ZAGREB – FINANCIJSKO SREDIŠTE

PCZ Konferencije ZAGREB – FINANCIJSKO SREDIŠTE
Više informacija

Lokacija

KONGRESNI CENTAR FORUM (Radnička 50, Zagreb)

Program

Program konferencije pogledajte ovdje.

Kontakt

Za više informacija nazovite 01 6326 030 ili pošaljite e-poruku na konferencije@poslovni.hr.

ZAGREB – FINANCIJSKO SREDIŠTE zagreb-financijsko-srediste

ZAGREB – FINANCIJSKO SREDIŠTE održat će se 31. listopada 2017. u Kongresnom centru Forum u Zagrebu (Radnička 50) s početkom u 10 sati!

Gdje se nalazi financijsko središte ovog dijela Europe? Može li Zagreb s obzirom na snagu austrijskih i talijanskih banaka u Hrvatskoj, kao i akviziciju Ljubljanske burze od strane Zagrebačke burze biti mini financijskim središtem ovoga dijela regije? Pitanja su to na koje će odgovor pružiti jednodnevna konferencija Zagreb -  financijsko središte.

Panel diskusije će dati odgovore na pitanja koliko je hrvatsko tržište važno stranim bankama, koliko zakonska regulativa vezana uz banke ograničava daljnji rast tržišta, na koje načine banke iz Zagreba mogu širiti svoj investicijski utjecaj preko granica Hrvatske, koliko je važno imati i banku u domaćem vlasništvu te što može učiniti Hrvatsku bankarskim središtem regije.

Također, ponudit će odgovore na pitanje kako tehnologija mijenja financijsko poslovanje. Od plaćanja putem interneta i mobitela preko otvaranja računa fotografijom do bankarenja društvenim mrežama poput Vibera.  Bit će obuhvaćene i teme investicijskih prilika u Hrvatskoj, ali i izvan granica, zakonske regulative i još mnogo toga.

Ne propustite biti dio prve konferencije Poslovnog dnevnika na ovu temu!

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! 

Koios nastavlja rast i širenje ponude usluga za financijski i korporativni sektor
promo

Koios nastavlja rast i širenje ponude usluga za financijski i korporativni sektor

Kroz brojne znanstveno-istraživačke projekte na području novih tehnologija, a sada i uz preuzimanje srodne tvrtke, Koios je brzo izrastao u jednog od ključnih ponuđača business intelligence konzaltinga i razvoja softvera za financijski sektor. Na tome, kažu, neće stati – kompetencije i znatno širenje broja zaposlenih nakon preuzimanja BTB-a sada im omogućavaju i značajniji iskorak u korporativni sektor.