Stres, nedostatak sna i prehrana su glavni faktori koji povećavaju razinu šećera u krvi. Posebno treba izbjegavati određene aditive u hrani da biste spriječili ovaj zdravstveni problem, piše B92.
“Kao i većina prehrambenih proizvoda, naizgled obični začini i dodaci jelima mogu sadržavati veliku količinu šećera. Iz tog razloga je važno da uvijek pročitate sastav. Ako vidite da proizvod sadrži sirup, dekstrozu ili melasu, nemojte ga kupovati”, rekao je nutricionista Laura Burak za EatThis.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu