Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2025. u 08:17
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Točno kolega domovinski rat, a ovo je svjetski ako niste primijetili..

Parica, 31.03.2020. u 23:14

Alo kesoljupci, jesu li vam oci ispale od rasta RIVP🤣🤣🤣 (i ostatka trzista).

Preuzeli ste cijeli topic, optimista ni za lijek…samo crnjaci, crnjaci i opet crnjaci…ali cijena raste, i uzivam u tome!!!

Dok se vani stancaju pare vi mantrate o propasti svega…toliko je para da ce mrtvi poletit…a vi i dalje lapr.dajte…

P.s. nemam RIVP ni ostale turiste, ali ste pretjerali

Kolega,znate onu poslovicu o pjevcu koji je prerano zakukurikao?

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/tri-milijarde-kuna-investicija-na-cekanju-sve-ovisi-o-trzistu-i-vladi/10158679/

Porast zaraženih, znači tek početak te nesreće, kako kažem bolje vrabac u ruci nego golub na grani

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2170958

cijena je porasla s 18 na 24 kn u nadi da će se ili otkriti cjepivo do ljeta ili da će virus nestati zbog toplog vremena. međutim znanstvenici kažu da cjepiva neće biti bar do jeseni, vjerojatnije do iduće godine, a s druge strane da virus nažalost dobro podnosi vrućine.

prema tome, ova sezona za turizam je izgubljena i to će biti gubici koji će se mjeriti milijardama kuna

spalato33, 01.04.2020. u 11:59

Turizam neće  krahirati,za vrijeme domovinskog rata draga gospodo ako se sjecate turizam je živio,turista je bilo tako da ce i ovo prozivjeti.Valmar ima svoga casha ,krediti ce se reprogramirati,a ko kaže  da i sezona točnije 7 i 8 mjesec nece nešto odraditi,a post sezona da i ne govorim.Cijena prije corone je bila debelo podcijenjena ako pratite ovih dana velik promet i veliki rast cijene.Danas su sve burze u crveno a pogledajte kako se ripv drzi u odnosu na jucer.Dionica sad je u fazi da prati vanjski rast,a ne prati pad.

Naravno da neće krahirati.  Bilo je i turista i tada .

Nego koliko je ono bila plaća konobara i kuharice za vrijeme rata ?  Ako se ja dobro sjećam oko 100 DEM .

Neznam da li shvaćaš što hoću reći ? Ne ?

Hint -20 % hrvatskog BDP čini turizam

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Turizam ove godine je zaista u banani.

Sljedeća godina će biti u idealnom scenariju na razini 2015.

Hotelijerske kuće su zaustavile sve investicije do daljnjega, čuvaju likvidnost.

U idealnom scenariju očekujem da će 2022 biti na razini 2019 a financijski pokazatelji te isplate dobiti kroz dividende ne treba očekivati prije 2023.

Sada se pokazuje koliko je turizam osjetljiva gospodarska grana.

a koja je gospodarska grana neosjetljiva na covid 19?

poštovani Roglić vidi rješenje i u dokapitalizacijama a ja pik zipner vidim da valamar nije u nikakvim problemima jer će u dokapitalizacije i jeftine akvizicije jer neki će biti u gabuli a banke/AZ imaju love ko u priči.Valamar zna s kim je partner a još uvijek je moguća V recesija

https://www.poslovni.hr/hrvatska/rogliceva-vizija-izlaska-iz-krize-svodi-se-na-dvije-kljucne-poluge-a-trosak-financiranja-je-najmanje-40-milijardi-kuna-4223525

ako je samo turizam krhka grana onda dobro a zašto onda svi očekuju i da će uskoro početi padati cijene betona a ljudi ne će imati love na burzi pa će prodavati aute kojima će onda sigurno padati cijena a kada započme inflacija neće biti dobro ni u kuni

hebiga prići  nema kraja a bit će ipak najbolji ulazak u dionice jer će biti jeftine a to svi  čekamo već godinama.Zato dobro došla korekcija

S obzirom da će vlada financirati plaće za period travanj- lipanj skidanje mjera predviđa se tek za srpanj. Od ove sezone nažalost ništa. Danas sam se s tugom riješio i ove dionice jer ne vidim svijetlo na kraju tunela. Ima dionica koje će se brže oporaviti a cijene su im danas vrlo povoljne. A kako vidimo nakon par dana rasta na svjetskim tržištima već drugi dan značajan pad bez obzira na silne milijarde odvojene za spas vrijednosti dionica. Ako tome dodamo da niti mirovinci neće u iduća 3 mjeseca imati velike novce na raspolaganju zbog otkaza i ljudi sa zagarantiranom plaćom mišljenja sam da se ne piše dobro nama na lokalnom tržištu.

Po meni se ne isplati sad ulaziti u dionice,iako tepim dobru priliku sad ona nije na vidiku.

Mislim da ljudi ne shvaćaju širu sliku svega sta ce se desiti, ljudi ce ostajat bez posla,posljedično bez novca. kriza ce definitivno biti gora od 2008. Najjače EU gospodarstvo NJemacka smanjuje plaće i do 40 posto a nije proslo ni 20 dana od početka krize.Plenki najavio rezanje placa od svibnja.

moj savjet,ne brzajte nego strpljivo cekajte. LJudi se hrane informacijama iz hrvatskih medija da ce sve bit gotovo do 7 mjeseca,to je točno mozda ce se sirenje virusa zaustaviti ali ne mogu se zaustaviti globalni procesi koji su vec pokrenuti.

Ekipa samo strpljivo.pozdrav svim forumasima

New Report

Close