| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
59,93 |
3.236 |
54 |
59,00 |
62,50 |
0,85%
|
Je, baš sam čitao taj članak danas, pa možda bi mogao i đuro tu uletiti , to bi se moglo desiti da..no vidjet ćemo, svakako sam optimist da đuro ide dalje još jači , moraa..
Moje želje su SABB 🙂 napravili bi čudo, a ono što mislim da možda prođe je PPD i to je odlilno, a i tko god uđe bit će bolje nego zadnjih XX godina krađe i mučenja..
Živi bili pa vidjeli, neka nam bog pomogne 🙂
Direktor prodaje borbenog zrakoplova Gripena, švedske tvrtke SAAB, Pierre Gauffin s posebnim je interesom u Zagrebu promatrao nedavnu ceremoniju proslave 95 godina postojanja tvrtke Đuro Đaković. Gauffinov je posao prodaja borbenih zrakoplova, pa mu je Đaković interesantna tvrtka, a Hrvatska zemlja koja mu je na ‘radaru’ već punih šest godina. Naime, toliko dugo Šveđani čekaju odluku hrvatskih vlasti hoće li naša zemlja odabrati Gripene za svoje vojne zrakoplove.
Nisam siguran koliko kao drzava mozemo samostalno odluciti o tome cije avione cemo kupiti a da Uncle Sam u tome nema svoje prste i svoje interese… Zivo me zanima da li je americka donacija Bradleya uvjetovana kupnjom F16 od SADa odnosno nisam bas siguran da ce Ameri samo tako dopustiti da im Svedjani uzmu posao ispred nosa – malen posao za SAD ali svejedno posao.
Ono sto je za nas dionicare u ovom trenutku najvaznije jest to da do kraja ove godine nece biti “game over”/stecaj kojeg du neki ocito jako prizeljkivali, jer imamo ponude za ulazak u Djuru (doduse neobavezne) i to ne jednu vec vise njih i to je odlicno, avioni su sasvim druga prica koja se moze a i ne mora reflektirati na Djuru. Nadam se da cemo u narednim tjednima dobiti detaljnije informacije o pristiglim ponudama.
Evo zasto bi Debeljak htio ddjh za 2 milje kuna.
E nebu islo dok nam nudite 20 lipa po dionici
avioni, vodik u na kraju ce Bakic mozda pogodit ono sto je rekao 2008 da ce ddjh biti nivi ernt.
samo nije napisao kuna ili €
a ja cu bit bezobrazan i kazat da ce biti 1.000€
https://www.seebiz.eu/tvrtke/aitbusovi-avioni-na-vodik-trebali-bi-zazivjeti-do-2035-video/241453
Kolega ne radi Vam link, misite na ovo niže
https://www.seebiz.eu/tvrtke/airbusovi-avioni-na-vodik-trebali-bi-zazivjeti-do-2035-video/241453/
Zatišje pred buru. Drago mi je da se ne prodaju više za male pare dionice koje vrijede mnogo više. Čudno neko vrijeme morate priznati,nesto se valja iza brda a nitko nezna što. Mislim da bi se moglo izaci s ponudama o kojima ce se odlucivati na glavnoj skupštini. Situacija je dobra i mislim da se jos isplati ulaziti dok je dionica ovako nisko.
Iako sam ddjh dao stotinu prilika da se popravi, targetirao odavno da ce se dionicom trgovat u lipama, ovaj put mu dajem posljednju sansu jer mu je VODIK fakat posljednji vagon da iz jugo mastodonta preraste u novi Rimac broj 2!!!!!