| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,83 |
17.829 |
1,507 |
11,75 |
12,00 |
-0,42%
|
hahahaha
pa vi stvarno ne kužite ništa? ja sam mislio da se vi svi zafrkavate ali vam ipak ništa nije jasno ??! naravno da se novim dionicama neće trgovati po 10 lipa nego vjerojatno oko 10 kn kao što kolege pišu ali za tu 1 novu dionicu uzeti će vam 100 sadašnjih dionica ! znači vi 1 dionicu sada plaćate 1,15 kn,za 100 komada sadašnjih (1 nova) plaćate 115 kn, a ako ovaj prijedlog danas usvoje 100 sadašnjih dionica papirnato će vam spojiti u 1 novu nominale 10 kn i vjerojatno će joj to biti cijena na burzi kad krene trgovanje! da biste vi samo povratili ulog, jedna nova dionica bi trebala otići na čak 115 kn!! što znači da svi koji kupe nove dionice po 10 kn, da ih prodaju po 115 kn imali bi preko 800% zarade dok bi vi bili tek na 0
Baš bi bila fora da danas skoči na 5-6 kuna. Onak iz zajebancije…. 😉
tovarish, razumijem ja vas, no neki misle ono što sam pisao. No da li će se firmom koja se riješila dugova i ima poslova na tone eura trgovati samo po 10kn u to ne vjerujem. To što će, MOŽDA, ovi koji kupuju po 10, dobiti ispod svake realne cijene ne znači da će se po toliko i trgovati. Ići će to brzo na tri znamenke. Ako se trgovalo nedavno po 8 sa tako debelim utegom i prijetnjom stečaja, pa zar će se rješavanjem dugova svježim kapitalom a vjerovatno i viškom za daljne radove, i dalje trgovati po 10 kn koliko je nominala. Sjećate li se kolika je bila max cijena sa nominalom 10kn? Ne ulažu ovi novi da bi spasili firmu nego da zarade. Ipak ne zaboravimo, zadnja je ona koju kaže Konsolidator. Da li im se isplati spržiti 100:1 ili će tražiti novog, povoljnijeg ulača?
digni ti jarane samo na 1,5 kn,,,pa kad te ekipa krene filat dioncama ima da u roku od sat vremena postaneš večinski u dalekovodu 😆
ma neka cijena nakon dokapa ode i na 20-30 kn, tebi će samo do 0 (115 kn) trebati ogroman rast koji će možda doći za koju godinu, a možda nikada…a do tada će ti se ekipa koja će ući unutra po 10 kn (ili će dobiti dionice po 10kn u zamjenu za dugove) fino iskrcavati i prelaziti u keš..i to sve pod uvjetom da poslovanje bude odlično i da se OPET ne dogodi neki poremećaj koji će OPET pobrisati kapital i koji će OPET uzrokovati potrebu novog dokapa.
pa si ti misli
Baš bi bila fora da danas skoči na 5-6 kuna. Onak iz zajebancije….
Bas tako
tovarish
A možda su u šumi? A što ako odleti OPET na četveroznamenkastu kao nekad? A što ako dođe Harmagedon?
Ako ćemo tako okanimo se Burze. Odoh ja da vidim te face koje odlučuju
samo da ne ode na 5-6 lipa? onako zbog dokapitalizancije…