EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.02.2026. u 15:00
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,97
576.665
57,816
10,05
10,30
-2,88%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

No sikiriki. Evo na htv 4 opet donose odluke za zaštitu ulagača.🙈

Ulagači, okrenite malo na pozitivu. Evo grupa prevarenih dobavljača kojima su u PSN uvalili dionice je angažirala odvjetnički ured , koliko čujem od njih već je nađeno više povreda zakona u pozivu za GS 30. Iipnja.

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/1491568/tvrtka-koja-je-zamalo-propala-danas-gradi-dalekovode-diljem-svijeta/

Ovakvi pozitivni medijski napisi također ce koristiti

Od krova Europe opet nazad do stečaja haha

redizajnlos, 25.05.2021. u 09:16

Ajde ljudi što čekate, što ne  prodajete dionice dok su tisuće puta više od 0,1kn, prodajte jer je super prilika na ovoj razini. Zaista mi nije jasno što čekate. Zar prijedlog nije i konačno rješenje, zar mislite da svi veliki neće biti zadovoljni da im se smanji dionica na 0,1 kn? Ma njima je to super ponuda, prihvaćaju ziher.

Ovo nisu neke visoke razine cijene pa se dioničarima posebno ne žuri prodati jer do odluke ima oko mjesec dana. No pretpostavljam da će cijena ići na niže kako se taj dan bude bližio. Da će baš na 0,1 kunu sumnjam, ali negdje do 0,7-0,8 bi mogla.

Ignore: KressoM, delux

Ne širite paniku i euforiju. I PBZ i OTP su skrbnički računi. Oni koji su kod otp više prodali a ono kod PBZ puno više kupili.Ništa posebno.

punac, 26.05.2021. u 08:46

bisakovi, 25.05.2021. u 17:12

mikro, 25.05.2021. u 16:21

avax10, 25.05.2021. u 15:53

mikro, 25.05.2021. u 14:37

Recimo strateški partner  iz  branše bi bez problema isplatio ovaj  fond Konsolidator za 10 kuna/dionica i i recimo dokapitalizirao za novi 150 mil kuna naravno po 10 kuna /dionica

U teoriji da, ali bio je javni poziv i jedina ozbiljna ponuda koju su dobili je ova, zato i ide ovakvo šišanje. Da je došlo 5 valjanih ponuda bila bi druga, bolja, priča za dioničare. Ovako…

Da su tili mogli su naći ….. a i još mogu ( treba okreniti nekoliko brojeva a i  postoje agencije koje mogu za tebe to obaviti …. samo volje )…… pa ako ne ide po 10 mogu za 9,8,7,5 …… ne mogu umanjiti svoju imovinu 100 puta ….. u ime čega …. u tom fondu su mirovinci većinski …. naše pare …..

Za mirovince je ovo jako dobro,po mom skromnom misljenju jer ucestvuju u dokap. po 0.1  i ostvariti ce vjerovatno veliki postotak u vlasnistvu.Ne vidim sto bi se njima moglo zamjeriti.

Lose je za male dionicare koji nece sudjelovatu u dokap. ,a svi koji sudjeluju ce dobro proci posebno oni koji ce dug pretvoriti u vlasnicke udjele,po meni.

Pardon na ovo sam htio odgovoriti.

Mirovinski fondovi su većinski dioničari fonda Konsolidatora …… ovaj fonda je trebao naći kupca jer je morao izaći iz vlasništva u 2 mjesecu pa su tražili odgodu 6 mjeseci tj. oni moraju prodati do 8 mj. svoje vlasništvo …… i sad bi oni trebali kao pristati na ovaj prijedlog  …..100 puta umanjiti svoje vlasništvo ….. i onda opet kao  dokapitalizirali po 10 kuna /dionica …… luđe ne može nikako …… Konsolidator može prodati danas,sutra a najkasnije do 8 mjeseca …. oni valjda ne moraju raspisivati nikakve natječaje da se prodali

Nemoguće je da će imovinu u koje su uložili 150 mil kuna ….. svesti na 1,5 mil. kuna

DAJ PET !!!

avax10, 26.05.2021. u 11:33

Ajde ljudi što čekate, što ne  prodajete dionice dok su tisuće puta više od 0,1kn, prodajte jer je super prilika na ovoj razini. Zaista mi nije jasno što čekate. Zar prijedlog nije i konačno rješenje, zar mislite da svi veliki neće biti zadovoljni da im se smanji dionica na 0,1 kn? Ma njima je to super ponuda, prihvaćaju ziher.

Ovo nisu neke visoke razine cijene pa se dioničarima posebno ne žuri prodati jer do odluke ima oko mjesec dana. No pretpostavljam da će cijena ići na niže kako se taj dan bude bližio. Da će baš na 0,1 kunu sumnjam, ali negdje do 0,7-0,8 bi mogla.

Zar Vi zaista mislite da će većinski pristati da im se smanji imovina 100x? Zar će ulagatelja uložiti tolike milijune koji će mu u startu vrijediti 100x manje. Tako neki ovdje pojašnjavaju plan rekonstrukcije DLKV. Smiješno da netko u to vjeruje. Za koji mjesec se ovo vraća na 6kn.

To sam na poečtku napisao, dali su im za 100 kn duga 1.dionicu i sad ih opet hoće sje 🤣🤣 e pa sad su rekli dosta igranke 😉

johnwayne, 26.05.2021. u 11:00

Ulagači, okrenite malo na pozitivu. Evo grupa prevarenih dobavljača kojima su u PSN uvalili dionice je angažirala odvjetnički ured , koliko čujem od njih već je nađeno više povreda zakona u pozivu za GS 30. Iipnja.

redizajnlos, 26.05.2021. u 11:58

Zar Vi zaista mislite da će većinski pristati da im se smanji imovina 100x? Zar će ulagatelja uložiti tolike milijune koji će mu u startu vrijediti 100x manje. Tako neki ovdje pojašnjavaju plan rekonstrukcije DLKV. Smiješno da netko u to vjeruje. Za koji mjesec se ovo vraća na 6kn.

kad ošišaju sadašnje dioničare na 0,1 kunu po dionici, veliki igrači će kupiti nove dionice koje će imati svoju vrijednost jer će biti pokrivene uplaćenim novim kapitalom…tako da vjerujem da će sadašnji dioničari koji će imati pravo upisa i keša za uplatu od najmanje 10 milijuna kuna to iskoristiti, bez obzira što će im stare dionice biti skoro nulovane, jer će kroz nove dionice moći pokriti dio gubitaka kroz porast vrijednosti novih dionica…nažalost, za sadašnje dioničare koji nemaju 10 mil.kuna pa neće moći ići u dokap nema dobrih vijesti iz svega ovoga…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Mislim da niste razumjeli model dokapitalizacije.Ono sto ulozi u dokapitalizaciju nece vrijediti 100x manje kako pisete ,vec ce kupiti nove dionice po prakticno  0.1 kune ako se referiramo na dosadasnju vrijednost.

Ne znam dali je smjesno ili ne,ali mi se cini da vecina  vjeruje u dokap.

Jeste li citali novo izvjesce?Koliki su dugovi ?Koliki je BV?Odakle firmi likvidna sredstva za dugove i obrtni kapital?

Slazem se da je ovo lose za one dionicare koji nece sudjelovati u dokap.,posebno za one koji su kupovali po znatno vecim cijenama ,ali ne mislim da je lose za one koji ce sudjelovati.Naprotiv.

Istina da će se ovo vratiti na 6 kuna, ali tek kada Vam pretvore 100 dionica u jednu. E onda će Vam ta jedna vrijediti 6 kuna. Ovdje je već sve unaprijed dogovoreno, tako da ovaj mjesec dana što dijeli do potvrđivanja odluke na skupštini će se ovdje samo prelijevati iz šupljeg u prazno. Osobno bih se usudila ovdje trejdati tek na ispod 50 lipa po dionici do tada. Ali nikada ne bih prenoćila u dionici. Moja očekivanja su i da bi moglo ovdje doći i do blokade računa prije toga,  čisto da ovi novi otimači Vaših dionica pokažu da ste u nezavidnom položaju. To je sve “banda lopovska” koja je tek u pozivu za skupštinu otkrila potpunu dubiozu u kojoj se nalaze. Iz dosadašnjih objava i FI-a nije se moglo iščitati da je dug toliki koliki oni sada navode. Čak i nakon smanjenja temeljnog kapitala za 100 puta oni navode da im ostaje nepokrivenih gubitaka. Ja to do sad nisam ni iz čega mogla iščitati ali znajući koliki je nesankcionirani lopovluk kod nas dozvoljen ovo me nimalo nije iznenadilo.

Ako ih dobavljači odje, mogu si utrpat i 200 dionica na 1 ulaz 🤣🤣 i svi direktorčići i menadžeri ostaju bez posla zajedno sa upravom i većinskim vlasnikom, nije dobavljača lako pronaći, pogotovo ako se zna da su prijašnje sje.. pa tko će im više biti dobavljač i podizvođač..

Tu će biti još svega, zec je još uvijek u šumi 🤣🤣

New Report

Close