| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,18 |
46.864 |
4,191 |
11,05 |
11,10 |
0,45%
|
Ima još mjesec dana jahanja do odluke, tako da još se puno toga može promijeniti..
Prodaja mi ne pada na pamet, a da će netko prodavati po 0,10 lipa taj ga je poduvao gore od nas koji smo ulazili na 5 kn 🙂 da ne govorim za ekipu koja je ulazila po 1000 kn prije cca 10 godina.. i da sad nekom prodaju po ništa, a sve se kao što vidimo okrene u par minuta..
Trenutno sam pušiona u pola, ali me ne brine, izvlače me druge dionice, zato nikad nije dobro ulagati u samo jednu tvrtku..
Da su htjeli mogli su proglasiti stečaj i onda smo baš 0 bodova 🙂 ovako, nada umire zadnja 🙂
Slazem se da ako ste ulazili na 5 kuna i nemate velik broj dionica da je gubitak izdrziv.Jednostavno sve “saberite” sada i vidite i odlucite sto je za Vas najbolje.
Mozda se moze izaci sa “prihvatljivim gubitkom” i nadokupiti nize ako vjerujete u tvrtku nakon dokap.?Mozda nadokupiti “daleko vise” ako se priblizi 0.1-0.15 kuna.
Ja isto razmisljam kupiti ako se izglasa dokap. po 0.1-0.2 kuna ili sl.Ako se ne izglasa, ne bih se usudio kupovati.
Slazem se da sa nekim kolegama ovdje da ce biti velike volatilnosti i osciliranje cijena i neki sa
“kockarskim duhom” ce zaigrati i pokusati na tome ostvariti dnevni profit-e.Teoretski moguce iako jako rizicno sada.
Potpuno se slažem 👍🏻 i to ako ovo sve prođe će biti sasvim ok za nas male dioničare, bit će manja količina dionica na burzi, a dlkv će biti tražen zbog ogromnih ugovora i prometa u milijardama, plus dividende itd..
Treba provjeriti da li je u ovu cijelu pricu ukljuceno i ono potrazivanje od drzave, koliko pamtim rijec je o nekih cca 40 mil. kn (ako grijesim, isprika).
To ide ovako olako novim igracima u dzep?
Točno tako, čini mi se da je riječ o 50 mil.kn, što bi značajno dilo vrijednost firme i booka.
A što se tiče npr. cijene dionice ako bi ovo i prošlo, mislim da nakon izlista na burzi neće biti ispod 150-200kn jer je onda daljnji potencijal nakon rješavanja dugova ogroman i očekivana buduća dobit velika. Ako se npr. Igh sa negat.bookom stalno držao i drži se oko 150 kn, onda ovo ispod 200 nema što raditi.
Zato je ovih trenutnih 2 kn zapravo samo realna cijena, a plus ako se uzme u obzir i to da ovaj prijedlog ne prođe (isto vrlo izgledno), onda i rast prema 3-4 kn u sljedećim danima ne treba čuditi (jer to je 50-100% na trenutnu cijenu).
Puno je tu još otvorenih pitanja.
Pogledajte sad ovu Vašu logiku šta uvjeravate kolege na prodaju:
kupiš 5000 komada po 6 kuna i platiš 30 000 kn, i onda prodaš po recimo 20 lipa i dobiješ 1000 kn. Zar nije bolje zadržati svoje dionice i čekati rasplet kakav god bio nego omogućiti nekom drugom da se od tvog novca EVENTUALNO obogati, ja bogami znam što mi je činiti.
Zato ovi na bilo koji pozitivan post odmah udaraju negativu jer im je u interesu , a to je i kolega bisakovi napisao da im prodate po 20 lipa.
Nije mi jasno zar Konsolidatoru nije bolje pokriti dio duga i zadržati 60% vlasnistva jer ako prihvati ovu igru svejedno gubi ogroman novac.
Zar nije bolje onda taj isti novac ubrizgati sada, nego ga pokloniti budućim vlasnicima kroz ovu igru. Logika.
Zato, ako Konsolidator pristane radi se o ozbiljnom kriminalu.
30% dionica je u rukama nas malih dioničara, ako mi ne poduzmemo nešto da zaustavimo ovu pljačku, onda nas ne treba ni žaliti.
ne ide vam baš matematika vama koji mislite da bi 2-3kune bio dobar ulaz, 1000kom po 3 kn je 3000kuna podjeljeno sa 100 je 10dionica koje bi trebale biti po 300kuna da bi bili na nuli a bv u najboljem slučaju iznosi 30 kuna i još u prvom i drugom krugu mogu kupovati svi koji imaju 10 milja koji isto tako žele zaraditi a sve to neće biti regulirano još 6mjeseci i još imate mač nad glavom u vidu istiskivanja jer na kraju poziva vam lijepo piše da su mali dioničari nepoželjni, ne kužim vas, ok oni koji su zapeli ali za kupovati ima oho boljih prilika ne ovom trulom zse
i nije preneseni gubitak 400milja, to je navlakuša, to je ukupni dug iz psn od kojega je 41milju trebalo platiti 2020. i nekih 80 milja dospijeva ove godine. a ostalo, nekih 300 milja dospijeva u 10 godina a što se moglo ili može reprogramirati da se htijelo
ne ide vam baš matematika vama koji mislite da bi 2-3kune bio dobar ulaz, 1000kom po 3 kn je 3000kuna podjeljeno sa 100 je 10dionica koje bi trebale biti po 300kuna da bi bili na nuli a bv u najboljem slučaju iznosi 30 kuna i još u prvom i drugom krugu mogu kupovati svi koji imaju 10 milja koji isto tako žele zaraditi a sve to neće biti regulirano još 6mjeseci i još imate mač nad glavom u vidu istiskivanja jer na kraju poziva vam lijepo piše da su mali dioničari nepoželjni, ne kužim vas, ok oni koji su zapeli ali za kupovati ima oho boljih prilika ne ovom trulom zse
i nije preneseni gubitak 400milja, to je navlakuša, to je ukupni dug iz psn od kojega je 41milju trebalo platiti 2020. i nekih 80 milja dospijeva ove godine. a ostalo, nekih 300 milja dospijeva u 10 godina a što se moglo ili može reprogramirati da se htijelo
po ovom vašem računu većinski vlasnik je “ekonomski samoubojica” sa 60% vlasništva bi pao na 0,6% ……… ovaj fond je ulazio po 10 k/dionica a situacija je bila puno gora i sada bi ta vrijednost trebala pasti na 0,1 kunu …. i to upravo sad kad po zakonu oni moraju prodati svoj udio ( ustvari već su tribali ) ………….znači i većinski vlasnik i uprava su “otpisani” ……….. jel vam pohlepa pomutila razum …. zašto nešto nenormalno želite da postane normalno ….
@ mikro
Tako je kolega, znam da nas male žele upropastiti, ali kako će proći s ozbiljnijim igračem, nisam baš siguran, bit će ovdi svega.
Treba većinski vlasnik Konsolidator maknuti upravu , reprogramirati dugovanja i nastaviti s poslovanjem kojeg ima i više nego dovoljno.
Ako ovo prođe nitko, ama bas nitko od malih dionicara nece dobiti cijenu u dokapitalizaciji kao Pavo. U ovo mozete biti sigurno.
Ali jedino ako prođe dokapitalizacija.
Cijena dionice u slijedecim tjednima ce varira od 2-4kn,jer netko tko je kupovao od 3-7kn,nece prodavati ispod cijene jer firma ne ide u stecaj. Tko je od straha prodao, prodao je u petak.