EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.02.2026. u 21:57
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
11,16
129.372
11,589
11,10
11,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Oni koji su upisali te dionice neće ih prodavati na burzi.

A što se tiče ovih starih, moglo bi biti dobroga za dioničare ako ona tužba bude riješena u njihovu korist.

Tako da tu ništa nije još gotovo.

Onaj tko nije ustao tužbom nema se čemu nadati.

Samo dioničari koji su digli tužbe mogu nešto očekivati u slučaju  uspjeha u tužbi.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Ali što bi bilo dosuđeno, jer ako bi se poništile sve odluke onda bi mislim išlo svima.

A pritisnut će mo ove gubitnike iz Konsolidatora da prodaju svoj paket što jeftinije. Ionako su do sada izgubili puste milijune, ne vidim što im sada znači tih par kuna ili lipa, više manje hoće li prodati ili neće. Kao da im se o životu radi a za nas male će dobro doći što niža cijena kupnje.

kreće bježanija po sistemu daj što daš…jer su svi svjesni što će biti s cijenom sadašnjih uvrštenih dionica kad na burzu dođi milijuni dionica kupljenih po samo 10 kn….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

…neki će vjerojatno kupovati u padu s 30 na 20 kn, neki na 15, a većina će trgovati u rasponu 13-15 kn

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

@forumas.

Nop, neće se ništa poništavati.

To ti je sud već u jednoj presudi izrekao.

Samo će se (možda) obeštetiti tužitelje ako dokažu da su imali štetu.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Nemojte biti naivni jer te dionice se neće prodavat po 10 kn, te dionice znamo tko drži, ekipa koja je sudjelovala u prevari malih dioničara uz povlaštene informacije od vodećih u dlkv..

Oni čekaju da se posao i dobit pokrene i da ubiru milijunske dividende za par godina i na taj način izvlačiti lovu iz firme

Nitko od malih nema niti će imati veliku količinu tih dionica nove serije, već će se nešto udijeliti kooperantima i pokupovati njihova ekipa prijatelja koji će imati informacije iz prve ruke.

amarananab, 06.05.2022. u 11:40

A pritisnut će mo ove gubitnike iz Konsolidatora da prodaju svoj paket što jeftinije. Ionako su do sada izgubili puste milijune, ne vidim što im sada znači tih par kuna ili lipa, više manje hoće li prodati ili neće. Kao da im se o životu radi a za nas male će dobro doći što niža cijena kupnje.

Niste mi jasna po nekim informacijama koje navodite. Da li ste zaposlena u Dalekovodu ili samo nagađate? Prodaja Konsolidatorovih dionica je došla u situaciju da je moguće jedno prijepodne da prodaju sve što imaju. Ako je krenulo tempom kojim su mirovinski fondovi rasprodavali dok su izlazili dionica je iz dana u dan padala otprilike po 5 kuna. Ili će Konsolidator čekati, a čekati i kupci, mogli bi da izađu prodavati i po 5 kuna.

Ovdje se sada igra da se mali što više riješe starih dionica, zato je počelo ovo nabrijavanje na nove dionice, koje kako smatram ( ne znači da sam u pravu) neće biti na prodaji ni 10% tek radi reda i to po visokoj cijeni..

Samo oprez, netko se fino tovari starim dionicama  a zašto? to će da vidimo kroz naredno vrijeme..

Moji postovi nisu nagovor na prodaju ni kupovinu.

itd, 07.05.2022. u 18:06

Niste mi jasna po nekim informacijama koje navodite. Da li ste zaposlena u Dalekovodu ili samo nagađate? Prodaja Konsolidatorovih dionica je došla u situaciju da je moguće jedno prijepodne da prodaju sve što imaju. Ako je krenulo tempom kojim su mirovinski fondovi rasprodavali dok su izlazili dionica je iz dana u dan padala otprilike po 5 kuna. Ili će Konsolidator čekati, a čekati i kupci, mogli bi da izađu prodavati i po 5 kuna.

Ja mislim da će Konsolidator na kraju početi dijeliti besplatno svoje dionice. Tako da Vam preporučujem da se postavite na kupnju sa velikim nalogom na 0 kuna. To Vam je jedina sigurna opcija kako da ništa ne izgubite a puno zaradite! 😁

amarananab, 08.05.2022. u 18:05

itd, 07.05.2022. u 18:06

Ja mislim da će Konsolidator na kraju početi dijeliti besplatno svoje dionice. Tako da Vam preporučujem da se postavite na kupnju sa velikim nalogom na 0 kuna. To Vam je jedina sigurna opcija kako da ništa ne izgubite a puno zaradite! 😁

Postavite se Vi na 0,20 kn da nama ostalima ostane više.

New Report

Close