| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
10,98 |
48.716 |
4,438 |
10,85 |
10,95 |
0,46%
|
Tko to zove na ulaganje u dionice? Ja svaki dan čitam suprotno. Pa ravnateljica ekonomskog fakulteta je rekla da dionice nisu za obične građane već samo za profesionalce. A i Gažićka je slično rekla.
počele su curkat neke info…nije na meni da širim glasine ali ako je točno, brzo će se saznati…
počele su curkat neke info…nije na meni da širim glasine ali ako je točno, brzo će se saznati…
Ako su glasine, nemoj ih širiti!
Ako su info, nemoj ih kriti!
ok… navodno je dogovorena kombinacija ppd i končar u komjemu obliku, ne znam, ali time bi bilo riješeno i vl. i fin. restrukturiranje…
Tko to zove na ulaganje u dionice? Ja svaki dan čitam suprotno. Pa ravnateljica ekonomskog fakulteta je rekla da dionice nisu za obične građane već samo za profesionalce. A i Gažićka je slično rekla.
Kvazi analitacari sa burze,te placeni clanci koji u rukavicama bacaju bube ..pred koji dan na jednoj od televizija bila analiza komparacija raznih vrsta ulaganja sve na nagovor da je kao najbolje od svega ulagat u dionice i obveznice i sl… bla bla uz naravno opasku da to nije za svakoga i da treba imat glavu.
Ugl.nakon cijele te propagande ispada da pozivaju gradane da ulazu u Hr.burzu.
Slazem se naravno da treba ali fulali smo ceo fudbal sa ovakvim zakonima.
Mozes baratat sa svim relavantnim cinjenicama al đaba kad se trguje ispod stola.
PPD otkupljuje udio od fonda ,a Končar dokapitalzira po 10 kn po mojim infoima. Molim da kolege uzmu s zadrškom jer ne želim nikoga nagovarati na kupnju.
Po tome niže članak iz 2.mj. puno toga otkrio, a gdje ima dima, ima i vatre 🙂 hmm
Uvertira za dolazak novog vlasnika i daljni razvoj Dalekovoda
Još se traži novih ljudova 🙂 uskoro očekujem neke odlične vijesti 😉
https://www.moj-posao.net/Posao/518568/Arhitekt-u-Uredu-za-gradjevinsko-arhitektonske-poslove-mz/