| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
RIVP |
6,42 |
48.477 |
7,548 |
6,38 |
6,42 |
-0,31%
|
“““Ovo je jedinstvena situacija u kojoj većina djelatnika neće uspjeti ostvariti godišnji fond sati rada zbog nemogućnosti poslovanja, pa će se kriza upošljavanja u turizmu protegnuti do Uskrsa 2021. godine. Valamar intenzivno radi na pripremama za ponovno otvaranje svojih kampova i hotela tijekom svibnja i lipnja međutim otvaranje turističkih objekata prvenstveno ovisi o otvaranju granica i stvaranju preduvjeta da gosti mogu doputovati u željenu destinaciju”, rekla je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.
Bez obzira na otvaranje granica i najavu započinjanja rada hotela, realno je za očekivati da rezultati ove turističke sezone teško mogu doseći 25% lanjskih financijskih rezultata. Znamo što po pitanju zapošljavanja znači Valamar grupacija i koliki je broj zaposlenih s ugovorima na neodređeno vrijeme. Nije ni zanemariv broj radnika sezonaca i stalnih sezonaca koji godinama sezonu odrađuju u Valamarovim objektima. Cilj Sporazuma sklopljenog s poslodavcem je sačuvati radna mjesta do turističke sezone 2021. godine”, rekao je Eduard Andrić, predsjednik Sindikata turizma i usluga Hrvatske.”
“Bisakovi i dunlop sad ste u problemu ,sve se otvorilo prognoze dobre a vi u kešu?”
Zasto je to problem u situaciji gdje je cijena skoro jos uvjek na dnu u zadnjih x godina?
Svasta koja logika. Kupiti se uvjek stigne pa taman i sa manjom zaradom na kraju. A ako se pokaze da je ovo sve bio pretjerani optimizam onda ces brati gubitke kupio taman po ovim cjenama a kamoli ovi sta su kupovali po 40.
A to dali se otvorilio i sta ce se otvoriti i kolika ce na kraju biti matematika jos je puno rano za reci. Ja vidim sve ekonomske brojke po svijetu na povijesnim minimumima (od broja zaposlenih, pada bdp-a pa na dalje) a ti otvaras sampanjac jer je Slovenija otvorila granice?
Prevedeno: #državadauradinešto
Po mogućnosti idućih godinu dana jer para nema. PR pamflet
“Bisakovi i dunlop sad ste u problemu ,sve se otvorilo prognoze dobre a vi u kešu?”
Zasto je to problem u situaciji gdje je cijena skoro jos uvjek na dnu u zadnjih x godina?
Svasta koja logika. Kupiti se uvjek stigne pa taman i sa manjom zaradom na kraju. A ako se pokaze da je ovo sve bio pretjerani optimizam onda ces brati gubitke kupio taman po ovim cjenama a kamoli ovi sta su kupovali po 40.
A to dali se otvorilio i sta ce se otvoriti i kolika ce na kraju biti matematika jos je puno rano za reci. Ja vidim sve ekonomske brojke po svijetu na povijesnim minimumima (od broja zaposlenih, pada bdp-a pa na dalje) a ti otvaras sampanjac jer je Slovenija otvorila granice?
Nije se otvorilo još ništa od hotela niti hoce iduća barem 2 tjedna. A i onda je pitanje za koga.
kako ova dionica krene da raste, tako se pojedinci kao iglom ubodeni bude iz sna i sipaju negativne komentare…..gospodo vrijeme istice..svijet se budi…by by ove razine
Samo Vi kupujte kolega.Tko Vam brani?Ja iznad 15 sigurno necu kupovati,a mozda ni tada ako dode do dokapitalizacije.Zar Vi stvarno smatrate da je turizam sada atraktivan?Ja mislim da ne i to barem 2-3 godine?Ja nisam u gubitku ovdje,a Vi?
Skoncentriraj se na cinjenice i linkove. Lako je vikati up up up ili down down down kad nemas dionicu. Navijanje je za tribine ne za raspravu o dionicama.
Slovenci su otvorili granice to znamo ali dali je to ultimativni dokaz da nas turizam ove godine nece imati grandiozne gubitke.
Ima jos puno vise negativnih ekonomski i pandemijskih vijesti i to od vrha svih struka a ne isisano iz palca kao i mnoge podakte vec iznesene o padu bdp-a, broju nezaposlenih, ljudi na drzavnim potporama.
Taman da se SVE otvorio pored tako lose ekonomske situacije i brdo ljudi bez novaca nema sansi ponoviti ni blizo brojke od prosle godine. I to u optimisticnom scenariju.
Skoncentriraj se na cinjenice i linkove. Lako je vikati up up up ili down down down kad nemas dionicu. Navijanje je za tribine ne za raspravu o dionicama.
Slovenci su otvorili granice to znamo ali dali je to ultimativni dokaz da nas turizam ove godine nece imati grandiozne gubitke.
Ima jos puno vise negativnih ekonomski i pandemijskih vijesti i to od vrha svih struka a ne isisano iz palca kao i mnoge podakte vec iznesene o padu bdp-a, broju nezaposlenih, ljudi na drzavnim potporama.
Taman da se SVE otvorio pored tako lose ekonomske situacije i brdo ljudi bez novaca nema sansi ponoviti ni blizo brojke od prosle godine. I to u optimisticnom scenariju.
Kakvi linkovi?! gdje je bio link da ce Hr otvoriti granice, gdje je bio link da ce Slovenci oznaciti kraj epidemije i otvoriti granice za Eu gradjane?!
ko je rekao da cemo ponoviti brojke od prosle godine?!
Recesija?! klijentela koja je dolzila u hotele Valamara nisu konobari i sitni radnici koje je pogodila ova receija, da se razumijemo
Ja samo kazem da ove cijene uskoro necemo gledati na Rivp, kako bi rekao jedan..Ko je jamio jamio
Ja samo kazem da ove cijene vise necemo gedai na RIVP.