EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 28.02.2026. u 04:06
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,54
258.273
39,464
6,60
6,64
1,54%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sad ćemo tek vidjeti hoće li broj zaraženih rasti, od ponedjeljka će se tek početi vidjeti dolazi li do povećanja broja, sad je još rano.

@ forumas

Najprije do ponedjeljka. Dakle, tjedan dana promatranja efekata mjera od 10.5., a od tih 7 proslo je vec 5 dana i nema uopce nikakvog porasta broja novooboljelih od otvaranja granica strancima(!). Od ponedjeljka 18.5. ide novi set popustanja mjera.

klaster, 14.05.2020. u 15:09

Polako, ne panicarite. Kad vec ne kuzite sto se zapravo dogadja i zasto je ekipa donijelu tu odluku, pogledajte za pocetak broj novooboljelih nakon otvaranja granice. Nakon vec pet dana i vec desetak tisuca stranih turista imamo istu ep. situaciju, zar ne? Govori li vam to nesto?

Pa ne kuzimo kad slusamo znanost a ona nam kaze da je vrijeme inkubacije 14 dana.

Plus znanost jos kaze da ima puno asimptomatskih. Sta kazu ovi sta “tvoje” strane?

Ne kuzimo i zato sta nismo culi da je toliko turista uslo. Jel to opet neki podatak isisan iz palca kao i obicno od tebe ili?

Ovi kao da su mene pitali…

https://net.hr/danas/hrvatska/panicno-forsiranje-turizma-plenkovicev-potez-s-granicama-teski-je-hazard-ali-tko-jos-mari-za-preporuke-doktora-kad-hdz-mora-na-izbore/

Ignore: KressoM, delux

Dunlop, 14.05.2020. u 16:21

Pa ne kuzimo kad slusamo znanost a ona nam kaze da je vrijeme inkubacije 14 dana.

Plus znanost jos kaze da ima puno asimptomatskih. Sta kazu ovi sta “tvoje” strane?

Ne kuzimo i zato sta nismo culi da je toliko turista uslo. Jel to opet neki podatak isisan iz palca kao i obicno od tebe ili?

Strasno. Moram se kazniti nekako zbog tog upitnika na kraju recenice.  Kako sam mogao ostavio milimetar mogucnost da klaster ne izrece laz?

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sef-policije-otkrio-koliko-je-stranaca-uslo-u-hrvatsku-nakon-otvaranja-granica-ako-primijetimo-da-je-netko-bolestan-slijedi-mu-mjera-samoizolacije/10309066/

Od desetak tisuca turista ostalo ni manje ni vise nego 2700. I nas se klaster cudi kako nema porasta broja zarazenih nakon cak 5 dana i umiruje nas sa velikim autoritetom da ce sve biti u redu i da ne panicarimo 😀

Pa nebih ni ja panicario da baratam sa izmisljenim podacima isisanim iz palca i jos k tome nista ne razumijem o situaciji oko sebe. Bio bih potpuno miran.

klaster, 13.05.2020. u 23:28

@hugh

Kolega, ako nije tajna, koji je vas status? Jeste li student, djelatnik u javnoj upravi ili realnom sektoru, umirovljenik, poduzetnik ili obrtnik (you name it..)?

Kolega mislim da je puno veči problem Vaš status i da ste zaglavili u turistima koji će uskoro ako veči nisu biti kockarnica rang đure, dlkv, igh i sličnih……ili ste kreditom ili kešom uletjeli u apartmane za iznajmljivanje nedavno……

A ja sam zaposlenik u realnom sektoru koji pati zbog ovakvih mlatimu.dana i lopova koji traju od osamostaljenja i  koji su prvo sve zatvorili a sad bi zbog šačice eura htjeli da cijeli svijet dođe na našu obalu…..a to se desiti neče a ini koji dođu donijet če nam više problema nego novaca…….kolega avax je postao gore dobar tekst i slažem se sa time da možemo više izgubiti nego dobiti a ovi naši mlatimu.dani trebaju početi još prije “100 god” provoditi reforme javnog sektora i poticati realni sektor a ne živjeti od sunca i mora…..da se razumijemo, nemam ja ništa protiv sumca i mora ali ne smije nam ono biti osvova postojanja……

ovdje se svasta prica…prvo moramo razgovarati o temi koja je ovdje, a to je kompanija Valamar.

Prvo smo pricali da turizma nece ni biti, to nije valjalo. Sad kad su se granice otvorile, tj kad je i vise ocigledno da cemo sezonu imati, sad opet nevalja jer ce nam ti isti turisti donjeti coronu.

Ali da li ce donjeti coronu?! da li je to provjereno?!  Dobili smo ono zbog cega bi ova kompanija trebala raditi bolje od predvidjenog, dobili smo turiste. To nekima ne odgovara iz razno raznih razloga. Ali tko nas pita. Da li je netko pitao radnike Belja i ostalih kompanija koji su ostali bez svog novca, da li im odgovara ili ne?! na kraju su se gledale brojke.

Mi ne mozemo pretpostavljati sto ce biti..mi niti mozemo pretpostaviti da ce se virus vratiti na jesen, isto tako ne mozemo pretpostaviti da vakcine hoce ili nece biti ( evo i danas pricaju da bi mogla biti do proljeca) ali to su sve pretpostavke. Moje misljenje je da ce ovo na kraju biti i vise nego dobra godina za ovu kompaniju, jer prepoznata je od strane turista koji ipak na kraju dolaze kod nas.

Već idući mjesec moći će se slobodno putovati, a nadam se da će biti još više i putovanja i turizma u srpnju i kolovozu.”

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/virus-je-definitivno-oslabio-poznata-srpska-virologinja-tvrdi-da-drugog-vala-epidemije-nece-biti-objasnila-je-zasto-je-korona-izgubila-moc/10308775/

@Gonzales

Granice se nisu otvorile,kolega.Odakle Vam to?

Hrvatska je otvorila svoje granice za odredene kategorije ljudi i to je to!

Dali je Slovenija otvorila granice?Srbija?Madarska?Tko je u EU otvorio granice?Izvan EU?

Pokusajte putovati izvan granica RH pa cete vidjeti kako to izgleda!

Bisakovi

Slovenija od sinoc kolega, za pocetak. A znamo koliko gostiju iz Slovenije prima Istra

Vidite li koliko se situacija promjenila u samo 3 tjedna, a vi i dalje pricajte da Valamar treba cekat na nekim nizim cijenama…i cekajte.

https://www.glasistre.hr/hrvatska/lipanj-ipak-nije-izgubljen-pojedini-analiticari-smatraju-da-bi-nam-moglo-doci-i-do-milijun-turista-642980

https://www.vecernji.hr/vijesti/lipanj-spasen-ocekuje-se-dolazak-do-milijun-gostiju-1402355

New Report

Close