se da danas kreće rasprodaja dionica jer će se mnogi voditi matematikom da je 1 kn ipak znatno više od 0,1 kn.
p.s. ne znam koji će ulagač nakon ovoga ulagati u ovu dionicu?? a možda je to i bio cilj?
sućut dioničarima, očekivao sam da će biti makar malo sluha, a ne ova bezočna deračina malih dioničara dalekovoda…pretpostavljam da smo se svi nadali preokretu na skupštini, a danas bi mogao biti pravi egzodus iz dionice dalekovoda uz brutalan pad cijene
Pa sad bi svi uložili u dionicu kad će firma biti očišćena od dubioza.
Ja ne očekujem da neće biti interesa za ulaganje u DLKV. Upravo suprotno očekujem da će biti mnogo više interesa od većih ulagatelja nego je to bila situacija do sada.
Razumijem i tugu i bol malih ulagača, al nažalost bilo je dosta “kamenčića po putu”… sjetimo se samo komentara iz medija i komentatora koji su javno komentirali što bi se moglo dogoditi. Većina to nije doživljavala na način koji je očito trebala doživjetri.
Itd. itd…
Možda bih se s time složio da je ovo prvi (i zadnji) put da se ovdje radi dokap i da su samo jednom nasanjkali ulagače (dokapi, PSN…). Nažalost niti je prvi, a bojim se da nije ni zadnji pa je u tom kontekstu moja pitanje tko će ovdje više ulagati kad se ovakve stvari događaju i ponavljaju?!?