| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,97 |
564.445 |
56,616 |
10,25 |
10,35 |
0,00%
|
Eto i ovo je postala dosadna dionica kao i druge…raspon trgovanja 1,39-1,53 kn.
Malo sam stavljao na kupnju pa isto prodavao….bar nešto bureka…
UBI ME DOSADA!!!!
Ako ih dobavljači odje, mogu si utrpat i 200 dionica na 1 ulaz 🤣🤣 i svi direktorčići i menadžeri ostaju bez posla zajedno sa upravom i većinskim vlasnikom, nije dobavljača lako pronaći, pogotovo ako se zna da su prijašnje sje.. pa tko će im više biti dobavljač i podizvođač..
Tu će biti još svega, zec je još uvijek u šumi 🤣🤣
Ako bude “love” biti ce dobavljaca i podizvodaca.Bez “perja” se ne moze.
Perfidno su povislili prag malim dioničarima na 10 milijuna da ne mogu sudjelovati u ovome.
Sasvim je jasno koga ti zastupaš ovdje.
Zato poruči tim svojim prevarantima da im ovo neće proći. Dosta pljačke.
Prevarili su i male ulagače u Yukos jednom davno.
Pa su prošle godine dobili tužbu tešku 50 milijardi dolara.
Sva sreća pa će na ovaj način dokapitilirani Dalekovod dd. i njegovi budući novi suvlasnici imati dovoljno novca da podnese kolektivni spor izvlaštenih malih ulagača.
Ako ih dobavljači odje, mogu si utrpat i 200 dionica na 1 ulaz i svi direktorčići i menadžeri ostaju bez posla zajedno sa upravom i većinskim vlasnikom, nije dobavljača lako pronaći, pogotovo ako se zna da su prijašnje sje.. pa tko će im više biti dobavljač i podizvođač..
Tu će biti još svega, zec je još uvijek u šumi
Misliš Dinkec iz Pepa je još u šumi ? 🙂
Hahaha,kakav lom ih čeka na sudu…
e pa točno ovakva parnica je Hrvatskoj trebala
Rekle bi beogradske mace, Afera da ne može da bude lepša 😉
A nema kako da se sakrije , vjerujem da će novinari čekati satima 30.lipnja da završi skupština, pa kamere i mikrofoni na ove iz Konsolidatora.
Bome mora se priznati, dobro se “konsolidirao” državnim parama.
Ajde ljudi što čekate, što ne prodajete dionice dok su tisuće puta više od 0,1kn, prodajte jer je super prilika na ovoj razini. Zaista mi nije jasno što čekate. Zar prijedlog nije i konačno rješenje, zar mislite da svi veliki neće biti zadovoljni da im se smanji dionica na 0,1 kn? Ma njima je to super ponuda, prihvaćaju ziher.
Ovo nisu neke visoke razine cijene pa se dioničarima posebno ne žuri prodati jer do odluke ima oko mjesec dana. No pretpostavljam da će cijena ići na niže kako se taj dan bude bližio. Da će baš na 0,1 kunu sumnjam, ali negdje do 0,7-0,8 bi mogla.
Zar Vi zaista mislite da će većinski pristati da im se smanji imovina 100x? Zar će ulagatelja uložiti tolike milijune koji će mu u startu vrijediti 100x manje. Tako neki ovdje pojašnjavaju plan rekonstrukcije DLKV. Smiješno da netko u to vjeruje. Za koji mjesec se ovo vraća na 6kn.
Mislim da niste razumjeli model dokapitalizacije.Ono sto ulozi u dokapitalizaciju nece vrijediti 100x manje kako pisete ,vec ce kupiti nove dionice po prakticno 0.1 kune ako se referiramo na dosadasnju vrijednost.
Ne znam dali je smjesno ili ne,ali mi se cini da vecina vjeruje u dokap.
Jeste li citali novo izvjesce?Koliki su dugovi ?Koliki je BV?Odakle firmi likvidna sredstva za dugove i obrtni kapital?
Slazem se da je ovo lose za one dionicare koji nece sudjelovati u dokap.,posebno za one koji su kupovali po znatno vecim cijenama ,ali ne mislim da je lose za one koji ce sudjelovati.Naprotiv.
Ajde ljudi što čekate, što ne prodajete dionice dok su tisuće puta više od 0,1kn, prodajte jer je super prilika na ovoj razini. Zaista mi nije jasno što čekate. Zar prijedlog nije i konačno rješenje, zar mislite da svi veliki neće biti zadovoljni da im se smanji dionica na 0,1 kn? Ma njima je to super ponuda, prihvaćaju ziher.
Ovo nisu neke visoke razine cijene pa se dioničarima posebno ne žuri prodati jer do odluke ima oko mjesec dana. No pretpostavljam da će cijena ići na niže kako se taj dan bude bližio. Da će baš na 0,1 kunu sumnjam, ali negdje do 0,7-0,8 bi mogla.
Zar Vi zaista mislite da će većinski pristati da im se smanji imovina 100x? Zar će ulagatelja uložiti tolike milijune koji će mu u startu vrijediti 100x manje. Tako neki ovdje pojašnjavaju plan rekonstrukcije DLKV. Smiješno da netko u to vjeruje. Za koji mjesec se ovo vraća na 6kn.
Mislim da niste razumjeli model dokapitalizacije.Ono sto ulozi u dokapitalizaciju nece vrijediti 100x manje kako pisete ,vec ce kupiti nove dionice po prakticno 0.1 kune ako se referiramo na dosadasnju vrijednost.
Ne znam dali je smjesno ili ne,ali mi se cini da vecina vjeruje u dokap.
Jeste li citali novo izvjesce?Koliki su dugovi ?Koliki je BV?Odakle firmi likvidna sredstva za dugove i obrtni kapital?
Slazem se da je ovo lose za one dionicare koji nece sudjelovati u dokap.,posebno za one koji su kupovali po znatno vecim cijenama ,ali ne mislim da je lose za one koji ce sudjelovati.Naprotiv.
Nego, jel ova udruga još aktivna zna li netko ?
https://www.poslovna.hr/lite/dalekovodas/1205944/subjekti.aspx
Perfidno su povislili prag malim dioničarima na 10 milijuna da ne mogu sudjelovati u ovome.
Sasvim je jasno koga ti zastupaš ovdje.
Zato poruči tim svojim prevarantima da im ovo neće proći. Dosta pljačke.
Sramota je to sto pisete.Smatram nepostenim sto mali dionicari ne mogu sudjelovati u dokapitalizaciji,ali nazalost u kapitalizmu odlucuju veliki dionicari.
Niti poznam bilo koga iz te firme(niti vecinskih dionicara) ,niti imam dionice niti zivim u europi.
Vasu ljutnju potpuno pogresno adresirate.Idite na GS pa kazite sto Vas muci,ako imate petlje,a ne ovako prosipati zuc u prazno bez potrebe.
Oprostite, sam’ da pitam, kaj je neko pomaknul zarez na Dalekovodu?
Jbte, ko na Iskonu-internetu – postadoh “tisućaš”. A jebate….. 🙁
Jbte, ko na Iskonu-internetu – postadoh “tisućaš”. A jebate….. 🙁
To je novo normalno na ZSE, ako ne pratiš kao kobac svaki sat svoj portfelj i obavijesti, zateknu te ovakve čudne, uglavnom neugodne i opasne stvari. 🙄
Takva vrst stjecanja obveze preuzimanja dionica je inače na Zapadu nerijedak slučaj.
Da nemaš niti jednu dionicu, ali pokazujući I namjeru preuzimanja više od 25% kapitala i kontrolu nad odlukama NO te zapadne obveza da otkupiš sve postojeće dionice.
Najgore će , kao i uvijek, proći oni koji ne znaju svoja zakonska prava 🙂
Realno, to im je ako imaju dogovor s većinskim i fondovima i ako cca 1 mio dionica malih izađe do GS svega 6.3 kn x cca 6 miliona dionica
Šta je to za takve velike firme, kikiriki
Jbte, ko na Iskonu-internetu – postadoh “tisućaš”. A jebate…..
Bez brige , bit će tu još dosta zareza.
I vraćanja zareza.
Samo bojim se da će zarezi uskoro u nadležnost pravosuđa 🙂