Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.12.2025. u 04:06
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
58,50
59
1
58,50
60,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uz dug, tu se još gledaju dogovoreni poslovi, poslovi pred ugovaranjem, i naravno njihova financijska visina, perspektiva firme. Ima toga naravno još.

@gta1 slažem se. Potencijal Đure je realno veći od 50 centi u pravim rukama. I dug samostalnog ĐĐ i u sklopu većeg holdinga nije isto. Imam dionice i ne mislim prodati. Ili sam big time izgubio ili će na kraju nešto i biti. Trebala bi se uprava već jednom oglasiti o ponudama, a i ponuđači kakve su im dugoročne namjere. Ovako izgleda da se štopa proces da bi propao i krene ispočetka, a do tada siše firma i gomilaju gubici.

vidim, netko ima performans ujutro na gledalici 🙂

svaka ćas!

Bently, 10.12.2020. u 20:50

A jel znate sto se desilo u Krusevcu i za koliko su preuzeli firmu? Plakali bi da znate iznos

Kupljeni su u stečaju ,vjerojatno je cjena bila bagatelna ,vjerujem da će takva biti i u đđ ,ali Bakić je svoje dionice unovčio od istih tih čeha ,po cjeni po kojoj ih je Bakić i kupio , mada kad kupuješ dionicu onda kupnjom očekuješ budućnost a ne prošlost

Je li još stoji u važećem zakonu o preuzimanju trgovačkih društava da preuzimatelj ne smije dati ponudu koja manje od najviše cijene kojom je stekao dionice u zadnjih godinu dana ? članak 16.

Što bi značilo, barem po cijeni kojom je stekao dionice NB.

matovilka

Tako bi trebalo biti. Samo nije on mogao prodati za nešto puno više nego li se trgovalo tada. Sve preko toga ako se i dogodilo išlo je off the books. Možda je dobio popust na kupnju tenka, kupi 1 i drugi gratis 🙂

Tu se stalno spominje crni čelik i još neki potencijalni ulagači. Ja tada nisam detaljno pratila dionicu, ali mi se čini da nitko od njih nije kupio dionice kao što su to sada česi napravili. Oni će se boriti za đđ.

Na prodaji dionica ko u prici. Navali narode. Samo sto su ta vremena odavno prosla kada smo stajali u redu da ih kupimo. Nakon deset godina skolovanja, 99% ulagaca nece ddjh vise nikada kupiti. Zato se razina ne mice niti ce se micati u dogledno vrijeme. Cvrsti holllddddddd

matovilka

Ne znam što bi ti rekao na to. Česi su sigurno najkonkretniji do sada u više aspekata. Kupili su udio i imaju potencijal kroz razne svoje firme za sinergiju plus imaju snagu da mogu financijski popratiti ĐĐ. Znamo da kupuju propale firme iz branše i onda pokušavaju u relativno kratkom roku presložiti poslovanje i ako ide ide ako ne ide onda likvidiraju sve. Češće su uspješni nego li neuspješni. Za vjerovati da imaju bolji plan restrukturiranja poslovanja od ENNA jer su iz branše. Sigurno je i da neće preplatiti stjecanje ĐĐ. Mislim da čekaju dogovor s upravom tj. državom. No poznavajući ove s naše strane biti će tu pokušaja da ih se odbaci. ENNA je pokopčana na sve moguće načine s državom i stoga je favorit u slučaju da su egal sa ponudama. Jesu li to Česi shvatili ili nisu tko bi ga znao? Valjda jesu ipak su u pitanju iskusni igrači. Uostalom nije im ovo prvo što rade u Hrvatskoj. Cijena na kraju će biti u rasponu 3,60 – 5,60. Na njihovom mjestu išao bi na 25%+1 i onda uz ponudu za preuzimanje pritisnuo ostale dioničare. Jedino ako su preplatili NB onda im to nema smisla.  I nisam pobornik teorija Rusi protiv zapada jer i Česi su djelomično i ruski igrači kao i zapadnjački igrači.

radek, 11.12.2020. u 11:15

matovilka

Tako bi trebalo biti. Samo nije on mogao prodati za nešto puno više nego li se trgovalo tada. Sve preko toga ako se i dogodilo išlo je off the books. Možda je dobio popust na kupnju tenka, kupi 1 i drugi gratis 🙂

pitanje je jel on uopće prodao dionice ,možda se radi o opcijskom ugovoru ili nekoj drugoj kombinaciji

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

matovilka

Sama si odgovorila na pitanje. Da ih ne preveslaju bolje umreženi domaći igrači.

Pa to je pozitivno je l tako? Oni će se boriti ponudom. Mislim da je zato odustao DIV, oni su to htjeli dobrom spikom. Da su takve kombinacije i dalje u igri možda bi bili i oni.

Ja sam optimistična, unatoč dosadašnjim neuspjelim pokušajima.

I prihvaćam cinizam iskusnih.

New Report

Close