EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 11.04.2026. u 19:39
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,60
26.611
2,773
9,52
9,66
0,63%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja sam danas sve prodao i čekam hlađenje cijene prema 6 kn.

Ignore: KressoM, delux

Ovo iskipavanje pred kraj je bilo kao da im je izgorio proizvodni pogon. Baš pre-agresivno iskipavanje. Čudo jedno!

lojtra, 26.08.2020. u 11:19

To je to, neće tu biti nekih velikih korekcija. Svi žele dionicu.

Svi žele dionicu. Hahaha, ovo je zakon, lojtra u stilu Edwarda Bernaysa – primjena tehnike inzenjeringa javnog pristanka.

Ne ide ti to bas tako, prvo moras stvoriti problem, pa onda ponuditi rijesenje

Ništa strašno se nije desilo. I danas je prosjek 7,69 kn. Više nego jucer. Danas se neko malo iskrcao na kraju, neko kome se žurilo

U slučaju da padne na 7 kn,prodajem Ingru i ulazim još tu. Ja zadovoljan.

Ovo danas bi jos u otvaranju trebalo ici dole oko 7kn a zatim dan zavrsiti u zeleno.Takvi scenarij je viđen puno puta,mozda i grijesim.

Prodao sve. Trenutno nerealan uzlet s obzirom na stanje i perspektivu vezanu za neriješenu epidemiju i utjecaj na poslovanje.  Pisao  o tome ali me se brisalo. Ne znam zašto.

Ovo je jedina dionica gdje mi je trejdanje završilo tako da sam prodala sa 10 posto dobiti pa kupovala skuplje. Sve mi se vise cini da ce mi ovo biti long pozicija. Priče  kako je ovo raslo 100 posto treba gledati u svjetlu sa kojih razina je to palo uopce i zasto je i bilo po 3.12 kuna. Dionica nije enormno porasla nego stabilno ide prema realnoj cijeni.

Ja sam uvjerena da ce kroz koju godinu sadašnje  cijene biti smiješne.

redizajnlos, 27.08.2020. u 09:26

Prodao sve. Trenutno nerealan uzlet s obzirom na stanje i perspektivu vezanu za neriješenu epidemiju i utjecaj na poslovanje.  Pisao  o tome ali me se brisalo. Ne znam zašto.

mudro

i na dlkv i na mnogim drugom dionicama na zse za očekivat je jaku korekciju jer kupaca je sve maje i manje i neće dugo proći prije nego se cijela burza okrene u suprotan smjer. sada ostati u dlkv koji je narastao 100% je po meni ogroman rizik

kodiaq, 28.08.2020. u 12:42

mudro

i na dlkv i na mnogim drugom dionicama na zse za očekivat je jaku korekciju jer kupaca je sve maje i manje i neće dugo proći prije nego se cijela burza okrene u suprotan smjer. sada ostati u dlkv koji je narastao 100% je po meni ogroman rizik

Totalno krivo kolega, nema niti jedan razlog za korekciju epasku koju vi zazivate niti na jednoj dionici a pogotovo ne na DLKV, pa on jos nije niti poceo rasti…kupit cete vi od mene na 130-140 jedino ne znam kada ali zasigurno da!

Što se tiče cjenovnog rasta zasada je samo dionica DLKV-R-A najobjećavajuća.

kodiaq, 28.08.2020. u 12:42

mudro

Pretpostavljam kad je padalo sa 25 na 3 da ti je bilo sve jasno i logicno? To je normalna pojava a rast sa 3 na 7 i evo “ogromnog rizika”?! A da usporedis stanje firme kad je bila na 25 i sada kad je na 7 pa mozemo o rizicima?

New Report

Close