‘Idemo u provjeru svih diploma i čišćenje sustava od varalica’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Idemo u provjeru svih diploma i čišćenje sustava od varalica’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ma super, u sektoru sa najviše drž uhljeba, od 65.997* zaposlenih u školstvu i 16.872* u znanosti i u visokom obrazovanju, uz sve apsurde, uhljebljivanja i naštelane natječaje, vi sada nama zaokupljate mozak sa nekih tamo 12 sa sumnjivim diplomama koji čak i po vašim izjavama, dobro rade svoj posao?!

*podaci za 2017.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Prave kupljene ili dokupljene diplome nisu problem za ministricu Divjak. Pitajte Tipurića o tome. Problem su samo obični falsifikati dokumenata. Zato učiteljima prepoloviti plaće. Svima 2.999 kn, pa neka budu učitelji koji to vole raditi. Bravo za profesore i dekane kojikoji prodaju prave diplome, oni su najpametniji i ministrica Divjak se slaže.

Ovu provjeru inicirali su uigrani profesori i dekani koji prodaju prave originalne diplome. Sram ih bilo ove se laznim diplomama htjeli su namagarčiti trgovce diplomama. E nećete razbojnici. Plati pa ćeš imat originalnu diplomu.

Jadna je ova zemlja u kojoj se diplome kupuju! Svi strucnjaci i visoko obrazovani a vise od pola niti kulture, niti “pojma o pojmu nema!

Zato imamo Bandića i HDZ.

Dovoljno je da znate kuhat KAFU i da rođo nazove.

Da li rođo ima kupljenu, krivotvorenu ili ima samo knjižicu komunističke PARTIJE potpuno je irelevantno.

Zato i ljudi odlaze jer ne žele da im ti zaostali šefovi koji su postavljeni na položaj zahebavaju.

New Report

Close