EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.02.2026. u 00:27
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
12,14
96.034
7,910
11,95
12,00
-1,23%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

izašlo je fi, ali nema ga smisla komentirati obzirom na provedenu konverziju i dokap koji je u toku

paaa meni se sviđa takvo trgovanje, samo što prije do 500kn da dođe 🙂 mali je broj dionica 247.193 kom, a jaki igrači unutra , tako da samo neka raste 🙂 

sitnariba, 30.07.2021. u 11:57

paaa meni se sviđa takvo trgovanje, samo što prije do 500kn da dođe 🙂 mali je broj dionica 247.193 kom, a jaki igrači unutra , tako da samo neka raste 🙂 

doalzi 40 milijuna novih dionica koje će biti kupljene/ili komenzirane za dugovanja, po samo 10 kn!

ne bi me čudilo da cijenu na burzi na 100 kn pumpa netko tko je upisao poveću količinu ovih dionica pa sada diže cijenu da poslije može prodavati naivcima jer će oni kojin e kuže kad vide da je cijena pala sa 100 na 50 ili na 30 kn misle da kupnjom rade dobar posao, a zapravo će im maheri uvaljati dionice koje su kupili po samo 10 kn..i koje realno i vrijede samo 10 kn

sitnariba, 30.07.2021. u 11:57

Zaboravio si još silne milijune dionica u dolasku. Ovo netko ulaže novce na blef i diže cijenu. Ako mu uspije nemam ništa protiv. Samo mislim da mu, im, je veliki rizik

Nikad od mene pesimista 🙂 možda će ovo biti nova Ingra iz najboljih dana 60.000 kn+ po dionici  🙂 jer mi mali znamo da ništa ne znamo na kraju 🙂

Jel to SKDD ušao u Dalekovod ??? Zasjeo na 4.mjesto ?? hooooo mišo moj 🙂

sitnariba, 30.07.2021. u 13:05

Jel to SKDD ušao u Dalekovod ??? Zasjeo na 4.mjesto ?? hooooo mišo moj 🙂

i šta misliš, kako je do toga došlo? …kupovali su valjda po tebi dionice na burzi? 😁😂

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

izgleda da se cjenovna devijacija korigira i cijena se polako vraća na realnu cijenu dokapa (10 kn)

“Neodokapitalizacija” Dalekovoda je odličan primjer suvremene hrvatske domoljubne politike nagrađivanja sunarodnjaka za pomaganje poduzetnicima dokapitalizacijom iz vlastitih sredstava.

Glasajte i dalje za ..

Zna se 😉

Temeljem Odluke Glavne skupštine o povećanju temeljnog kapitala, provedena je ponuda novih redovnih dionica Izdavatelja u kojoj je upisano 15.000.000 novih redovnih dionica, pojedinačne noŵinalne vrijednosti 10,00,HRK, izdane za iznos od 10,00 HRK, za ulog u novcu od strane društva Konsolidator d.o.o. ;„Dionice Konsolidatora“ te 852.168 novih redovnih dionica, pojedinačne noŵinalne vrijednosti 10,00 HRK, izdane za iznos od 100,00 HRK, za ulog u pravima od strane vjerovnika predstečajne Nagodbe ;„Dionice vjerovnika“.

Nakon upisa provedenog povećanja temeljnog kapitala u sudski registar, prethodno smanjeni temeljni kapital Izdavatelja povećao se s iznosa od Bla… bla.. bla…

Jer kao što vidimo točno toliko vrijedi slovo na papiru hrvatskih Uprava i Nadzornih odbora velikih domaćih poduzetnika.

A poznati vozač kamiona i profesionalni hrvač nije slučajno rekao:

“A man’s only good as good is his word”.

Ne postoji moralno, pa ni društveno opravdanje za provedbu “financijsko-pravnog masakra” nad hrvatskim dobavljačima kojima se 2015. god. u sklopu za svakih 100 kn tražbine dala jedna jedina dionica, danas stoti dio jedne Nove dionice.

Ironično, ponovno vrijedne tih istih 100 kuna za koje se dobavljačima ondašnjeg Dalekovoda d.d. davao današnji 1 komadić 100-dijelne Nove dionice.

Počiniteljima ostaju samo dvije opcije – jedna je ispraviti nepravdu sazivom izvanredne skupštine sa jednom odlukom dnevnog reda ili javnim pozivom u Narodnim novinama svim upisnicima dionica kroz dokapitalizacije iz 2014. i 2015. da se prijave za pravičnu naknadu.

Druga je ona klasična linija manje otpora – zatrti sve pod tepih i pokušati zaboraviti šta si napravio tim obiteljima , njihovoj djeci i unucima.

Meni bi da sam na vrhu te polukoruptivne-polustrateške piramide izbor bi vrlo lak.

Ali zato ovakav idealistički nastrojen mangup nije na takvom mjestu, zar ne?

Pojavio se ozbiljan kupac – 100.000 komada na 10  kn, okruglih milijun kuna. Pretpostavljam da taj čeka one koji će u dokapu dobiti dionice po 10 kn na ime dugovanja pa da će ih unovčiti?

Ignore: KressoM, delux

kakvih dugovanja???

od kuda ti to i koji bi to trebali biti ?

po obavijesti je interes za svih 41 milion dionica iskazan u novcu i nema pretvaranja dugova u kapital

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close