| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,60 |
26.611 |
2,773 |
9,52 |
9,66 |
0,63%
|
Da, da… tako sam i ja kupovao po 13, dočekao 27 kn što mi je bilo malo, pa sam na kraju dio prodavao u minusu.
Sada sam puno skromniji. 😁
Kupovao sam ja po 1100, dočekao 2000 i nikad prodao. Ali počinje novi krug, 13 godina je padalo. Ne kažem da čekam 200 kn što je bio ekvivalent onoj cijeni, već skromnih 40 kn. Čovjek se uči na greškama a ne na dobicima.
Kupovao sam ja po 1100, dočekao 2000 i nikad prodao. Ali počinje novi krug, 13 godina je padalo. Ne kažem da čekam 200 kn što je bio ekvivalent onoj cijeni, već skromnih 40 kn. Čovjek se uči na greškama a ne na dobicima.
Ne mislim da je 40 kn nemoguće. Čak naprotiv…
Građevinari su znali potegnut po par stotina posto u par mjeseci. Po meni možda i neopravdano, al to se događalo.
Možda to vidimo i ovdje.
Evo i sad se moglo zaraditi preko 100% u 3-4 mjeseca.
Ovaj put pad na 3,5kn je bio izazvan općom panikom, ali povratak na 7kn po meni sasvim opravdan.
Istina je da se već moglo zaraditi 100%, al tako je na mnogim dionicama. Ti panični padovi su odlična prilika za zaradu i moram priznati da sam to slabo iskoristio. Nebitno je to…
Povratak na 7 kn jeste očekivan, al ono što sad slijedi će nam reći što ulagači misle o Dalekovodu.
40kn po dionici bi doveo do tržišne kapitalizacije od nekih 132 milijuna eura.
To je više nego fer za jednu tvrtku od 1400 zaposlenih.
Ako se pozitivan trend nastavi DLKV će doći na tu razinu, pitanje samo kojom brzinom. Nebi se bunio i da to traje 5 , pa i 10 godina. Gdje se još može dobit takav rast?!
Next stop 8,96 HRK; ako bog da 6,0 – 6,7, zatim 12,5 kn do kraja kvartala, do kraja godine 18-19 kn. Za 40 kn malo ćemo se načekati…
Ne znam zašto sada izlaziti kada je risk reward ratio ovdje iznimno velik. Toliki potencijal će netko, ako već nije, prepoznati zasigurno.. a onda… sretno imateljima! 😀
Kolega a na kojim ste vi to drogama…mozete li mi dati i jedan smisleni razlog zasto ne 40 kn?
Ja osobno necu niti trepnuti na 40, moj cilj se zna i davno sam ga ovdje objelodanio.
lp
To je to, neće tu biti nekih velikih korekcija. Svi žele dionicu.
Kolega,
ne znam o kavim korekcijama pricate. Kada je 2017. pocela okinava s 27,50 islo je jednosmjerno i laganini ali konstantno dolje do 3,5..i sada sto treba ocekivati..korekcije.
Ja ocekujem konstantan lagani rast s povremenim zastojima sve do 27-29..i tada smo tek na nuli i onda mozemo spekulirati o rastu ili padu ili otporima..samo strpljenja treba i vjere ..ja ih imam oboje.
lp