| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,08 |
101.456 |
9,156 |
10,90 |
11,05 |
-0,90%
|
ima ljudi sa 10milja keša 🙂 i ti u prvom i drugom krugu mogu kupovati i staviti dionice na prodaju na burzu po npr 20kuna…to je laganih 100% a tih 20 kuna je ekvivalent sadašnjih 20 lipa pa se vi tu tješite i pišite bajke koliko želite, nije vam za zamjeriti
ja se ozbiljno zanimam idejom da kupim 1000kom po ovoj cijeni i prijavim u prvi krug kao postojeći dioničar, laganih 10 milja zarade za niti godinu dana, pa to nema nigdje 😀
ima ljudi sa 10milja keša 🙂 i ti u prvom i drugom krugu mogu kupovati i staviti dionice na prodaju na burzu po npr 20kuna…to je laganih 100% a tih 20 kuna je ekvivalent sadašnjih 20 lipa pa se vi tu tješite i pišite bajke koliko želite, nije vam za zamjeriti
ja se ozbiljno zanimam idejom da kupim 1000kom po ovoj cijeni i prijavim u prvi krug kao postojeći dioničar, laganih 10 milja zarade za niti godinu dana, pa to nema nigdje 😀
Ja da imam 10 milja keša za uložiti u posrnulu firmu kao ti nebi tu piskarao nego bi puno kvalitetnije provodio život…nećeš vječno, bez obzira što si bogat, tako da, uživaj kad imaš…pohlepa nije dobra stvar 🙂
Ako ovo prođe nitko, ama bas nitko od malih dionicara nece dobiti cijenu u dokapitalizaciji kao Pavo. U ovo mozete biti sigurno.
Ali jedino ako prođe dokapitalizacija.
Cijena dionice u slijedecim tjednima ce varira od 2-4kn,jer netko tko je kupovao od 3-7kn,nece prodavati ispod cijene jer firma ne ide u stecaj. Tko je od straha prodao, prodao je u petak.
Meni je potpuno nelogico da cijena nece biti manje od 2 kune ( u slijedecim tjednima).Stovise,mislim da ce tek slijedeci tjedan nakon medijskih natpisa biti pojacane prodaje.
gle početnička ljubavi, znači po tebi mi s parama imamo neki drugačiji život, jelte??? šta ti misliš da se cijeli dan vozikamo u ferrarijima i šmrčemo bijelo :-)…neki i zarađuju, a 10milja i nije tako strašna lova, to ti je 2000m2 gradilišta u trnju ili trešnjevki
…a i nedjelja popodne, loše vrijeme, dosadno je, žišku
Ma gle, 10 milja nije neka lova, ali ako imas iskesirati na firmu u problemima, vjerojatno imas i nekoliko puta više, tako da si ipak “težak”. Ne daješ zadnje pare.
Kažem, zar nije zanimljivije uživat u životu s milijunima jer i mi i vi ćemo danas, sutra ili prekosutra završiti 2 metra ispod zemlje. Teško cemo kupiti koji dan zdravlja. I baš zato smo isti.
Nemoj se ljutiti sto ovo pišem, ali nekako mi se po tvome komentaru činilo da koristiš ovu mnogima mučnu situaciju za promociju.
Oprosti ako sam krivo shvatio.
@biskavi ….lažeš …..dokap ne može ispod 10 kuna ….. a smanjenje od 100 koliko se spominje je umanjenje vlasništva postojećih vlasnika tj. dobili bi po njihovu za 100 dionica jednu ZA OVO NE ZNAM ( za mene je to nenormalno pa je vjerojatno zakonodavac nešto takvo izostavio tj. nije zabranio ) ….. i većinski vlasnici i uprava su bivši …… Konsolidator mora prodati svoj udio …….. dalekovodu treba dokap max. cca. 100 mil ako i to…… ali to će riješti budući vlasnik ….
Već vidim sutra naloge iznad 10 kn i više 🙂 🙂 pa tko hoće ovu shemu kako kolega jeff predlaže, a nije nimalo bedasta 🙂 bude za ulazak u klub potegnuo malo dublje u đep ili sef 😉 tek počinje šou 🙂
@ pocetnik, sve si pogrešno shvatio jer izgleda nisi bio u poziciji, to ti je prokletstvo jer si si sve priuštio sve probao i više te ništa ne pali i nisam tip koji će se qurčiti tamo nekima da budu zavidni, ja sam tip iz kvata, ništa više, čak niti skupi auto ne vozim ali zato strojevi i oprema moraju biti operativno tip-top…
a ako ne investiraš, milijuni za čas odu, nemreš bilivet koliko brzo i koliko te svi glođu…bavim se građevinom i najveće zadovoljstvo mi je kada završim zgradu, okrenuti se i pogledati ju, ne pare koje sam zaradio nego to stvaranje, pare su samo nužno sredstvo, tako i ovo eventualno ulaganje u dlkv, to je investicija, ako procjenim da mi se isplati, onda poduzimam 😉
Žao mi je svih koji su (ili će biti) ovdje nasanjkani a i svih ostalih jer bi ovaj događaj mogao pokrenuti rasprodaje i na drugim dionicama
Kakva smo mi bananarama država to je prestrašno
A najbolje od svega će biti kad se objavi da je sve po zakonu
Nadam se da griješim
Jeff
Nisam nista lose mislio, nemoj zamjeriti.
Ne mogu reci da sam siromašan i da ne kapa svaki mjesec. I zbog toga necu ocajavati zbog ove situacije, ali da ce me dobro okrznuti hoće.
I evo, imam nesto kapitala u kešu, imam i dionice DLKV koje su i na 7 kn bile u minusu. I iskreno ne znam sto cu sutra, dali prodati, dali ostaviti, dali se nadati pa prodati za 4kn. Iskreno ne znam.
Evo, da se i jedan gubitas oglasi, jer ovdje i kad dionica pada, većina zarađuje i sve zna 🙂
ne ide vam baš matematika vama koji mislite da bi 2-3kune bio dobar ulaz, 1000kom po 3 kn je 3000kuna podjeljeno sa 100 je 10dionica koje bi trebale biti po 300kuna da bi bili na nuli a bv u najboljem slučaju iznosi 30 kuna i još u prvom i drugom krugu mogu kupovati svi koji imaju 10 milja koji isto tako žele zaraditi a sve to neće biti regulirano još 6mjeseci i još imate mač nad glavom u vidu istiskivanja jer na kraju poziva vam lijepo piše da su mali dioničari nepoželjni, ne kužim vas, ok oni koji su zapeli ali za kupovati ima oho boljih prilika ne ovom trulom zse
i nije preneseni gubitak 400milja, to je navlakuša, to je ukupni dug iz psn od kojega je 41milju trebalo platiti 2020. i nekih 80 milja dospijeva ove godine. a ostalo, nekih 300 milja dospijeva u 10 godina a što se moglo ili može reprogramirati da se htijelo
po ovom vašem računu većinski vlasnik je “ekonomski samoubojica” sa 60% vlasništva bi pao na 0,6% ……… ovaj fond je ulazio po 10 k/dionica a situacija je bila puno gora i sada bi ta vrijednost trebala pasti na 0,1 kunu …. i to upravo sad kad po zakonu oni moraju prodati svoj udio ( ustvari već su tribali ) ………….znači i većinski vlasnik i uprava su “otpisani” ……….. jel vam pohlepa pomutila razum …. zašto nešto nenormalno želite da postane normalno ….
Upravo suprotno,vecinski vlasnik ce dokapitalizirati po 0.1 KN po prijedlogu i povecati svoj udio i to “jako”!Potazivanje (vlastito) isto ,vjerovatno moze pretvoriti u udjele.Dakle ovo odgovara “upravo velikima”,po meni.Stvaraju pretpostavke da firma bude uspjesna u buducnosti i bez ili sa puno manjim dugovima.Istovremeno udio “malih” ce se smanjiti.