| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,27 |
339.828 |
30,153 |
11,30 |
11,40 |
-5,83%
|
Dakle, odluka može proći i sve biti po zakonu, velika se pljačka planira, a što će biti iza toga, iza te velike pljačke ako se ona dogodi, vidjet ćemo.
Da gospodo, ovo je pokušaj pljačke na finjaka. Neki ljudi su uložili ušteđevine i svoje živote u to.
Postovani,
poznato je da sam dugogodišnji dioničar ovdje, i nemam namjeru izlaziti van i ostajem ovdje do kraja. Činjenica je da je ovo nevjerojatna pljačka malih dioničara a ja sam spreman poduprijeti ideju da se svi skupa organiziramo i budemo zastupani na GS putem odvjetnika…spreman sam potpisati punomoć ali ja sam u Osijeku i nemam vremena za putovanja u Zg..posjedujem respektabilnu količinu dionica, 23000 a ovaj scenarij pljačke nisam slutio niti i najgorim snovima. Vjerujem da kolege iz Zagreba mogu vise poduzeti glede bitke protiv očigledne prijevare malih dioničara.
lp
Možete im lupit tužbu protiv odluke dnevnog reda. Samo pitanje je točno koje. Jel ne znaš koja je lošije napisana,djeluje kao da su outsourceali konzutlanta , kojem se nije dalo šljakat pa je unajmio studoše s nekog privatnog faksa ili neki od big four u balkanskoj izvedbi ,još gore od studenata
Baš su zabrljali. Moglo je proći glatko inače, kao da se netko trudio da im uvali vrući kesten
Trebalo je napraviti dosta manji omjer spajanja, i ići ispod radara
Novinari su sve skužili i sad čekaju rasplet, a to ti je isti k kao da sam objaviš korake akcije na fejsbuk ili yutjub
A ova firma s Malte, no comment
Mali Deki s kvarta ,dečko 3.srednji razbio u 10 min kompletnu vlasničku strukturu u pauzi dva call of duty , i ovo fkt nije šala
Mali Deki s kvarta ,dečko 3.srednji razbio u 10 min kompletnu vlasničku strukturu u pauzi dva call of duty , i ovo fkt nije šala
Pa daj da vidimo tu vlasničku strukturu firme s Malte.
Pa daj da vidimo tu vlasničku strukturu firme s Malte.
Pa nije cudo da vas ovak sisaju kad nemrete u gugela upisat… Malta business register… nikad od vas velikih dionicara…
https://registry.mbr.mt/ROC/companyDetailsRO.do?action=involvementList&companyId=C%2095568
Construction limited, popis vlasnika
Pa recite da li vidite koja poznata imena.
Prica je dogovarana jos od onog otkupa duga
https://registry.mbr.mt/ROC/companyDetailsRO.do?action=involvementList&companyId=C%2095568
Construction limited, popis vlasnika
Pa recite da li vidite koja poznata imena.
Prica je dogovarana jos od onog otkupa duga
Pa to znaci da su obmanjivali investicijsku javnost da ih ne zanima ulazak u vlasnicku strukturu ,da sigurno nece ulaziti u, vlasnistvo DLKV.
A vidi vrageca!, sve iste povezane osobe
Treba hitno alarmirati market regulatora da su stekli obvezu javne ponude , pokazali su jasnu namjeru preuzimanja drustva uz uvjet razvlastenja postojecih vlasnika
Klasicna ruska kombinacija , nesto kao Tukos 🙂 🙂
Sanja i Buric su oboje prisutni u ENNA, povezano drustvo sa onim PPD koji se kleo da ga ne zanima ulazak u vlasnicku strukturu ,hahahaha kako su se obrukali e, Isusue koja bruka i Dinko N. skupa s njima ,preko neke offshore tvrtke da se razvlaste postojeci suvlasnici ,a ovaj Predsjednikov kum to jos podrzava , uzas
Ovo je fkt ozb afera za medije , sad se samo broje dani do Index istrage !!!!
Svaka čast kolega za ovo otrkiće!!
U pozivu na GS na strani 22 piše da je Dalekovod omogucio o svom trosku da odvjetnicko drustvo Mamic Peric ..zastupa dionicare na GS
Dotaknimo se malo OMFova. Koji bi bio njihov interes upucavat gomilu gotovine u DLKV?
Ja prebacio svoj OMF u C stup s obveznicama, sto dalje od ovakvih precijenjenih transakcija, koje navodno razmatraju mirovinci. Molim vas, sto se OMF-ovi ne jave da kupuju dionice od FGS-a. Eto im cijeli DLKV za par desetaka mil kn zajedno s otkupom malih, koji zele van, a vjerovnici nek cekaju svoja dospijeca ili refinanciranje i jednokratnu otplatu (s diskontom naravno). Jel njima dozvoljeno sklopiti dobar posao za nas?
U pozivu na GS na strani 22 piše da je Dalekovod omogucio o svom trosku da odvjetnicko drustvo Mamic Peric ..zastupa dionicare na GS
Ocito se zele dodatno osigurati da se ne naprave neke pravne-proceduralne greske.Ne mislite valjda da su ih angazirali “da miniraju skupstinu ” u interesu malih dionicara?
Ovo je napisano kao informacija za ostale dionicare da se prijave za sudjelovanje na GS i da glasaju kako misle da je najbolje. A za upravu koja je podjelila 262 mil. kuna place u 2020 g. za 700-tak zaposlenih što daje ccc 30.000 kuna mjesecno a na štetu nas dionicara pokušat cu obavijestiti medije pa šta bude. Jer zašto tolike place u firmi s toliko gubitka kojeg sada ne mogu servisirati pa uzimaju nama a nisu mogli sebi srezati placu. Da su imali samo 30% manje troskove za place ostalo bi im svake godine cca 75.mil.kuna i mogli bi servisirati dug. Podaci o trosku place i broju zaposlenih možete provjeriti, mislim da nisam pogriješio Lp