Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2025. u 11:51
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sad se ulaže u proizvodnju i prehranu, a ne turizam, žao mi kolege koji od toga žive i nadaju se da će biti nešto , ali na žalost od turizma ove god. ništa, a za dalje rast će biti na slamku..

tovarish, 09.04.2020. u 10:36

zoro, 09.04.2020. u 09:37

vidite ljudi i sada izlaze i zabavljaju se kada ne bi smjeli.tako da za mjesec dana kada mjere popuste.a popustiće sigurno,mnogi će pohrliti i na more.a da ne pričam za 7i8mjesec.

nije uopće stvar mjera nego hoće li do 7.mjeseca biti 100% učinkovitog lijeka/cjepiva ??!

ako bude, onda su ovo OK cijene dionice jer će biti nešto od sezone.

međutim, ne bude li do tada  cjepiva i 100% učinkovitog lijeka, onda neće biti ništa od sezone jer svaki turist koji bi došao bio bi tempirana zarazna bomba koja može svaki čas eksplodirati i staviti cijeli gradu u trenutnu karantenu,  a cijena dionice ide nazad ispod 20 kn!!

čudo jedno kako ne razumiješ osnovne stvari! 🙄

ovo oko korone je preuveličano.više ljudi umre od obične gripe samo se o tome ne piše.za 2 mjeseca više niko neće ni pričati o koroni.a da i izmisle cijepivo veliki broj ljudi se nebi cjepio.vidjećete kako će ljudi pohrliti na more samo kada se maknu zabrane.

@zoro

nema tebi pomoći kad kraj zdravih očiju ne vidiš..

možda te ovo prosvijetli:

”Smatra i da je Hrvatska u takvim okolnostima u velikom riziku od potpunog kolapsa sezone, što je uvjetovano internom zdravstvenom situacijom u zemlji te  još i više ponašanjem drugih država – glavnih emitivnih tržišta za hrvatski turizam.

Ako se kod njih nastavi restriktivna politika vezana uz putovanja u inozemstvo, Hrvatska će pretrpjeti velike padove u turizmu, potencijalno i više od 80 posto na godišnjoj razini”,

https://net.hr/danas/hrvatska/hrvatskoj-prijeti-potpuni-kolaps-sezone-preko-ljeta-mozda-pomognu-domaci-gosti-a-u-normalu-ce-nas-vratiti-samo-jedna-stvar/

da, na temi Adrisa si napisao da će mu trebat ‘dokap’ sa smajlićem. a ovdje si se našao branit RIVP od ‘likvidacijskog stečaja’,  kojeg je tržište u veljači vrednovalo na jedva 37, nakon cca 48 u jednom trenutku tri godine ranije.

daj mi molim te reci gdje si u Stečajnom zakonu naišao na pojam likvidacijskog stečaja. drži se ti bilanci i ‘valuacija’, prepusti insolvencijsko pravo meni. kažem ti to dobronamjerno, jer meni je jasno da pred neupućenima možeš ispast frajer, ali na nekim drugim mjestima pred neki drugim ljudima ostavljaš neki drugi dojam. krivo si rekao, nemoj se sad zakapat još dublje.

@zoro

Prestrasne zakljucke izvodis. Usporedjivati brojke od gripe kod koje nema nikakvih karantena sa ovom bolescu i zestokim karantenama je prilicno sarlatanski i manipulatorski.

Plus kod gripe imas prilicno precizne brojke jer je prate desetljecima a ova epidemija nije jos pravo ni pocela. Znanstvenici govore (preliminarno) o nekoj smrtnosti od 1% sta je x puta vise od smrtnosti od gripe ali pricekajmo zavrsni racun.

Ne usporedjuj kruske i jabuke i ne podcjenjuj stvari o kojima ocito pojma nemas.

Moze li neko objasniti, zasto su na booking com stranici cijene najma aprtmana za ovu sezonu iste kao sto su bile i prje ove krize. Konkretno sam gledao ne 7 i 8 nego 6 mjesec. A to se lako moze provjeriti na stranici booking com. Zar je moguce da niko nije snizio cijene ni malo obzirom da potraznja nece biti velika za 6 mjesec?

@gonzales,

Ti mislis da iznajmiljivaci znaju tijek ove krize ?

Ovo je zbilja prekomicno.

Po mome cijene nisu pale jer pale ne pale rezultat ce biti isti. Zasto bi onda vec sad stavljao nize cijene kad tako i tako ce sezona biti debelo nepopunjena.

@zoro&gonzales

Karantena dok se ne nađe cjepivo? Najavljuju se labavije mjere, ali ugledni virolog upozorava da se prije 2021. ne trebamo nadati povratku u normalu

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/karantena-dok-se-ne-nade-cjepivo-najavljuju-se-labavije-mjere-ali-ugledni-virolog-upozorava-da-se-prije-2021-ne-trebamo-nadati-povratku-u-normalu-1015123

Ignore: KressoM, delux

Dunlop, 09.04.2020. u 13:21

@gonzales,

Ti mislis da iznajmiljivaci znaju tijek ove krize ?

Ovo je zbilja prekomicno.

Po mome cijene nisu pale jer pale ne pale rezultat ce biti isti. Zasto bi onda vec sad stavljao nize cijene kad tako i tako ce sezona biti debelo nepopunjena.

Ja nisam rekao da iznajmljivaci znaju tijek krize….ja samo prenosim cinjenice da cijene nisu otisle za lipu dolje za 6 mjesec. 7 i 8 su daleko….

@gonzales,

Pa zasto to onda uzimas cijene na bookingu kao  argumenat ne kuzim.

lol potražnja ne da neće biti velika za 6. mj, nego je neće biti. za srpanj možda…znam ljude koji nisu otkazivali hotelski smještaj za srpanj, ali lipanj će biti u kanalizaciji, posvuda. tek kolovoz i potencijalno bablje ljeto daju turizmu neku šansu, da im gubici ne budu preveliki. ali dugoročno će turizam bit ok. naredno desetljeće je novi ‘topli’ solarni ciklus. duga vruća ljeta, topla proljeća i jeseni i blage zime…globalno zatopljenje je činjenica, ali ne uzrokuje ga čovjek. čovjekov doprinos tome je manje od 2%, možda i manje od 1%…

Ja se ne mogu nacudit optimistima ovdje, a jos vise i kupcima. Bio je odbijanac i vjerojatno ih jos bude ali ovo je prije lipnja na 15 kn. Sezone nema ili gotovo kao da nema, a ni iduca sezona nije nimalo sigurna.

New Report

Close