EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 28.02.2026. u 02:44
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,97
580.280
58,176
10,10
10,20
-3,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

diokidina, 25.05.2021. u 08:27

@bisakovi

Ove cetiri firme koje spominje su ugasene.

Dalekovod ce dalje kotirat na burzi.

Ne znam dali ce DLKV kotirati na burzi ako dokap. prode,nakon nekog vremena.Ovisi o vlasnicima dali imaju interes za to.

U psiholoskom smislu sve je jako slicno.I dionicari tih tvrtki nisu vjerovali da ce tvrtke bankrotirati i ponasali su se kao da ce “Drzava,netko treci,veliki investitori” rjesiti problem dugovanja.Trgovalo se u velikim obimima i kupovale se dionice “jer su jako jeftine”.

Ovdje mnogi tipuju da dokap. nece ili ne moze proci i na tome baziraju “neku svoju pricu i viziju”!

Pri tome uopce ne pisu o tome sto ce se dogoditi ako ne prode?Kako ce firma poslovati?Tko ce im dati novac nakon ovakvog izvjesca?

Dakako,ja ne vjerujem u slucajnost da je uprava bez znanja i protiv volje vecinskih dionicara sazvala GS sa prijedlogom smanjenja i povecanja kapitala (dokap.),ali svatko neka vjeruje sto hoce.

preko 100.000 komada je do 2 kn, ništa od proboja…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Želja je gadan motivator.. ja sam prihvatio da sam svoje izgubio….. ajde bar mi nije cili portfelj u tome. ali iznad 10 lipa ne mislim ovo uzeti. Vidio sam na žalost (svoju) već propast firmi. Volio bih da griješim…. da odnekud izvade par sto milijona…. a nije fer da je prag za dokap 10000000 kunića, ja bi im dao manje jako rado u dokapu:D

To mi se već sviđa, pa nek spajaju, nakon spajanja ćemo vidjet po koliko će se prodavat na burzi 1.dionica Dalekovoda nakon što končar i ppd urede poslovanje

Domaći tandem

Dio objašnjenja za distribuciju samo tzv. kvalificiranim ulagateljima je u namjeri da se povećanje kapitala provede bez obveze izrade i objave prospekta. Uz uplate u novcu, predviđeni su i ulozi unosom prava tj. tražbina. Tako je za dionice neupisane u prva dva kruga predviđen treći, rezerviran za upis dionica kroz pretvaranje 150 milijuna kuna tražbina Construction Line Ltd. sa sjedištem na Malti.

Riječ je o tvrtki koja je, prema podacima tamošnjeg registra poslovnih subjekata, vlasnički povezana s ENNA Grupom i PPD-om Pavla Vujnovca (kao vlasnički i upravljački uključene osobe navode se Damir Spudić, Sanja Burić i Josip Jurčević).

sitnariba, 25.05.2021. u 14:10

Tako je za dionice neupisane u prva dva kruga predviđen treći, rezerviran za upis dionica kroz pretvaranje 150 milijuna kuna tražbina Construction Line Ltd. sa sjedištem na Malti.

Znači bez uplate keša, na ime duga dobit će nove dionice za 150 milijuna kuna, naravno nakon što se napravi rezanje sadašnjih dionica na 0,1 kunu. Njima nove dionice, a malima će sadašnje biti obračunate po preračunato 0,1 kunu svaka.

Baš “pošteno”, “super” !

Ignore: KressoM, delux

zanimljiva su ova 2 lažnjaka na kupnji 40.000 i 50.000 koji se uvijek drže na sigurnoj udaljenosti tj. ispod raspona od 5% promjene cijene da ih netko slučajno ne poklopi pa čim se trgovanje počne spuštati prema niže i oni se spuste još niže da ih netko slučajno ne poklopi 😁

Dakle jedino vlada RH ovo može spriječiti ……. pa idemo im reći! Svi skupa!

A ne postoji niti udruga …. ajde pokrenite se!

Za pravicu!!!!!!

DAJ PET !!!

Ovo je izvadak članka iz Poslovnog. Što mislite može li HBOR ovo stopirati?

”Ishod glasanja ponajprije je u rukama Konsolidatora koji drži 60,7 posto dionica. On je pak u stopostotnom vlasništvu javno-privatnog fonda za gospodarsku suradnju Inspirio FGS. Taj je fond u dobroj mjeri upravo radi rješavanja (posrednog) vlasništva u Dalekovodu zatražio i ishodio pola godine produljenja trajanja povrh zakonom predviđenog osnovnog roka koji je istekao u veljači.

Iako su među ulagačima tog FGS-a i mirovinski fondovi te bivši Agrokor (Fortenova), mnogi drže da bi u vezi sa skupštinom Dalekovoda ključan mogao biti stav državnog HBOR-a.”

Polovicu kapitala fondu osigurao je HBOR kao ulagatelj koji u njemu predstavlja “javnu komponentu”.

Dio ulagača ne uzima zdravo za gotovo priču o spajanju dionica

mikro, 25.05.2021. u 14:37

Recimo strateški partner  iz  branše bi bez problema isplatio ovaj  fond Konsolidator za 10 kuna/dionica i i recimo dokapitalizirao za novi 150 mil kuna naravno po 10 kuna /dionica 

U teoriji da, ali bio je javni poziv i jedina ozbiljna ponuda koju su dobili je ova, zato i ide ovakvo šišanje. Da je došlo 5 valjanih ponuda bila bi druga, bolja, priča za dioničare. Ovako…

Ignore: KressoM, delux

Recimo strateški partner  iz  branše bi bez problema isplatio ovaj  fond Konsolidator za 10 kuna/dionica i i recimo dokapitalizirao za novi 150 mil kuna naravno po 10 kuna /dionica …… za cca. 300 mil kuna bi steka cca. 75 % vlasništva  tvrtke sa prihodom oko 1,2-1,5 milijardi kuna i dugom oko 250 mil kuna ( koji se realno može vratiti kroz cca. 3-4 god.) ………

S obrizorm na reference ,znanje, brend to bi bila bagatela ……..

A ako se ovo ostvari ….. koma …. ( slično se pokušalo i s ddjh-om … tamo je bakić spasio stvar ( a đuro ima puno lošiju bilancu )

DAJ PET !!!

Dakle jedino vlada RH ovo može spriječiti ……. pa idemo im reći! Svi skupa!

A ne postoji niti udruga …. ajde pokrenite se!

Za pravicu!!!!!!

Nastavno na Vaš upit, izvješćujemo Vas kako je HBOR jedan od ulagatelja u Inspiro FGS kojim upravlja društvo Inspire Investments d.o.o. sukladno Zakonu o alternativnim investicijskim fondovima i Pravilima FGS-a.

Iz gore navedenog razloga slobodni smo Vas uputiti na društvo Inspire Investments d.o.o. za svu daljnju komunikaciju, a vezano za Vaše postavljeno pitanje.

Sektor strategije

Direkcija ulaganja

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

Strossmayerov trg 9

10000 Zagreb, Hrvatska

equity@hbor.hr

www.hbor.hr

toliko o tome, Inspire Investments d.o.o. , tj novoselac je i postavio ovu upravu tako da su skoro nikakve šanse da je sazvana gs i objavljen ovaj prijedlog dokapitalizacije  bez blagoslova ulagača u fgs 

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

avax10, 25.05.2021. u 15:53

da istina …da je došlo, ali isto tako stoji da ne moraju ni bas svaki k… prihvatiti

što danas niko ne sipa ima skoro 300 000 do kune, ove priće lažni nalozi na nekoj cijeni nisu lažni….stalno ista priča

Recimo strateški partner  iz  branše bi bez problema isplatio ovaj  fond Konsolidator za 10 kuna/dionica i i recimo dokapitalizirao za novi 150 mil kuna naravno po 10 kuna /dionica 

U teoriji da, ali bio je javni poziv i jedina ozbiljna ponuda koju su dobili je ova, zato i ide ovakvo šišanje. Da je došlo 5 valjanih ponuda bila bi druga, bolja, priča za dioničare. Ovako…

New Report

Close