EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.02.2026. u 19:40
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,97
580.280
58,176
10,10
10,20
-3,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U financijskim krugovima otprije se spekulira da bi u predloženom modelu dokapitalizacije ‘mirovinci’ mogli sudjelovati s otprilike 150 milijuna kunate da bi Dalekovod na kraju dobio tri približno podjednaka dioničarska bloka

to je vrlo izvjesno – zato lijepo kaze da ce nove dionice odmah biti izlistane na burzu

ovo ce biti novi ptkm – malo ppd, malo mirovinci, malo paradržava a la neko javno ili pojujavno poduzeće

dokap ide 99 posto. sad samo ostaje pitanje koliko duboko će dionica biti u trenutku skupštine. ja tipujem na 60-70 lipa

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

avax10, 25.05.2021. u 15:53

mikro, 25.05.2021. u 14:37

Recimo strateški partner  iz  branše bi bez problema isplatio ovaj  fond Konsolidator za 10 kuna/dionica i i recimo dokapitalizirao za novi 150 mil kuna naravno po 10 kuna /dionica 

U teoriji da, ali bio je javni poziv i jedina ozbiljna ponuda koju su dobili je ova, zato i ide ovakvo šišanje. Da je došlo 5 valjanih ponuda bila bi druga, bolja, priča za dioničare. Ovako…

Da su tili mogli su naći ….. a i još mogu ( treba okreniti nekoliko brojeva a i  postoje agencije koje mogu za tebe to obaviti …. samo volje )…… pa ako ne ide po 10 mogu za 9,8,7,5 …… ne mogu umanjiti svoju imovinu 100 puta ….. u ime čega …. u tom fondu su mirovinci većinski …. naše pare …..

DAJ PET !!!

mikro, 25.05.2021. u 16:21

avax10, 25.05.2021. u 15:53

mikro, 25.05.2021. u 14:37

Recimo strateški partner  iz  branše bi bez problema isplatio ovaj  fond Konsolidator za 10 kuna/dionica i i recimo dokapitalizirao za novi 150 mil kuna naravno po 10 kuna /dionica

U teoriji da, ali bio je javni poziv i jedina ozbiljna ponuda koju su dobili je ova, zato i ide ovakvo šišanje. Da je došlo 5 valjanih ponuda bila bi druga, bolja, priča za dioničare. Ovako…

Da su tili mogli su naći ….. a i još mogu ( treba okreniti nekoliko brojeva a i  postoje agencije koje mogu za tebe to obaviti …. samo volje )…… pa ako ne ide po 10 mogu za 9,8,7,5 …… ne mogu umanjiti svoju imovinu 100 puta ….. u ime čega …. u tom fondu su mirovinci većinski …. naše pare …..

Za mirovince je ovo jako dobro,po mom skromnom misljenju jer ucestvuju u dokap. po 0.1  i ostvariti ce vjerovatno veliki postotak u vlasnistvu.Ne vidim sto bi se njima moglo zamjeriti.

Lose je za male dionicare koji nece sudjelovatu u dokap. ,a svi koji sudjeluju ce dobro proci posebno oni koji ce dug pretvoriti u vlasnicke udjele,po meni.

Sve su to samo špekulacije. Svašta je moguće još. Prijedlog po meni proći neće.

Dlkv u sadasnjim uvjetima gdje ima poprilicno posla moze odlicno poslovati. Preduvjet je rijesiti se dugova. A to je moguce kroz dokapitalizaciju. Ne mislim da ce prijedlog proci niti ima sansu proci.

Bit ce ovdje jos itekako valova.

Ulaz 1.2-1.5 je ok. Al ulaz po 3.5-4kn bas i nije.

investimir, 25.05.2021. u 16:09

U financijskim krugovima otprije se spekulira da bi u predloženom modelu dokapitalizacije ‘mirovinci’ mogli sudjelovati s otprilike 150 milijuna kunate da bi Dalekovod na kraju dobio tri približno podjednaka dioničarska bloka

to je vrlo izvjesno – zato lijepo kaze da ce nove dionice odmah biti izlistane na burzu

ovo ce biti novi ptkm – malo ppd, malo mirovinci, malo paradržava a la neko javno ili pojujavno poduzeće

dokap ide 99 posto. sad samo ostaje pitanje koliko duboko će dionica biti u trenutku skupštine. ja tipujem na 60-70 lipa

Zašto bi ovaj put bilo drukčije ? Koja je ovo dokapitalizacija poredu ? Jel netko zna

Također, koliko su mirovinci novaca spušili novaca na Dalekovodu?

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

investimir, 25.05.2021. u 16:09

to je vrlo izvjesno – zato lijepo kaze da ce nove dionice odmah biti izlistane na burz

Kako će izgledati nova vlasnička struktura, tek ćemo vidjeti, jer pravo na upis dionica imaju i postojeći dioničari te drugi zainteresirani ulagači, uz uvjet minimalne uplate od 10 milijuna kuna.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/drama-na-burzi-dionica-dalekovoda-u-slobodnom-padu-spas-nudi-koncar-ali-drzava-mirovinci-i-fortenova-ostaju-kratkih-rukava-20210525

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

A ovaj naslov, da li će ostati kratkih rukava to će tek da vidimo hm hm, postaje sve zanimljivije ili će se ipak pronaći drugo riješenje

https://www.google.com/amp/s/novine.hr/biznis/drama-na-burzi-dionica-dalekovoda-u-slobodnom-padu-spas-nudi-koncar-ali-drzava-mirovinci-i-fortenova-ostaju-kratkih-rukava/amp

A mali su izuveni iz cipela od petka do danas u dobrom % bježalo se pošto poto, a izgleda da se stvari mijenjaju iz dana u dan..

Šteta je napravljena …..”ekipa” se nakrcala …. a zbog ovakvi stvari deseci “naši” pakira kofere   ….. 100 puta umanjiti nekom imovinu ….. iz čiste obisti, pohlepe ……….. nepravda,nepravda,nepravda

DAJ PET !!!

Naravno, mislim na svima dionicama.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/drama-na-burzi-dionica-dalekovoda-u-slobodnom-padu-spas-nudi-koncar-ali-drzava-mirovinci-i-fortenova-ostaju-kratkih-rukava-20210525

Sadašnji većinski vlasnik Dalekovoda je tvrtka Konsolidator sa 60,68 posto dionica.

Vlasnici Konsolidatora su fond Inspirio sa 66,66 posto vlasništva i Fortenova s 33,33 posto. Najveći vlasnik fonda Inspirio je HBOR 50 posto, Fortenova ima 26 posto, a mirovinski fondovi i Croatia osiguranje preostalih oko 24 posto.

Konsolidator je vecinski vlasnik, ali unutra sebe je Insporio i Fortenova, a unutra Inspirio je HBOR i Fortenova.

I vi mislite da je vec odluceno.Po meni su vece sanse da ne prođe “ali samo pod ovim uvjetima”.

New Report

Close