Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.12.2025. u 00:49
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
58,50
59
1
58,50
60,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mislim, drzava svakako mora opet postat većinski, jel? moraju napraviti dokap da bi mogli odlučivat o ičem? ili možda oni ne žlele odlučiti? ne znam za vas ali ja vise ne znam tko stoji iza koga. što ce biti sa Česima i PPD-om ako se Vlada odluči za Amerikance, tj američke zrakoplove i modernizaciju Bradleya? Hoće li onda Ameri stati iza Čeha? Da li će oni uopće stati iza ikoga, tj da li im je bitno da Đuru ne dobije PPD?

Nazalost premalo je informacija u kojem smjeru ide cijela priča i tako će i biti dalje dok se ne pojavi nekakva obavijest ili članak.

Svi šute, ali čudi me da kad su već ponude prokolale između NO i mingo da nije negdje nešto procurilo.

Tko tu koga štiti teško je reći. Kad bi ENNA počela za PTKM koristiti plin iz LNG-a odmah bi bili miljenici Amera. Česi rade sa svima. U konačnici za nas male je bitno da ne dolaze sa idejama koje se lome na našim leđima. Do I care less tko je iza koga samo neka krene na bolje.

joda, 11.12.2020. u 13:39

mislim, drzava svakako mora opet postat većinski, jel? moraju napraviti dokap da bi mogli odlučivat o ičem? ili možda oni ne žlele odlučiti? ne znam za vas ali ja vise ne znam tko stoji iza koga. što ce biti sa Česima i PPD-om ako se Vlada odluči za Amerikance, tj američke zrakoplove i modernizaciju Bradleya? Hoće li onda Ameri stati iza Čeha? Da li će oni uopće stati iza ikoga, tj da li im je bitno da Đuru ne dobije PPD?

Nazalost premalo je informacija u kojem smjeru ide cijela priča i tako će i biti dalje dok se ne pojavi nekakva obavijest ili članak.

blackstone, 11.12.2020. u 12:14

radek, 11.12.2020. u 11:15

matovilka

Tako bi trebalo biti. Samo nije on mogao prodati za nešto puno više nego li se trgovalo tada. Sve preko toga ako se i dogodilo išlo je off the books. Možda je dobio popust na kupnju tenka, kupi 1 i drugi gratis 🙂

pitanje je jel on uopće prodao dionice ,možda se radi o opcijskom ugovoru ili nekoj drugoj kombinaciji

Ne vjerujem da opcijski ugovor ima elemenata za upis vlasništva u SKDD.

Ako propadne prodaja onda najvjerojatnije ide stečaj, je li? Tada u likvidaciju ide i 18,8% dionice čeha. Mislim da oni to neće dopustiti.

A kako ih ne bi izbacili i moguće izmuljali oni su kupili dionice.

Ne vjerujem da je NB prodao ispod trenutne cijene jer  ipak su 2 ponuđača, a česi više riskiraju jer su već unutra uložili novce, postoji mogućnost natjecanja (iako je mlada udavača s iskustvom).

Što mislite, zašto su česi već unaprijed kupili paket dionica?

Ima li ovo veze sa ĐĐ ili ne?

https://www.vecernji.hr/vijesti/lavrov-stize-u-hrvatsku-sastat-ce-se-s-drzavnim-vrhom-1453631

radek

jako su male sanse da njegov dolazak ima veze s ddjh

Ddjh je kolateralna meta između dva bloka ,dok u svjetskoj politici nema slučajnosti postoji samo borba za pojedine ciljeve ,eto Lavrov se sjetio Daytonskog sporazuma pa će ti godišnjicu iskoristiti kao paravan da bi pojeo sarajevske ćevape ….moš mislit

Otvara se Česima u dvorištu nova prilika http://www.oossro.cz/en/production-program/

Tvrtka u rukama sumljivih likova koja ide prema stečaju. Uskoro im ĐĐ neće biti potreban.

https://www.railtarget.eu/news/the-police-intervened-in-ostravske-opravny-a-strojirny-oos-is-the-noose-for-the-suskas-brothers-business-94.html

Pa ne može sve imati veze baš sa DDJH.

Je li današnji rastić zbog dolaska Lavrova ili zato što ste vi tu napisali da je to možda zbog dolaska Lavrova? 🙂

matovilka

kad bi bilo tako svi bi samo pisali svoja zapažanja. tko bi to znao zašto?

Znam, ali evo i Dinamo ide igrati u Rusiju tako da se sve poklapa. Teško da je slučajnost. 🙂

moderator, oprosti i briši

matovilka

molim moderatora da ne briše jer me dugo nije tako dobro nasmijao u zadnje vrijeme. hvala ti na komentaru 🙂

New Report

Close