EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.02.2026. u 16:32
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,97
580.280
58,176
10,10
10,20
-3,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

p.s. kad već pričaš o top10, trebao si spomenuti i da je br.4. OTP uravnoteženi počeo s rasprodajom dionica…a trebao bi znati težinu tog podatka!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

mikro, 25.05.2021. u 16:21

avax10, 25.05.2021. u 15:53

mikro, 25.05.2021. u 14:37

Recimo strateški partner  iz  branše bi bez problema isplatio ovaj  fond Konsolidator za 10 kuna/dionica i i recimo dokapitalizirao za novi 150 mil kuna naravno po 10 kuna /dionica

U teoriji da, ali bio je javni poziv i jedina ozbiljna ponuda koju su dobili je ova, zato i ide ovakvo šišanje. Da je došlo 5 valjanih ponuda bila bi druga, bolja, priča za dioničare. Ovako…

Da su tili mogli su naći ….. a i još mogu ( treba okreniti nekoliko brojeva a i  postoje agencije koje mogu za tebe to obaviti …. samo volje )…… pa ako ne ide po 10 mogu za 9,8,7,5 …… ne mogu umanjiti svoju imovinu 100 puta ….. u ime čega …. u tom fondu su mirovinci većinski …. naše pare …..

Pa ako mirovinci i daju 150 mil u prvom krugu zar nije malo cudno da se to odma sve otplati Construction lineu i iste te novce uplati Construction line u 2 krugu.

Mislim kapital je skuplji od kredita. Jedino ako ne misle placat dividendu pa onda pumpaju kapital, ali sto ce onda MF unutra ako nema dividende?

bisakovi, 25.05.2021. u 17:12

mikro, 25.05.2021. u 16:21

avax10, 25.05.2021. u 15:53

mikro, 25.05.2021. u 14:37

Recimo strateški partner  iz  branše bi bez problema isplatio ovaj  fond Konsolidator za 10 kuna/dionica i i recimo dokapitalizirao za novi 150 mil kuna naravno po 10 kuna /dionica

U teoriji da, ali bio je javni poziv i jedina ozbiljna ponuda koju su dobili je ova, zato i ide ovakvo šišanje. Da je došlo 5 valjanih ponuda bila bi druga, bolja, priča za dioničare. Ovako…

Da su tili mogli su naći ….. a i još mogu ( treba okreniti nekoliko brojeva a i  postoje agencije koje mogu za tebe to obaviti …. samo volje )…… pa ako ne ide po 10 mogu za 9,8,7,5 …… ne mogu umanjiti svoju imovinu 100 puta ….. u ime čega …. u tom fondu su mirovinci većinski …. naše pare …..

Za mirovince je ovo jako dobro,po mom skromnom misljenju jer ucestvuju u dokap. po 0.1  i ostvariti ce vjerovatno veliki postotak u vlasnistvu.Ne vidim sto bi se njima moglo zamjeriti.

Lose je za male dionicare koji nece sudjelovatu u dokap. ,a svi koji sudjeluju ce dobro proci posebno oni koji ce dug pretvoriti u vlasnicke udjele,po meni.

Pardon na ovo sam htio odgovoriti.

Vidimo da par malih nalozima pokušava pokrenuti odmah na otvaranju dionicu prema gore, ali mislim da je to uzaludan trud, pogotovo što OTP uravnoteženi prodaje, a dodatni problem po cijenu će biti ako i drugi fondovi krenu istim putem.

Ignore: KressoM, delux

Treba napravit pritisak na HBOR i prozvati ih zašto pristaju na smanjenje uložene imovine za 100 puta(koja je usput državna imovina). I otvoreno ih pitati za koga rade.

U ovo se trebaju i novinari uključiti. Vidimo kako i na ovom forumu ima masa članova koji zastupaju interese ove nakaradne odluke, odnosno ispipavaju teren.

Gospodo, vidjet ćemo dali ćete uspjeti. A vi i dalje ovdje samo pišite i ispipavajte teren.

hmm,opet se kipa po kupnji.hočemo li danas vidjeti novo dno na ovoj dionici?

Pa ovo je čisti BORG 2 – nastavak. Hoće li i u ovom slučaju institucije “raditi” svoj posao?

diokidina, 25.05.2021. u 20:42

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/drama-na-burzi-dionica-dalekovoda-u-slobodnom-padu-spas-nudi-koncar-ali-drzava-mirovinci-i-fortenova-ostaju-kratkih-rukava-20210525

jesuli ovo fondovi krenili prodavat?,,,ne miriše na dobro,,

@mikro

Ne znam sjećaš li se kad su fondovi upucavali u dionice dalekovoda desetke milijuna kuna  po cijenama od 250 kn za dionicu i više. Koliko im to sada vrijedi? Ako su već “odradili” pad s tih razina od 2xx kuna na nedavnih 5-6 kuna, stvarno misliš da im par kuna dodatnog pada mijenja nešto u cijeloj priči? Zapravo ne bi me čudilo niti da rasprodaju sve te dionice i riješe ih se iz portfelja da se niti ne vidi minus koji stoji uz njih 🙄

Ignore: KressoM, delux

@avax10

Zadnja tri trgovinska dana su napravila toliko  prometa da fondovi mogu izaci u istom vremenskom roku periodu a mozda i krace.

OTP uravnoteženi je odavno “izdimio” i prodao sve.

avax10, 26.05.2021. u 10:17

@mikro

Ne znam sjećaš li se kad su fondovi upucavali u dionice dalekovoda desetke milijuna kuna  po cijenama od 250 kn za dionicu i više. Koliko im to sada vrijedi? Ako su već “odradili” pad s tih razina od 2xx kuna na nedavnih 5-6 kuna, stvarno misliš da im par kuna dodatnog pada mijenja nešto u cijeloj priči?

Konsolidator treba izaći iz vlasništva a onaj tko ga kupi on neka radi dokapitalizaciju …… ili pozajmicu ili nešto treće

Ako Konsolidator mora prodati vlasništvo onda i uprava mora biti imenovana od novog vlasnika …… ne znam kako bi ovo nazva a da moderator ne izbriše  ……. šta bi ti napravio ili bilo koji privatni vlasnik da je  na mjestu fonda ……

I  nije u igri nekoliko kuna nego oko 148 mil kuna ..

DAJ PET !!!

New Report

Close