| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,60 |
26.611 |
2,773 |
9,52 |
9,66 |
0,63%
|
Prodao sve. Trenutno nerealan uzlet s obzirom na stanje i perspektivu vezanu za neriješenu epidemiju i utjecaj na poslovanje. Pisao o tome ali me se brisalo. Ne znam zašto.
Pa kolega je li Vam sada realniji uzlet ili?
Radi se za HEP, izgleda da su se dogovorili s tvrtkom Valard pa nema više žalbi DKOM-u od glavnog konkurenta, već zajednički predaju ponude.
Prodao sve. Trenutno nerealan uzlet s obzirom na stanje i perspektivu vezanu za neriješenu epidemiju i utjecaj na poslovanje. Pisao o tome ali me se brisalo. Ne znam zašto.
Pa kolega je li Vam sada realniji uzlet ili?
Po toliko koliko je danas završila sam prodao. Ako pređe 10 onda si pobjednik. Ne mislim sada kupovati DLKV ponovo pa može i na 20. Ima i drugih koje bi mogle odraditi 100% prije jesenskih problema. Sretno.
Koje se tu igre na bidu asku igraju da nas se izbaci iz dionice. Ali ne prodajem, nema šanse. S ovom dionicom se ne igra.
Pogledajte šta su pisali o INGRI , godinama blatili ljudi koji nemaju pojma, a sad je odjednom hit.
Dalekovod je puno jača firma s inženjerskim kadrom koja vrijedi 3,4 puta više od sadašnje cijene, tako da kolege koje pišu negativno sjetite se INGRE.
Zato fond OTP “neuravnoteženi” stalno prodaje.
Prodaje zato sto je neuravnotezen, pa ce se malo uravnoteziti, pa onda opet kupovati..kuzite ne!
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/DLKV_efcf3903-3c73-4c35-adcc-6c7d7311413d.pdf
Da li se ovo ponovo priprema rasprodaja cca Milijun dionica???