LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 00:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,73
1.461
189
7,75
7,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

"Ovaj sustav predstavlja i korak dalje u zaštiti svih koji će ploviti Jadranskim morem te njegovoj zaštiti i očuvanju od bilo kakvog onečišćenja", rekla je, dodajući da je važan i u sklopu jačanja gospodarstva jer će omogućavati sigurnu plovidbu brodovima te će koristiti turistima. "Ovime se otvaraju nova vrata jačanja gospodarstva u cilju izlaska iz krize", rekla je Kosor. [/url]Istaknula je važnost Rijeke i njezine luke za cijelu zemlju, dodajući da za nju ima velikih planova u gospodarskom razvoju Hrvatske.

Koliko se sjecam rekla je Jaca pred 2 god da nismo u krizi…pa vidi…..rekla je da nismo zaduzeni..pa vidi…

Paul Vandoren istaknuo je da je taj sustav važan i za Hrvatsku i za Europsku uniju. Izrazio je zadovoljstvo, kako je rekao, dovršetkom još jednog zadatka u Hrvatskoj na putu pristupanja Europskoj uniji.

Istaknuo je značenje Europske unije u svjetskom pomorstvu rekavši da je ona još prva pomorska sila na svijetu. Na godinu se pretovari 3,7 milijarda tona tereta te preveze 350 milijuna putnika europskim lukama, a promet će i dalje rasti, pri čemu je vrlo važna sigurnost pomorskog prometa, rekao je Vandoren.

Vaš link

ovo bi moglo nazad do 200

Potop….malo panike…..eh moje ovcice….

Prodao, na žalost poznavajući kretanja na ovoj dionici ovo bi stvarno, iako nema smisla, moglo ponovno na 200, više ne želim čekati, ali vratit ću se

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

netko je ovdje dobro zaradio

Prodao, na žalost poznavajući kretanja na ovoj dionici ovo bi stvarno, iako nema smisla, moglo ponovno na 200, više ne želim čekati, ali vratit ću se

A ja se ponovo vratio. Bilo mi žao jučer što sam prodao, neću više dirati ovu dionicu. 5% samo jeftinije ušao. Preporučam isto i tebi ako uspiješ.

ovo bi moglo nazad do 200

I tata bi sine. [wink]

A ja se ponovo vratio. Bilo mi žao jučer što sam prodao, neću više dirati ovu dionicu. 5% samo jeftinije ušao. Preporučam isto i tebi ako uspiješ.
[/quote]
Na ovim razinama nikako, kad vidim što fondovi rade na drugim dionicama okrene mi se želudac, isti scenario je moguć i ovdje, ali eto ako si već unutra želim ti rast

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ja vidim da samo na Dlkv se.u, ostalo je ok, ono što ja pratim. Na lkri ti nema fondova, samo državni udjeli i par skrbničih računa preko kojih trguju mali investitori…-

Ljudi, ide me trejadanje ko ludo u zadnje vrijeme…( ustvari prije ni nisam to radio) 4 puta sam trejdao ddjh ne fulavši više od 20 lipa ni donju ni gornju cijenu. Ovo vam nejde ispod 230, eventualno 227 kn. Ja sam kupio po 232 kn. Zadni voz za ukrcaj a za 2 dana smo da 270.

Seljenje iz građevinaca u lkri danas će je podići najmanje na 250 kn. To je moja prognoza a sada idem na pivo.
LP

Gospon Lojtra…..gospon prorok….jeli vi to gledate u grah..ili mozda u staklenu kuglu??S takvom sigurnoscu navlacite javnost na kupnju..hm.Za 2 dana na 270..????Mislim vi to matematicki ha??

New Report

Close