EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.04.2026. u 04:05
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,60
26.611
2,773
9,52
9,66
0,63%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Koliki je prosjek ulaza tom fondu??? Zna li tko???

Ovo bi zapravo mogla biti odlična vijest!

Možda je Az iz nekog razloga htio ili morao pasti ispod 5%, i sad su to napravili i imaju točno 4,99% udjela.

To bi onda značilo da više neće prodavati, što bi trebalo dovesti do novog skoka cijene!

Na IGH oni članci su pisali sve super o firmi s nijedna riječ o dugu od 400 mil kn Zato jer se nitko trebao istovariti. Na Dlkv sada kontra, samo pišu o dugu iako tu ima sto put manji rizik nego tamo, što se vidi iz izvješća. Dakle, sad se netko treba utovariti. Ovaj članak je odlična vijest, razlog za dokup dlkv.

Dalekovod d.d.?

Hahahahahaha. Kad nakon +10 godina inženjerskog posla kod privatnika gdje je stvarno bilo posla i gdje naučiš posao, dođeš u DLKV skužiš da 70% firme je hladni pogon koji ništa ne rade – čudiš se kako još i guraju, pored takve prošlosti i još lošije sadašnjosti.

Pričam za d.d., ne za druge sestrinske firme. Firma gdje kojekakve pomoćnice imaju veću plaću nego inženjeri, firma u kojoj postoje ljudi koji ništa ne rade, ništa ne znaju ali mogu laprdati do besvijesti. Firma koja je uspješno 2019.-te godine potjerala kvalitetan kadar od ljudi zbog rezanja.

Samo vi trgujte sa njima.

Kolega ne trgujemo, već smo kupili i čekamo bolja vremena 🙂 barem ja 🙂 a obzirom da tako loše mislite o Dalekovodu i nemate dionice, nemojte se zamariti nepotrebno jel vrijedi ili ne 🙂

sitnariba, 04.09.2020. u 12:23

Kolega ne trgujemo, već smo kupili i čekamo bolja vremena 🙂 barem ja 🙂 a obzirom da tako loše mislite o Dalekovodu i nemate dionice, nemojte se zamariti nepotrebno jel vrijedi ili ne 🙂

Bravo sitnariba…Dobar odgovor na placeni oglas

nemojte samo bit naivni i hvatat se za razne objave sa kojima nekim igracima dajemo sansu da se krcaju po bizarnim cijenama. Sjetimo se samo sta su na Djuri napravili, prvo krcanje a onda objave o preuzimanju itd.

Pamet u glavu

Uskoro ce nas obavijestiti da ovih 70 posto koji trenutno nista ne rade su počeli delat.

Plaćeni oglas?

Stvarno? Toliko si jadan da ideš onako “nasumice” pisati da je ovo plaćeni oglas?

Samo da vas pitam – koliko vas zna nekoga tko je tamo radio, ili radi itd, pa imate stvarno informaciju o firmi? Ne pričam za dionice, nego ovako glupost napisati “plaćeni oglas”, umjesto da promisliš i pokušaš otkriti informacije.

Ja imam. Firma je katastrofa. No to ne znači da se na dionicama neda zaraditi

. Ali trejdom…

juvoslav00, 07.09.2020. u 09:07

Plaćeni oglas?

Stvarno? Toliko si jadan da ideš onako “nasumice” pisati da je ovo plaćeni oglas?

Osobno znam ljude. u Norveskoj imaju minimum 10 god posla. Počelo se u njemackoj raditi.

Samo da vas pitam – koliko vas zna nekoga tko je tamo radio, ili radi itd, pa imate stvarno informaciju o firmi? Ne pričam za dionice, nego ovako glupost napisati “plaćeni oglas”, umjesto da promisliš i pokušaš otkriti informacije.

Prodali ste kolega lojtra, pa je počelo blaćenje???

New Report

Close