| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,97 |
580.280 |
58,176 |
10,10 |
10,20 |
-3,85%
|
@ eto-mene
Meni isto nije jasno tko normalan može prodati po 1kn i realizirat gubitak od 90 i više posto, u petak je 500 000 tisuća komada prodano po 3 kn prosjek.
Vjerovatno pokušavaju danas zaradit nešto sitno na tradu jer ne vidim drugi razlog.
ne znam dokle će cijena padati, ali držim da prije skupštine je jako mala šansa da će ispod 0,7-0,8 kn. zato mee zanima jedna stvar-od kad je izašao info o namjeri dokapa i cijenama koje se predlažu kod spajanja, cijena je bila na 5 kn, na 4, na 3, a sad je na 1,2 kn.
znači niste prodavali po par kuna više po dionici, ali sad kada je cijena gotovo na samom dnu , sad vam je dobra cijena za prodati? ako ste bili voljni držat dionicu i riskirati na 4-5 kn,kako više niste voljni sada na 1 kn kada je mogućnost pada ispod 1 kn neusporedivo manja nego što je bila dok je cijena bila na 4-5 kn???
Nedavno se kupovalo po 8 kuna 🙂
dno je dosegnuto : kupnja na 1,21 , prodaja na 1,22
vrijeme je za odbijanac
Da li ste sigurni da su vam kupci dobro pojasnili značenje ovakvog rekonstruiranja?
Obavijest o tijeku financijskog restrukturiranja Društva Dalekovod,
:•smanjenja temeljnog kapitala Društva s iznosa od 247.193.050 kuna na iznos od 2.471.930 kuna radi pokrivanja gubitaka iz prethodnih razdoblja;
•povećanje temeljnog kapitala Društva s iznosa od 2.471.930 kuna na iznos od najmanje 152.471.930 kuna, a najviše 412.471.930 kuna i to upisom dionica u tri kruga, uplatama u novcu i/ili ulozima unosom prava (tražbina).
moguće, na 1 kn i iznad ima 228.000 dionica na kupnji i teško da će to biti probijeno. odbijanac moguće, ali prije sutra nego danas
smiruje se situacija nakon protrgovanih 765.000 dionica…
sad je na kupnji 334.000 dionica iznad 1 kn, a vidljivo na prodaji ima oko 55.000 dionica
ubiti se ovaj pad i rasprodaja trebala dogoditi nakon 30.6 jer još se ubiti ništa ne zna i ništa nije sigurno, tako da će se do tad puno toga promijeniti..ne znam čemu žurba 🙂 samo me zanima tko se natrpava dionicama, nisu to male količine
E tako je. Ja sam 2007 . kupovao razne dionice s iznosima od 20-40000 kn po nalogu. Ali one riskantne ne više od 3000 kn. Ovdje sad vidimo da ima mnogo naloga većih od 20000 kom, dakle cca 30000 kn po nalogu. To ne kupuju mali, shvaćate.
po meni tu nema nikakve sreće za male. the end! sve su veliki unaprijed detaljno isplanirali i dogovorili. ali mi zanimljivo da je u petak i danas protrgovano 5% firme! to baš i nije bezazleno.
Jučer prosječna cca 3 kn….. danas 1,4 kn… jučer i danas prodano cca 2 kn…. ali premalo dionica prodano ako je ovo gotova stvar ako izuzmemo Konsolidator ostaje 10milj dionica a trgovalo se 1,3milje , stvarno prodanih ako je 0,8 milje dionica ovo ostalo je kupi prodaj, a moglo se i jučer i danas bar još toliko se prodat po identičnim cijenama a do 0,5kn se moglo i i svih 1o milja uvalit što je opet super ako je sve gotovo
Ne tvrdim ni ovako ni onako da bude …po meni 50/50, ali nevjerovatno je a da se netko uopće usudi predloži i napisat tako nešto, ali kod nas sve moguće… plus 50000 jučer i danas pa da vidimo
Moglo se to bolno napravit a da svi budu koliko toliko zadovoljni , evo u grubo , recimo dokap po 5kn….temeljni kapital na pola ..to znači dug s 400milja na cca 275 milja ovih 150 milja dobe 30 milja dionica i udju u vlasništvo , ostaje 125milja… fondovima po 5 kn tj 25 milja dionica, znaju oni i za gore stvari davat novce ….. imamo sve cisto i 75 milja dionica.. ako je u puno gorem stanu dlkv vrijedio recimo preko 600 milja ono kad se kretala dionica oko 27kn a dug je bio ništa manji u ovom slučaju to je 9 kn ali i dug tj s dugom cca 13 kn… svi navedeni u lijepom plusu, a da ne govorimo nekada kada je trzišna kapitalizacija bila preko 4 milijarde kn, kada je isto bilo poslova ugovorenih 1,5-2 milijarde ali to je nekada bilo.. ali ali
Plus tome svemu, pa nisu ni bankari vesla sisali 🙂 stegnut će oni pipu na drugi kraj ako se njima ne svidi prijedlog ovih šalabajzera 🙂
Sve mi to liči na neke špekulacije i igre velikih, kako bi se mali uplašili i prodali pošto poto, a tko kupuje tolike količine to ćemo saznati uskoro.
Tko će biti odgovoran iza 30.6 kad se izjavi tipa: u dogovoru sa ostalim dioničarima ide se na spajanje 20:1 🤔 ili ne ide uopće već se traži strateški partner kao kod ĐĐ i tko će odgovarati i zašto ekipi koja je prodala dionice po 1,22 danas ili u petak po 3 kn ? Nitko, pojeo vuk magare 🙂
To je moje mišljenje i nije nagovor na prodaju, niti kupovinu
Ja sam spreman i na 100:1 jer po 1 ili 2,3,5 kn ne dam, neka stoje pa kako god bilo, ali sve mi to miriši na žmukljanje neko