| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,97 |
580.280 |
58,176 |
10,10 |
10,20 |
-3,85%
|
Sve je rečeno i napisano, tko ima čelična muda i dalje kupuje, samo da poslije ne nariče previše.
Sada kupuju oni sa celicnim zivcima i viskom love koja im ne treba i koju su spremni izgubiti, jer ako prodje prijedlog na skupstini, a vjerojatno bude, dionica ce vrijediti 10 lipa iliti 0,1 kn
Proslo je samo 1-2 milijuna kuna, sto nije puno, pa su to sve vecinom pokupovali spekulanti. Ne kazem da nece biti odbijanaca, ali cijena ce gravitirati prema dolje.
Kolega apatero1 pa ja ne znam šta vi čekate 🙂 ovdje je počeo od petka šou program na najjače 🙂
Može netko otključat ovo što je sad izašlo 🤔
Da vidim jel spavam noćas ili ne 😄😄
Dio ulagača ne uzima zdravo za gotovo priču o spajanju dionica
Još bi malo analizirao ono naglas , cjelu ovu sedmicu svjetske burze su preživjele jednu osjetnu korekciju cjena dionica , zse je bila to vrijeme ko posmatrač , a onda je nakon stabilizacije svjetskih burza zse reagirala i po uzoru na svjet reagirala i korigirala cjene , možemo zaključiti da je netko tko kontrolira dlkv odlučio iskoristiti tu korekciju i objavljuje baš uoči korekcije model 100 u jedan , razlog vjerojatno da bi se isti ti nakrcali dionicama nakon što dožive deep foult , možda pretjerujem ali previše ima koincidencija a u ovom poslu nema igre slučaja ili reagiraš ili ostaneš po strani treće nema ciao bao đaci
Počinje pomalo 🙂 nije ovo sve bez vraga 😉 i zašto su dobili još pola godine lufta hm, sve više mi miriši na žmukleraj..
Znači dobar je onaj naslov iz poslovnog : ne uzima dio ulagatelja PRIČU, jer i je samo priča, nitko se sa ničim nije složio i ništa nije zaključano, a dionice po čunga lungu, a netko se utrpava fino 😉
Znamo već neko vrijeme da se fondu Inspire Investments, društva za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima žuri s rješenjem jer je nedavno dobio dodatnih pola godine za prodaju vlasničkih pozicija (oko 61 posto udjela) koje Fond preko tvrtke Konsolidator drži u Dalekovodu.
Počinje pomalo nije ovo sve bez vraga
i zašto su dobili još pola godine lufta hm, sve više mi miriši na žmukleraj..
Znači dobar je onaj naslov iz poslovnog : ne uzima dio ulagatelja PRIČU, jer i je samo priča, nitko se sa ničim nije složio i ništa nije zaključano, a dionice po čunga lungu, a netko se utrpava fino
Znamo već neko vrijeme da se fondu Inspire Investments, društva za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima žuri s rješenjem jer je nedavno dobio dodatnih pola godine za prodaju vlasničkih pozicija (oko 61 posto udjela) koje Fond preko tvrtke Konsolidator drži u Dalekovodu.
”U svakom slučaju, vrijeme curi za Dalekovod. Kako obrazlažu u Dalekovodu, kompanija ima nisku razinu kapitaliziranosti, pri čemu su ukupni kapital i rezerve krajem prošle godine bile 19,61 milijun kuna, a ako se iz njih izuzmu revalorizacijske rezerve, koje se odnose na imovinu pod ovrhom, onda su ukupni kapital i rezerve u minusu od 40,71 milijun kuna.”
Očito ima vas jos koji se nadaju čudu. Vrijednost u najboljem slucaju je 10 lipa. Neznam koji likovi uzimaju dionice i svjesno spaljuju lovu. Nez.čemu se nadaju.
Točno, mali bježe sa velikim minusom, a veliki igrači kupuju, jer vjerujem da već imaju info kako će se sve odigrati, nisu đabe oni mjesec dana pustili obavijest, baš je njima do toga da se mali kao spase 🙂 malo morgen 😉
E tako je. Ja sam 2007 . kupovao razne dionice s iznosima od 20-40000 kn po nalogu. Ali one riskantne ne više od 3000 kn. Ovdje sad vidimo da ima mnogo naloga većih od 20000 kom, dakle cca 30000 kn po nalogu. To ne kupuju mali, shvaćate.